Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(ginariukas @ 2009 10 03, 22:11)
Siuo metu naudoju sita kremuka, drekina labai gerai. Kainele didoka, bet manau verta.  smile.gif

Čia serumas, kaip matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 lapkričio 2009 - 19:01
QUOTE(ginariukas @ 2009 10 03, 20:11)
Siuo metu naudoju sita kremuka, drekina labai gerai. Kainele didoka, bet manau verta.  smile.gif
user posted image

O as megineli kaip tik sio serumo
isbandziau,tai labai nepatiko, kvapas stiprus, o drekinomo ypatingo nepajutau. Na eilinis kremas. Mano vietomis issausejusiai odai to nepakanka. Turiu ir tos pacios serijos kremo megineli,tai vakar pasitepiau, si ryta vietomis oda paraudus, sualergizavo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 10 03, 21:11)
user posted image

Čia serumas ax.gif po jo yra dar kremas ax.gif naudojau, kvapas kaip kažkas rašė tikrai nėra stiprus ar įkyrus 4u.gif šiaip visai fainas, bet manau yra geresnių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 10 04, 12:36)
Čia serumas  ax.gif po jo yra dar kremas  ax.gif naudojau, kvapas kaip kažkas rašė tikrai nėra stiprus ar įkyrus  4u.gif šiaip visai fainas, bet manau yra geresnių  rolleyes.gif

na,nesigincysiu,bet CHANELdrekinamoji linija tikrai verta demesio,vien pabandzius is meginelio neuztenka pajusti poveikio,is meginelio galite nuspresti ar nealergizuoja,ar kvapas neerzina,ar tekstura nera per skysta ar per klampi
Atsakyti
Sveiki,
aš naudoju Maria Galland kremuką, man tai labai superinis thumbup.gif pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 06, 17:44)
na,nesigincysiu,bet CHANELdrekinamoji linija tikrai verta demesio,vien pabandzius is meginelio neuztenka pajusti poveikio,is meginelio galite nuspresti ar nealergizuoja,ar kvapas neerzina,ar tekstura nera per skysta ar per klampi

Aš nesakau, kad prasta linija ar visa dekoratyvinė kosmetika ax.gif tačiau yra firmų, kurios specializuojasi tik kosmetikos srityje ax.gif
man asmeniškai pojūtis patiko, konsistencija taip pat, tikrai labai malonūs, tik tiek kad bandau kažką naujo, gal būt dar geresnio bigsmile.gif kaina nėra maža, likusius kremo ir serumo likučius perdaviau draugei, nes norėjosi kažko dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelte @ 2009 10 03, 23:24)
Gal galima daugiau apie jį - kokiai odai skirtas? 4u.gif

Na neraso ant pakuotes kokiai odai skirtas, tik -Active moisture serum for face.
Jis tiesiog intensyvesnis nei kremas, mano oda l.sausa ziema, tai man jis l.tinka, pasitepi ryte, ir nereikia sukt galvos, veidas atrodo sudrekintas visa diena. Man jo kvapas kaip tik "skanus", svelnus, neikyrus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 07 spalio 2009 - 15:38
jis visu tipu odai,ji galima naudoti su visais CHANEL kompanijos kremais,jei truksta dregmes
Atsakyti
gal ka galetumete pasakyti apie Decubal veido krema?gal kas bandete?
Atsakyti
sveikutes
as gal su tokiu ir dur..u klausimu.bet norejau suzinoti vasara reikia naudoti drekinamaji krema, o ziema maitinamaji?nes as dabar naugoju krema nivea visage drekinamaji.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 10 11, 12:06)
sveikutes
as gal su tokiu ir dur..u klausimu.bet norejau suzinoti vasara reikia naudoti drekinamaji krema, o ziema maitinamaji?nes as dabar naugoju krema nivea visage drekinamaji.

Jeigu oda riebi, tai maitinančio iš viso nereikia, nei žiemą, nei vasarą.
Šaltu oru žiemą negalima drėkinančiu pasitepus eiti į lauką, reikia riebesnio. Bet vakare drėkinantis labai tinka, netgi būtinas, nes nuo centrinio šildymo oda juk labai išsausėja.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 10 11, 14:56)
Jeigu oda riebi, tai maitinančio iš viso nereikia, nei žiemą, nei vasarą.
Šaltu oru žiemą negalima drėkinančiu pasitepus eiti į lauką, reikia riebesnio. Bet vakare drėkinantis labai tinka, netgi būtinas, nes nuo centrinio šildymo oda juk labai išsausėja.

mano oda yra normali arba misri. tai as dienai naudoju drekinamaji krema, o nakciai tepuosi naktiniu kremu.pas mane kur as gyvenu ziemos buna max. -5 laipsniai. tai koki patartumete ziemai pirkti krema?seip kremus naudoju visus nivea. 4u.gif
Atsakyti