O gal kuri esate meginusi is Galenic firmos si veido krema?

As naudoju GARNIER SKIN NATURALS Fresh Essentials veido krema.
Neseniai nusipirkau pabandyti, tai labai patiko. Mano oda ir taip riebi, tai norejau, kad tik drekintu, o ne taptu dar riebesne, tai sis kremas labai patiko, svelnus, skaniai kvepia ir drekina.
Neseniai nusipirkau pabandyti, tai labai patiko. Mano oda ir taip riebi, tai norejau, kad tik drekintu, o ne taptu dar riebesne, tai sis kremas labai patiko, svelnus, skaniai kvepia ir drekina.

Gal kas galetu pagelbeti ir atsakyti ar kremas "Vichy aqualia thermal mat" tinka jaunai odai ar tai kremas labiau brandesnei odai? Man 20, oda misri, bet nera problematiska.

QUOTE(MazaMeskute @ 2009 08 20, 17:43)
Gal kas galetu pagelbeti ir atsakyti ar kremas "Vichy aqualia thermal mat" tinka jaunai odai ar tai kremas labiau brandesnei odai? Man 20, oda misri, bet nera problematiska.
Tinka ir jaunai odai.
Aš tai šitą pradėjau naudot Loreal Pure.
Tai labai tinka jaunai problematiškai, spuoguotai odai.. Kartu drėkina ir kartu išdžiovina ir dezinfekuoja spuogiukus!
Tai labai tinka jaunai problematiškai, spuoguotai odai.. Kartu drėkina ir kartu išdžiovina ir dezinfekuoja spuogiukus!

Sveikutės,
gal kuri turit gerų atsiliepimų apie kokius nors kremukus iš Clarins arba Clinique? Jaunutei, 21 metų mergaitei, mišria oda
Labai norisi išbandyt ką nors, bet bijau nuėjus į parduotuvę pasimest gausoj
gal kuri turit gerų atsiliepimų apie kokius nors kremukus iš Clarins arba Clinique? Jaunutei, 21 metų mergaitei, mišria oda

Sveikutės gavau dovanų "LaVie" vokišką veido kremukų rinkinuką,gal esate kažką apie tokius girdėjusis ar naudojusios? aš vokiškai nesuprantu,tai nežinau ar jie tinka vyresniame ar jaunesniame amžiuje,koks poveikis odai,ar čia gera ta firma,ar koks pigiakas,kaip pas mus maximkose kad būna iki 20 lt. rinkinukai.Niu gal kuri pasidalinsite patirtimi

QUOTE(Tutia @ 2009 08 26, 13:11)
Sveikutės,

as naudojau 3 zingsneliu programa is Clinique, prausikli, losijona ir drekinamaji krema. Si programa yra ivairiu tipu odai. Mano buvo misriai. Kremas vadinosi "Dramatically different moisture gel", vasarai jis labai neblogas, greit susigeria, lengvutis, drekina. Ziemai tai man per lengvas.
Bet nors ir neblogas, bet ties juo neapsistojau, vis ieskau ko nors geresnio...

paieškojau šiek tiek info ir kitame forume užskaičiau, jog nustojus naudoti Mary Kay kosmetiką išlenda visos odos problemos, nes oda prie šių priemonių pripranta ir vėliau pasidaro "reiklesnė"
gal kas bandėt kokį drėkinamąjį kremuką iš Yves Rocher paskutiniu metu? Ar kad ir LUMENE Arctic Aqua
šiuo krizės laikotarpiu ieškau optimalesnio pakaitalo Estee Lauder

QUOTE(Amadinka @ 2009 08 10, 16:06)
man,aki gulejau ligoninej labai oda pasidare problematiska,tai naudoju mary kay intensyviai drekinanti krema,o jis beje dar ir senejima letina 

gal kas bandėt kokį drėkinamąjį kremuką iš Yves Rocher paskutiniu metu? Ar kad ir LUMENE Arctic Aqua

QUOTE(Tutia @ 2009 08 26, 14:11)
Sveikutės,

As turiu misria oda, bandziau Clinique visa linija misriai odai - muila, tonika ir drekinanti geli ( dramaticaly different ta

labai norėčiau atsiliepimų apie RASOS veido kremą jautriai odai (rožinis indelis)
mano oda mišri, linkusi į inkštirus, tai ieškau lengvo kremuko dienai.
įdomu ar neblizga veidas nuo jo? ar drėkina pakankamai?

mano oda mišri, linkusi į inkštirus, tai ieškau lengvo kremuko dienai.
įdomu ar neblizga veidas nuo jo? ar drėkina pakankamai?