Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Ar kuri nors esate bandžiusi šį kremą? Ar patiko?
user posted image
Maximoj akcija, galvoju ar verta įsigyti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 21 spalio 2009 - 14:12
QUOTE(Kozete @ 2009 10 21, 15:08)

Maximoj akcija, galvoju ar verta įsigyti.  ax.gif

mane nuo jo isbere bet gal tu ne alergiska jei alergiska tai pamegink madara super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 spalio 2009 - 20:37
Man sis kremas labai patiko- Oda normali/misri, kremas greitai isigeria, yra lengvos teksturos, patogi pakuote su dozatoriumi. Pakankamai drekina, neriebine, neblizgina veido. Tikrai vienas is geriausiu, kokius esu naudojusi.Siuo metu naudoju Rasos maitinamaji (tepu nakciai) jautriai oda- toks pat, tik rozine linija. Be parabenu,jei kam aktualu...

Na man sie kremai tikrai labai tinka. ax.gif
Atsakyti
o koki krema naudoti atsalus orams?mano oda misri, linkusi i spuogus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 10 30, 16:57)
o koki krema naudoti atsalus orams?mano oda misri, linkusi i spuogus. ax.gif

aš vis dar už rasos kremą jautriai odai drėkinamąjį, nekemša porų, kovoja su uždegimais, gerai drėkina, lengvas yra, bet nesausina ne kiek, žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 30, 17:54)
aš vis dar už rasos kremą jautriai odai drėkinamąjį, nekemša porų, kovoja su uždegimais, gerai drėkina, lengvas yra, bet nesausina ne kiek, žodžiu  thumbup.gif

Na bet drėkinančiu atšalus orams nerekomenduojama ryte prieš einant į lauką teptis. Kai minusinė temperatūra.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 10 21, 15:08)
user posted image
Maximoj akcija, galvoju ar verta įsigyti.  ax.gif

Nepatiko, optimizuoju. Mano oda misri, tai ir blizga veidas is karto, ir nzn ar poros kimso ar siaip nuo jo bere. Nors ir drekinamasis sios serijos man nepatiko/netiko.
Atsakyti
taip,as rasos dieniniu irgi labai nusivyliau,net ploniausiu sluoksniu uztepus oda blizgejo, bet mano oda irgi misri. draugei su tokia pat oda daviau pasibandyt,tai pabere.
tiesa,drauge su normalia,truputi sausejancia oda naudoja jau antra buteliuka ir patenkinta smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai tinka L'oreal Happyderm.
Atsakyti
pas mane ziauriai isranki oda,pastoviai nieks netinka,tai dabar atradau va pakolkas vieninteli,kuris tikrai labai gerai,tai KANEBO sensai silk emulsion, labai lengvas toks,gerai susigeria,tinka net paakiam tepti thumbup.gif
Atsakyti
mano oda buvo labai sausa ir jautri, isbandziau labai daug kremu, kol atradau OPSIDERM italu kosmetika, esu be galo patenkinta, tik gaila kad LT jau jos nera, kazka girdejau kad firma uzsidare
user posted image

Atsakyti
Sveikos. Labai norejau isgirsti nuomoniu apie SELVERT prieziuros priemones. Jas naudoja SPA centruose dazniausia. Gal kas esate bande? Planuoju isigyti kremuka veidui, idomu ar jie tikrai tokie geri. Zinau, jog jie visai be dazikliu, sintetiniu priedu, parabenu ir pan. Lauksiu isbandziusiuju nuominiu smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelaite: 10 lapkričio 2009 - 14:56