galite patarti koki gerai drekinanti kremuka sausai odai kad kaina per daug nesikandziotu, apie 40-50lt

QUOTE(remygaaa @ 2009 11 21, 00:33)
galite patarti koki gerai drekinanti kremuka sausai odai kad kaina per daug nesikandziotu, apie 40-50lt 

As siulyciau Eucerin pabandyt Hydro balance arba koki kita sausai odai

Papildyta:
QUOTE(innuendo @ 2009 10 03, 02:00)
O mano odai žiauriai patiko paprastas Nivea "Intensive moisturising cream with jojoba oil and vitamin E".
As sita naudoju ir tamsiai melyna

QUOTE(Kendde @ 2009 01 29, 17:41)
O cia kuris?

Ruošiuos ir aš jamt tą nivea soft, nes esu bandžius, patiko
o mėlynas tai riebokas man, rankom gerai, kai pasausėja

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 22, 21:31)
Ruošiuos ir aš jamt tą nivea soft, nes esu bandžius, patiko
o mėlynas tai riebokas man, rankom gerai, kai pasausėja

Nu man jie abu labai patinka.. bet va vis tiek nera taip, kad pasitepi ir visa diena odyte tiesiog butu tokia dregna.. issauseja vis tiek

i | Žinutės ne į temą ištrintos. Temoje rašome apie kremus, ne odos problemas, tam yra kitos temos. Sausa oda (o gal tik dehidratuota) Labai sausa veido oda |
QUOTE(remygaaa @ 2009 11 21, 00:33)

As perku kremus Vilniuj Universiteto vaistinej. Jie tiesiog pilsto is profesionaliu pakuociu i mazus indelius. Kaina gaunasi labai maza. Uz 50 lt nusiperku ir krema ir kaukyte ir pylingiuka. Jei patinka gali uzsisakyti ir didesni kieki.
Dr. Rimpler firmos veido prieziuros linijos. su nano technologijom

Yra kokiu 10 rusiu visokiems odos tipams. vien drekinanciu 4 skirtingi.
Pabandyk.

QUOTE(as-madam @ 2009 11 23, 21:03)
As perku kremus Vilniuj Universiteto vaistinej. Jie tiesiog pilsto is profesionaliu pakuociu i mazus indelius. Kaina gaunasi labai maza. Uz 50 lt nusiperku ir krema ir kaukyte ir pylingiuka. Jei patinka gali uzsisakyti ir didesni kieki.
. naujos kartos. Vaistinej rekomendavo pabandyt. Tai perku jau 5 krema. Noriu tos linijos skirtingus isbandyt.Labai patinka. Greit susigeria, maloniai kvepia.
Pabandyk.

Pabandyk.

Labai sudominai tais naujais kremais,gal galima butu placiau?kokia ju kaina?

Sveikos,
Aš naudoju IWOSTIN kremus-- jų vaistinėse galima nusipirkt. Drėkinamasis man tikrai labai patiko. Tik va iškilo klausimas - tokiu oru kaip dabar - kai nešalta ar tinka drėkinamasis ar reikia matinamąjį jau naudoti?
Ačiū
Aš naudoju IWOSTIN kremus-- jų vaistinėse galima nusipirkt. Drėkinamasis man tikrai labai patiko. Tik va iškilo klausimas - tokiu oru kaip dabar - kai nešalta ar tinka drėkinamasis ar reikia matinamąjį jau naudoti?
Ačiū

O gal kas zinote ar Iwostin drekinamsis sensitia kremas nekemsa poru? Jame yra alieju tai bijau naudot

QUOTE(tigrizoidas @ 2009 11 26, 13:58)
Sveikos,
Aš naudoju IWOSTIN kremus-- jų vaistinėse galima nusipikirkt. Drėkinamasis man tikrai labai patiko. Tik va iškilo klausimas - tokiu oru kaip dabar - kai nešalta ar tinka drėkinamasis ar reikia matinamąjį jau naudoti?
Ačiū
Aš naudoju IWOSTIN kremus-- jų vaistinėse galima nusipikirkt. Drėkinamasis man tikrai labai patiko. Tik va iškilo klausimas - tokiu oru kaip dabar - kai nešalta ar tinka drėkinamasis ar reikia matinamąjį jau naudoti?
Ačiū

Na,kiek as esu girdejusi,kad saltuoju laiku.Reikia naudoti maitinamaji krema,bet jei buni namie,gali pasitepti drekinamuoju.