Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Maserati @ 2009 11 26, 19:11)
Turejau iwostin(nepamenu,kuri butent) veidui krema,tai tepesi laaaabai sunkiai taip stipriai trinti reikdavo,ir palikdavo siek tiek pabalinta veiduka. Nepatiko labai! Sunkus,oda blizga.

Kazin koks ten buvo g.gif As kaip ir kazkur rasiau, kad meginuka Sensitia drekinamojo gavau, tai labai lengvas, gerai drekinantis pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 26, 20:15)
Kazin koks ten buvo  g.gif  As kaip ir kazkur rasiau, kad meginuka Sensitia drekinamojo gavau, tai labai lengvas, gerai drekinantis pasirode  mirksiukas.gif

Na man dermatologas pasiule naudot iwostin, nes neprikrauta chemijos, o pati turiu alergiju visokiu doh.gif
Tai drekinamasis ir yra Sensitia, tikrai labai lengvas ir svelnus, greitai susigeria.
Va maitinamasis tai tikrai riebokas atrodo, bet pastebejau, akd jei pries tai labai gerai isvalai oda, nuvalai toniku, tai ir sitas kaip mat randa kur susigert smile.gif
Na tai supratau, kol ner saltuko, reik drekint, ne maitint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2009 11 27, 15:02)
Na tai supratau, kol ner saltuko, reik drekint, ne maitint  4u.gif

paprastai tai nakčiai reikia maitinamąjį užtept, kad oda atsigautų, o dienai drėkinamąjį su spf arba ant jo tept kreminę pudrą ar makiažo bazę su spf. Pati asmeniškai nusipirkau avon makiažo bazę (bespalvį koreguojamąjį makiažo pagrindą spf 20) tai labai džiaugiuos, kad dieną bus oda apsaugota nuo uv spindulių smile.gif ant drėkinamojo arba dieninio kremuko tepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 27, 21:03)
tai labai džiaugiuos, kad dieną bus oda apsaugota nuo uv spindulių  smile.gif  ant drėkinamojo arba dieninio kremuko tepsiu  smile.gif

O idomu galima ant paprasto kremo uztept pvz Nivea nuo saules losjona paprasta su spf 15 pvz? g.gif 4u.gif butu proga man sunaudot 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(amber123 @ 2009 11 27, 23:20)
O idomu galima ant paprasto kremo uztept pvz Nivea nuo saules losjona paprasta su spf 15 pvz?  g.gif  4u.gif butu proga man sunaudot  4u.gif

Galima tept, bet gali atsirast jausmas, kad "visko per daug" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 11 24, 23:55)
Labai sudominai tais naujais kremais,gal galima butu placiau?kokia ju kaina? g.gif

ten Anna Lotan kremai, bet man jie visai nepatinka.
mano oda misri, bet zandai visad labai issauseja... tai esu atradus kelis superinius drekin. kremus vienas Payot firmos kitas Babor organic, tai po ju oda net spindi.
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2009 11 28, 10:29)
ten Anna Lotan kremai, bet man jie visai nepatinka.
mano oda misri, bet zandai visad labai issauseja... tai esu atradus kelis superinius drekin. kremus vienas Payot firmos kitas Babor organic, tai po ju oda net spindi.

O kokia Payot kremu kainos mazdaug? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 28, 12:17)
O kokia Payot kremu kainos mazdaug?  blush2.gif

Anksciau Payot prekiavo Kristiana. Dabar jau ne. Yra tik Douglase. Drekinantis kremas manau, kainuos apie 159Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 28, 13:29)
Anksciau Payot prekiavo Kristiana. Dabar jau ne. Yra tik Douglase. Drekinantis kremas manau, kainuos apie 159Lt.  smile.gif

O jej kokie brangus doh.gif Ten pagal aprasyma neblogas turetu buti kremukas kuris 24 valandas drekina bet yra be alieju ax.gif Butent tokio dabar ir reiktu, gerai padrekinancio bet nekemsancio poru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 28, 16:28)
O jej kokie brangus  doh.gif  Ten pagal aprasyma neblogas turetu buti kremukas kuris 24 valandas drekina bet yra be alieju  ax.gif  Butent tokio dabar ir reiktu, gerai padrekinancio bet nekemsancio poru  rolleyes.gif

bet kai pamatai kokybe manau verta skirti tiek pinigeliu. bet to pries perkant reiktu pasidomet gal yra galimybe isigyti meginuku, tada zinosi ar vertas tas kremukas tu pinigeliu... 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandete sios linijos produktus?kaip tik laukiu atkeliaujant rinkinuko sausai
odai, cia raso kad naturalus produktai bigsmile.gif ir kainos dabar geros ax.gif
http://www.yves-roch...mp;lineNodeId=4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 30 lapkričio 2009 - 20:08
Pora dienu naudoju sita kremuka, na pradzioj nepatiko, kad lipnus, riebus veidas po tepimo unsure.gif , bet viskas susigeria ir lipnumas dingsta, gerai drekina thumbup.gif smile.gif
user posted image
Dar naudojau praeita ziema sita, tai super buvo, thumbup.gif jokio riebaus efekto.
Skincode Essentials
http://www.skincode.com/home.html
Atsakyti