Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(mamia @ 2007 09 14, 21:48)
matai kaip ,o man skaicia patinka biggrin.gif bet kaip sakiau cia daugiau galva pravedinti nuo vaikiskos kasdienybes cool.gif

na man skaiciai irgi visai nieko, finansus ir tarptautini versla studijuoju, bet jau accountingo skaiciukai man ne prie sirdies visai... nors turbut kaip tavo situacijoje, kai tik siaip prasiblaskymui, tai gal ir gerai butu...
Atsakyti
na mamikes kaip mokslai einasi visai apmire cia. Man tai nuo geometrijos stogas greitai pavaziuos
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 10 05, 20:36)
na mamikes kaip mokslai einasi visai apmire cia. Man tai nuo geometrijos stogas greitai pavaziuos

o man nuo accountingo...
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 10 05, 18:36)

oi kaip nekenciu geometrijos, vien del jos as nepasirinkau matematikos specialybes . O siaip ateity tai man reiks viena klase is geometrijos imti, bet tiks bas. Man pirmi midterms prasidejo.... oi kaip miego pasiilgauu....smile.gif
Na sekmes visoms moksluose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 10 05, 21:36)
Man tai nuo geometrijos stogas greitai pavaziuos

QUOTE(Foggy @ 2007 10 05, 22:04)
o man nuo accountingo...

oi kaip as jums pavydziu siu mokslu,nes mano laukiamaja klase atsauke mad.gif verysad.gif nesusirinko pakankamai norinciu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 10 06, 06:51)
oi kaip as jums pavydziu siu mokslu,nes mano laukiamaja klase atsauke mad.gif verysad.gif  nesusirinko pakankamai norinciu  ph34r.gif

na labai idomu kokia ten klase kad nesusirinko pakankamai, biggrin.gif tikrai turbut ne is lengvuju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 10 06, 07:51)
oi kaip as jums pavydziu siu mokslu,nes mano laukiamaja klase atsauke mad.gif verysad.gif  nesusirinko pakankamai norinciu  ph34r.gif

va matai tik dar vienas irodymas, kad normalus zmones accountingo nemegsta smile.gifsmile.gif As kai mokiausi tai labai nemegau apskaitos, o man atrodo viso 3 klases is jos reikejo pasiimt. Nors su skaiciais labai gerai draugauju ir pats dalykas lengvas buvo, bet nepatiko man ta knisalyne ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 06, 23:51)
va matai tik dar vienas irodymas, kad normalus zmones accountingo nemegsta smile.gifsmile.gif As kai mokiausi tai labai nemegau apskaitos, o man atrodo viso 3 klases is jos reikejo pasiimt. Nors su skaiciais labai gerai draugauju ir pats dalykas lengvas buvo, bet nepatiko man ta knisalyne ir tiek  blush2.gif

100% drinks_cheers.gif . Tik tiek, kad cia man aiskiau viskas, bo atsimenu lt apkritai nesuprasdavau su kuo ta buhalterija valgoma... biggrin.gif

Foggy, kuria klase imi? Man pirmoji-financial accounting.. biggrin.gif

Mamia, as irgi masciau, kokius tu ten kursus nori palankyt..As rekomenduociau kokiam cmmunity state pasiimt klases accountingo, uz kurias gausi kreditus. Tai jei ateity noresi persikvalifikuot, jau turesi pradzia... thumbup.gif

Nu ka, einu T account toliau suvedinet.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linyte @ 2007 10 07, 07:39)
100%  drinks_cheers.gif . Tik tiek, kad cia man aiskiau viskas, bo atsimenu lt apkritai nesuprasdavau su kuo ta buhalterija valgoma... biggrin.gif

Foggy, kuria klase imi? Man pirmoji-financial accounting.. biggrin.gif

Nu ka, einu T account toliau suvedinet.... doh.gif  lotuliukas.gif

As ta tolimesne - Financial Reporting.

Sekmes su T-accounts lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2007 10 07, 15:30)
As ta tolimesne - Financial Reporting.

Sekmes su T-accounts  lotuliukas.gif

g.gif O tavo major susijes su Finansais? Mano tai ne, tai man sekanti klase Managerial Accounting ir paskui Finance Principles. Mano profesorius thumbup.gif , zino, kad mums tas ACCT ne specialybe, tai mokina labiau kaip vartotojus... smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 10 06, 15:44)
na labai idomu kokia ten klase kad nesusirinko pakankamai,  biggrin.gif  tikrai turbut ne is lengvuju bigsmile.gif

nu jei idomu tai pasakysiu biggrin.gif tai compiuterizuota buhaletrine apskaita mirksiukas.gif naudjant naujausias ir senas programas,o studentu nesusirinko papildomai todel,kad tai ne kreditine klase,o tiems kas nori(kaip as savo malonumui) ir jai nensusirenka daugiau nei 12 norinciuju klase yra atsaukiama 4u.gif

QUOTE(MichGirl @ 2007 10 06, 17:51)
va matai tik dar vienas irodymas, kad normalus zmones accountingo nemegsta smile.gifsmile.gif

po beveik 5 metus girdint gogo gaga,tai ir accounting dabar butu music to my ears ir apskritai man si srytis patinka ir tuo paciu proga daugiau pasizmoneti smile.gif
QUOTE(linyte @ 2007 10 07, 08:39)
Mamia, as irgi masciau, kokius tu ten kursus nori palankyt..As rekomenduociau kokiam cmmunity state pasiimt klases accountingo, uz kurias gausi kreditus. Tai jei ateity noresi persikvalifikuot, jau turesi pradzia... thumbup.gif

Dekui ,kad rupinies biggrin.gif 4u.gif Pradzia as ir taip turiu,bet kaip sakiu as ju norejau tik seip sau,be jokio tikslo.........kolkas ax.gif
Atsakyti
mamia labai gerai tave suprantu, mokinuosi as jau 7 metai bet varau i mokslus su dziaugsmu ir nesvarbu kokia tai klase. nors nuo namu ir vaiku atsigaunu biggrin.gif
Atsakyti