Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Man iki šiol vienas iš labiausiai patikusių – Estee Lauder kremukas „Day wear plus“, tik tiek, kad jis brangokas, tai kažkaip pagailiu sau kiekvieną mėnesį pirkti blush2.gif
dabar baigiu Clarins drėkinantį, bet nepasakyčiau, kad būtų super doh.gif
šiuo metu ieškau ko nors naujo ax.gif gal jau paminėtą l'Occitane reiktų išbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jilin @ 2009 07 30, 21:13)
Geri yra seba med gaminukai, bet pati tobuliausia krema man  rekomendavo kosmetologe, kadangi mano oda riebi jai reikia absorbuojancio kremuko dabar naudoju geruli Bioline firmos kremuka, ne taip riebaluojasi ir daug maziau blizga, be to tai naturalus produktas  thumbup.gif

Gal kartais naudojai Sebamed drek. krema su vitaminu E? Jei taip,tai kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
šiandien įsigijau Creme ultra confort iš l'Occitane, tai paskui galėsiu pakomentuoti ax.gif
bent jau pagal aprašymą jis turėtų tikti jautriai odeliai, kurią reikia drėkinti 4u.gif

Atsakyti
as labai gerai veida susitvarkiau su mary kay firmos drekinanciu kremu,daabr jis kaip kudikio toks svelnutis.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 07 14, 08:52)
Vakar nusiprkau kremą Rasa jautriai odai (rožinis spalvos pakuotė) drėkinantį. Pirmas įspūdis neblogas, tik kvapas labai keistas  hihihi.gif
user posted image

Man tai jis labai patinka ,ir kvapas neblogas smile.gif ir nebrangus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif Man labai geras EUCERIN HYDRO BALANCE tinka ypač jautriai odai , drėkina thumbup.gif palaiko drėgmę 24 h, oda lieka minkšta ir tinka kaip makiažo pagrindas wub.gif Jau antrą pakuotę perku ypač vasarą aš juo džiaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju Maria Galland drekinanti kremuka pakaitomis su drekikliu misriai odai, tai tikrai labai geros priemones, cia jau greit mane apkaltins propaganda, bet sita kosmetika tikrai nereali wub.gif Turiu kosmetologes parinkta visa linija, kurios nemainyciau i nieka kita 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Rasos kremukas neblogas bet kvapas ir man keistas pasirode g.gif
Papildyta:

Na o Weledos kremai visi turi pakankamai aitrius kvapus,asmeniskai mane tai erzindavo.Dabar isigijau Clarins prausikli ir drekinanti kremuka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivukas35: 08 rugpjūčio 2009 - 01:07
QUOTE(Daivukas35 @ 2009 08 08, 02:02)
Na o Weledos kremai visi turi pakankamai aitrius kvapus,asmeniskai mane tai erzindavo.

Weledos kvapas tikrai savotiškas, bet tam yra pateisinamų priežasčių - sudėtyje nėra dirbtinių kvapų ir kitokio blogio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 08 rugpjūčio 2009 - 09:51
Gal kuri bandet Wichy Termal fix mat?
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 08, 09:50)
Weledos kvapas tikrai savotiškas, bet tam yra pateisinamų priežasčių - sudėtyje nėra dirbtinių kvapų ir kitokio blogio  mirksiukas.gif

O man kaip tik patinka Weledos kvapai, net labai . Turėjau kremą su irisais, su migdolais, dabar naudoju rankoms kremą, kurio kvapas irgi intensyvus, ir man visai patinka.
Beje manęs neerzina nė Rasos kvapai, kuriais daug kas skundžiasi.
Man kaip tik nepatiktų, jei kremas būtų akivaizdžiai privarytas sintetinės parfumerijos , kaip pvz. nekurie TBS kremai (kurių pvz. laabai priparfumintas rankų kremas man sukėlė žiaurų atopinį dermatitą - alergiją).
Atsakyti
Man labai patinka drekinamasis TheBodyShop veido kremas, tokioj rozinej dezutej su juodu dangteliu. Jau trecia karta nusipirkau. Tiesa, si krema pasirinkau po to, kai jau pagailo pinigu pries tai naudotam veido kreimui. Toks obuoliu-migdolu. Labai puikus, nuostabus tiesiog, nepriekaistingas. Taciau kaina man per didele tapo, virs pusantro. Is L'Occitane parduotuves. Todel perejau i kita parduotuve biggrin.gif
Atsakyti