QUOTE(Ugnė @ 2009 03 23, 18:57)
Pastebejau is pazistamu ir tolimesniu pazistamu rato,kad oziaragiams,siemet finansine padetis,kazkiek sutrikusi vis gi ,o kai kam ir visai nekas.
Ar yra, kas bande prisiskambinti i Palmyros astrologine laida (sekmadieniais)?Nes as,kiek bandziau,tai be sansu.
Ar yra, kas bande prisiskambinti i Palmyros astrologine laida (sekmadieniais)?Nes as,kiek bandziau,tai be sansu.
Teisingai pastebejot...
Gal kas zinote kada juodasis menulis iseis is oziaragio?
Svarstau ar jis greiciau iseis ar as greiciau padvesiu nuo visu tu nesamoniu...
Papildyta:
QUOTE(juzu @ 2009 03 06, 16:36)
Sveikos mielos mamytes,
Norejau pasidalinti savo ispudziais. As esu jautis ir gyvenu su vyru oziaragiu. Mano manymu mes atitikom vienas kita. Oziaragiai labai svelnus, santurus, neissisokantys, draugiski, meilus ir visokie visokie geriausi. Gyvendama su oziaragiu esu laiminga moteris, mama.
Norejau pasidalinti savo ispudziais. As esu jautis ir gyvenu su vyru oziaragiu. Mano manymu mes atitikom vienas kita. Oziaragiai labai svelnus, santurus, neissisokantys, draugiski, meilus ir visokie visokie geriausi. Gyvendama su oziaragiu esu laiminga moteris, mama.
mano tetis jautis, o as ozairagis, suprantam vienas kita net be zodziu

QUOTE(Ugnė @ 2009 03 25, 09:46)
Juodasis menulis iseis is oziaragio,kazkur apie spalio 3 diena.
p.s. Kaip Palmyra ir sake,kad si savaite oziaragiams visai nekokia,tai pastebejau,kad taip ir yra.Kazkokia erzalyne
p.s. Kaip Palmyra ir sake,kad si savaite oziaragiams visai nekokia,tai pastebejau,kad taip ir yra.Kazkokia erzalyne

as ir pastebejau kad nesamoninga savaite..
QUOTE(sbo @ 2009 02 18, 22:25)
As sakyciau, kad Svarstykles yra energetiniai vampyrai

QUOTE(Laila2000 @ 2009 03 27, 01:27)
Ir cia sutinku

QUOTE(Laila2000 @ 2009 03 27, 02:27)
Visiskai sutinku

Papildyta:
Ir kada ateis geri laikai oziaragiams

na na,db ateis koks skorpionas ir pasakys-ožiaragiai yra energetinia vamtyrai ir vsio. Ir tipo jo tiesa bus?nė vienas ženklas nėra garantuotas energetinis vampyras.Tiesiog nesusieinat su tuo žmogum,nepatinka tie bruožai kuriuos turi svarstyklės,bet dabar tvirtint kad visi..
taip pat gali ir apie jūsų ženklą pasakyt ir nemanau,kad norėsit sutikt su tuo,visų ant vienos pakabos nesukabinsi

Tai zinoma.Bet kuriam zenkle galima rasti vampyru.Pas mane kolege, veziuke,buvo vampyre.Nors ir nekonfliktuodavom visiskai, taciau,po bendravimo su ja,jausdavausi,tarsi visiskai issunkta, vos kojas parvilkdavau namo,ir labai mieguistumas apimdavo,net silpna darydavosi.Kai emiau vengti susitikimu su ja,tai ji dar atkakliau eme atakuoti,zodziu buvo iki absurdo...

QUOTE(katinike @ 2009 04 03, 13:18)
Gerai butu,kad,kaip sugreitintam filme, butu galima prastumti tuos metus greiciau.Nes manau,kad kiti metai mums bus geri.

QUOTE(Ugnė @ 2009 04 09, 09:16)
Gerai butu,kad,kaip sugreitintam filme, butu galima prastumti tuos metus greiciau.Nes manau,kad kiti metai mums bus geri. 

o aš kažkaip net nesidomėjau niekada ar mums geri metai ar ne

galvoju paskaitysiu ar visiems oziaragiams sie metai tokie nesekmingi..nes man tai kosmaras tikras
o del energetiniu vampyru tai man labiausiai i mergeles panasu, kad ir viena mergele cia uzejus pasakoja kaip jai oziaragiai atsibode nori pabut viena, bet kazkodel pas oziaragius ir lenda cia
turbut jei vel uzsuks tai nesupras mano oziaragisko sarkazmo

o del energetiniu vampyru tai man labiausiai i mergeles panasu, kad ir viena mergele cia uzejus pasakoja kaip jai oziaragiai atsibode nori pabut viena, bet kazkodel pas oziaragius ir lenda cia