Gal yra studijojanciu (bakalaura)Airijoje?pasidalinkit informacija nuo ko pradejot

Gal kas studijuojat Open University UK? kokie atsiliepimai pliusai minusai.
cia visi jau mokinasi, o as dar tik TOEFL uzsirasiau lapkricio pradzioj, nes GRE jau issilaikiau, po truputi arteju prie tikslo

QUOTE(Sacra @ 2007 10 22, 23:11)
cia visi jau mokinasi, o as dar tik TOEFL uzsirasiau lapkricio pradzioj, nes GRE jau issilaikiau, po truputi arteju prie tikslo 

o tu cia ne atvirksciai varai, jug gre daug sunkesnis yra ne toefel? svarbiausiai kad tik tiksla pasiektum o kaip judi nesvarbu

QUOTE(gur @ 2007 10 22, 15:51)
Gal kas studijuojat Open University UK? kokie atsiliepimai pliusai minusai.
ziurek, ka atknisau

QUOTE(Sacra @ 2007 10 23, 00:11)

gal turi linka su juo

Man tai TOEFL nebuvo toks ir lengvas, laikiau pernai metais computer - based. man sunkiausia yra ju skaitymas (labai jau tricky klausimai) ir kalbejimas, nes duoda tik 15 sekundziu apgalvoti uzduota klausima. Klausymas turbut pats lengviausias.
nu jo, ko gero lengvesnis, as internet based test laikysiu, tai is tiesu man tas skaitymas nuobodziausias, o kalbejimas sunku, nes mazai laiko pasiruosti, ir pauziu daryti negalima
zinau, kad daug lengvesnis nei GRE, bet tik kad daug mazyciu uzduoteliu pilna, fe....
zinau, kad daug lengvesnis nei GRE, bet tik kad daug mazyciu uzduoteliu pilna, fe....
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 10 23, 23:42)
Man tai TOEFL nebuvo toks ir lengvas, laikiau pernai metais computer - based. man sunkiausia yra ju skaitymas (labai jau tricky klausimai) ir kalbejimas, nes duoda tik 15 sekundziu apgalvoti uzduota klausima. Klausymas turbut pats lengviausias.
As ir toki pat laikiau ,nors ir labai senai

QUOTE(Sacra @ 2007 10 24, 00:40)
nu jo, ko gero lengvesnis, as internet based test laikysiu, tai is tiesu man tas skaitymas nuobodziausias, o kalbejimas sunku, nes mazai laiko pasiruosti, ir pauziu daryti negalima
taigi kalbeti ten nereik

As studijavau 3 metus magistranturoje Danijoje, Aalborg universitete. Ir siaip domejausi ir kitais universitetais DK. Jei kam reikia info ar patarimo, visada prasom

QUOTE(dianita @ 2007 10 24, 15:10)
As studijavau 3 metus magistranturoje Danijoje, Aalborg universitete. Ir siaip domejausi ir kitais universitetais DK. Jei kam reikia info ar patarimo, visada prasom 

O man labai labai įdomu būtų

Kokią specialybę studijavai? Jei Aalborge, tai spėju, kad ne verslą... nors kiek žinau, tai ir ten galima.
Šiaip mane labiausiai domina Copenhagen business school... Labai labai norėčiau ten studijuot ir įdomu, kokios galimybės ten išvis patekti. Šiaip domintų viskas: nuorodos, pliusai, minusai, kaip stipendiją susiveikei, kaip kultūriškai pritapai ir t.t.

QUOTE(mamia @ 2007 10 24, 12:50)
taigi kalbeti ten nereik
,o tu neturi CD pasipraktikavimui,kaip jis istikruju vyksta,nes tada mazdaug jaustum laiko tarpus ir ju sunkuma
Tiesa klausia lavinti labai gerai ziureti zinias per TV,taisyklinga kalba girdi ir info kuria isgirsti yra greitai atraporuojama

Labai senos jusu zinios..

Bet kokiu atveju, tai labai gera praktika. Sekmes visoms laikancioms ji