merginos gal kas nors esat gave pell grant arba map grant? cia kur nereikia atgal pinigu uz moksla moketi, mano klausimas kiek is kitu girdejau tipo ko neisnaudoji jie ceki atsiuncia uz living expenses? kazi ar kas nors is jusu zinot ka nors

QUOTE("reda s")
merginos gal kas nors esat gave pell grant arba map grant? cia kur nereikia atgal pinigu uz moksla moketi, mano klausimas kiek is kitu girdejau tipo ko neisnaudoji jie ceki atsiuncia uz living expenses? kazi ar kas nors is jusu zinot ka nors
Žino, nieko apie tai nežinau.
QUOTE("Baruuzhele")
Na, tiek ir tos vilties... Sociology, psichology, media studies.
Na, tada manau didelis konkursas. Į tokias specialybes labai daug norinčiųjų būna. Bet viltis vis tiek reikia.

Sveikos visos
reikia siek tiek atvaiginti mokslu uzsienyje tema
kaip visoms sekasi? gal kas stojimui ruosiasi?
As pati planuoju stoti JAV magistrui.
Gal galite patarti pagal kokius kriterijus rinktis universiteta, valstija?
ACIU

reikia siek tiek atvaiginti mokslu uzsienyje tema

kaip visoms sekasi? gal kas stojimui ruosiasi?
ACIU

QUOTE(hobite @ 2007 07 01, 16:17)
Na, tada manau didelis konkursas. Į tokias specialybes labai daug norinčiųjų būna. Bet viltis vis tiek reikia. 

Pasirodo, istojau

QUOTE(Baruuzhele @ 2007 07 12, 20:07)
Pasirodo, istojau
kazkaip negaliu patiket..
bet va, beda. Nebenoriu as Medios, ir galvoju, ka su psicholigija, sociologija veiksiu.. Zodziu, metaus bilekiek, nes net neisivaizduoju ka mokytis noriu ir ka noresiu veikt ateity 

Barruzhele, sveikinu

Nors jei pati abejoji, tai jau kitas klausimas. Žinai, visada yra perspektyvu kokia inžinerija, šiaip techniniai mokslai, medicina ir pan. Tačiau čia jau sunkios sritys ir plius joms reikia turėti pašaukimą. Tad taip lengvai sugalvojus, nepradėsi to studinti. Galiausiai vienas dalykas studijuoti, o kitas dalykas pagal tai dirbti.
O psichologija, sociologija gana platu: po to tikriausiai visada bus įvairių pasirinkimo variantų. Beja, tu į magistrą stojai? Ar bakalaurą? Kažkaip praleidau šitą momentą.
QUOTE(Sacra @ 2007 07 12, 17:55)
gal kas stojimui ruosiasi?
ACIU

ACIU

Mane irgi domina sie klausimai

sveikos visos,
siek tiek apmire mokslinciu tema...
na, tiesiog noriu pasakyti, kad rytoj laikau GRE egza VIlniuje, tai jeigu kam idomu, galesiu parasyti kaip sekesi.
Nors neaisku kaip cia bus, nes su ta verbal dalis tai man Sh...
siek tiek apmire mokslinciu tema...

na, tiesiog noriu pasakyti, kad rytoj laikau GRE egza VIlniuje, tai jeigu kam idomu, galesiu parasyti kaip sekesi.
Nors neaisku kaip cia bus, nes su ta verbal dalis tai man Sh...
Sacra sekmes laikant GRE

O gal yra laikiusiu GMAT testa JAV? Kokie atsiliepimai, ar sunku buvo? Man teks si rudeni laikyti turbut, dar nieko nepradejau ruostis... tai ir mastau, kiek laiko reiktu pasiruosimui, is kokios medziagos geriausia ruostis, i ka labaiusiai atkreipti demesi...
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 23, 14:34)
Aciu Kristi3d

as jau po visko, sekesi visai neblogai, kaip ir reikejo tiketis, verbal dalis prasciau, bet bendru rezultatu as visai patenkinta, pakenciamas

Man irgi taip buvo
verbal dalis tai net geda kam ir prisipazint kiek gavau
o visa kita tai visai nieko

Kristi, o kiek tu is matematines dalies surinkai?
nu bet zinai, as galvojau, nu juk ta verbal GRE dali padaro tokia, kad butu sunki ir patiems amerikonams, kuriems ta anglu kalba gimtoji, tai ko mums tiketis? mes ir taip saunuoles, kad is viso ja dar islaikem, ir visai tada negeda
nes tikrai, vat noreciau paziureti, jeigu amerikonams reiketu kalbine dali islaikyti lietuviskai, kur naudojami ne kasdieniniai, o akademines kalbos zodziai....
tiesiog, yra kaip yra
nu bet zinai, as galvojau, nu juk ta verbal GRE dali padaro tokia, kad butu sunki ir patiems amerikonams, kuriems ta anglu kalba gimtoji, tai ko mums tiketis? mes ir taip saunuoles, kad is viso ja dar islaikem, ir visai tada negeda

nes tikrai, vat noreciau paziureti, jeigu amerikonams reiketu kalbine dali islaikyti lietuviskai, kur naudojami ne kasdieniniai, o akademines kalbos zodziai....
tiesiog, yra kaip yra