Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

norėčiau skincode protective day cream spf 12 išbandyti. gal aks žino, kokia jo kaina?
Atsakyti
Mergaitės man labai labai išsausėjo veido odą doh.gif Kokį kremą patartumėt? Naudoju dabar IWOSTIN drėkinamąjį, bet jis dar labiau sausina doh.gif
Atsakyti
Naudoju is sitos serijos fluida misriai odai. Tfu tfu tfu, pamirsau ka reiskia sausejimas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 05 gruodžio 2009 - 12:16
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 12 05, 11:42)
Mergaitės man labai labai išsausėjo veido odą  doh.gif Kokį kremą patartumėt? Naudoju dabar IWOSTIN drėkinamąjį, bet jis dar labiau sausina  doh.gif

O nenorėtum pabandyt Biocell, girdėjau ne vieną gerą atsiliepimą, sakė, kad kai kuriom net kremo nereikia ax.gif
aš būtinai bandysiu kai baigsiu maitint, nors ir nėra oda sausa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 12 05, 11:42)
Mergaitės man labai labai išsausėjo veido odą  doh.gif Kokį kremą patartumėt? Naudoju dabar IWOSTIN drėkinamąjį, bet jis dar labiau sausina  doh.gif

Naudoju nakciai LIERAC Hydra-Chrono Anti-Aging Hydration Extreme Balm, labai gerai drekina smile.gif jis degidratuotai odai skirtas 4u.gif
http://oth.strawberr...n/73377/#DETAIL
Atsakyti
Gal kas nors bandė clean&clear morning glow drėkinamąjį kremą be riebalų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2009 12 05, 12:14)
Naudoju is sitos serijos fluida misriai odai. Tfu tfu tfu, pamirsau ka reiskia sausejimas.

user posted image

O kokia kaina jo mazdaug? Man iwostin, atvirksciai, kaip tik labai gerai drekina 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 28, 14:29)
Anksciau Payot prekiavo Kristiana. Dabar jau ne. Yra tik Douglase. Drekinantis kremas manau, kainuos apie 159Lt.  smile.gif

O koks tikslesnis pavadinimas? Cia as apie drekinanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 11 30, 20:08)
gal kas bandete sios linijos produktus?kaip tik laukiu atkeliaujant rinkinuko sausai
odai, cia raso kad naturalus produktai bigsmile.gif ir kainos dabar geros ax.gif
http://www.yves-roch...mp;lineNodeId=4

Sveikos smile.gif

šitą kosmetiką kai kurią naudojau ir naudoju ax.gif , tik ne tuos kremukus kur įdėjot nuorodą, man ši kosmetika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš šitos serijos naudojau wub.gif http://www.yves-roch...mp;lineNodeId=0
Papildyta:
QUOTE(Auxiukė @ 2009 10 10, 22:32)
gal ka galetumete pasakyti apie Decubal veido krema?gal kas bandete?

Buvau nusipirkus šitą kremuką, nes mano ir mano vaikučių odos labai sausos, jis labai riebus ir gal labiau tinka gyditi odai, poveikis ir rezultatai ne po vieno patepimo matyti g.gif čia kalba eina apie raudonoje tubelėje decubal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 05, 21:55)
Gal kas nors bandė clean&clear morning glow drėkinamąjį kremą be riebalų? smile.gif

šitą?

user posted image

Kažkaip nesu mačiusi tokio LT g.gif
Atsakyti
naudoju eucerin ir esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2009 12 05, 12:14)

user posted image

Nesu maciusi siu kremu - kur jais prekiaujama? 4u.gif
Atsakyti