Dazniau kartele keliama kitam, nei sau, pazystu pora moteru, kurios sedi vietoj, nieko neveikia, bet ju "princai" turi but laaabai turtingi, laaabai protini ir t.t.
Cia man nepanasu i karteles kelima sau.
Taip ir iki 100 metu gali sedeti ir laukti savo "princu", "princeses"...
Nors vel, cia ir nevisiem oziaragiam taikau, zinau ir kitu zenklu atstovu, kurie taip elgiasi.
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 06, 19:53)
Dazniau kartele keliama kitam, nei sau, pazystu pora moteru, kurios sedi vietoj, nieko neveikia, bet ju "princai" turi but laaabai turtingi, laaabai protini ir t.t.
Cia man nepanasu i karteles kelima sau.
Taip ir iki 100 metu gali sedeti ir laukti savo "princu", "princeses"...
Nors vel, cia ir nevisiem oziaragiam taikau, zinau ir kitu zenklu atstovu, kurie taip elgiasi. 
nu visiskai pro sali, visa savo gyv tik sau buvau uzkelus kartele ir pastoviai savimi nepatenkinta
Va mano tevas sau ir kitiems uzkeles kartele
QUOTE(night_ @ 2009 02 06, 18:53)
Aš ožiaragis ir kaip mane tai knisa... aukšta kartelė kitiems. Atrodo, nu nori būti tu protinga, graži, pasiturinti ir t.t. tai ir būk, prie ko čia kitas, bet mano partneris privalo toks būti, kitaip manęs jis nesudomins. Esu žiauriai išranki ir visi tą žino
o apie tuos juokelius tai jo.. aš kartais atrodo tik juokauju, paprastai, lengvai, bet kad įsižeidžia...
nesuprantu net, ties kur galėjau užgauti 
pritariu dėl humoro, sunkiai kiti ir mano (aš ir ožiaragė) priima
Niekur pro sali as nesaudau.
Vakar, mano dziaugsmui ar nelaimei, pamaciau ta oziaragi be tu ragu... gaila pasidare zmogaus
, dabar suprantu kas slepiasi po tuo sarkazmu, juokeliais... Net save emiau kaltinti, kad akla buvau, nemaciau visko anksciau...o gal savanaude... kazkaip sunku buna suprasti zmogu, kai jis vis kandziojasi.
Keista, bet kita diena zmogus vel uzsivelka ta savo "ruba" ir vel viskas is naujo, tik tiek, kad dabar zinau...
Keista, bet kita diena zmogus vel uzsivelka ta savo "ruba" ir vel viskas is naujo, tik tiek, kad dabar zinau...
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 08, 18:17)
Niekur pro sali as nesaudau.
Vakar, mano dziaugsmui ar nelaimei, pamaciau ta oziaragi be tu ragu... gaila pasidare zmogaus
, dabar suprantu kas slepiasi po tuo sarkazmu, juokeliais... Net save emiau kaltinti, kad akla buvau, nemaciau visko anksciau...o gal savanaude... kazkaip sunku buna suprasti zmogu, kai jis vis kandziojasi.
nutariau vyrui isvardinti tuos visus bruozus ir paklaust ar man tinka ar ne, kai pasake, kad visiskai netinka
QUOTE(EVO @ 2009 02 08, 18:50)
nutariau vyrui isvardinti ...
As nelabai tikiu tais horoskopais, bet kazkokiu atitikimu yra, nors ir nuo zmogaus priklauso, auklejimo ir t.t.
QUOTE(winona @ 2009 02 04, 22:40)
Jei sakau,kad paliktu mane ramybej,atsoktu,neerzintu,nekalbintu vadinas turi duot man ramybe,minimaliai bendraut tuo metu ir nepykt uz tai.Kartais siaip norisi pailset nuo kitu,nes sako,kad ozrg linke i vienisuma.Jei to nepaklauso tai galiu labai riebiai ka nors pasakyt taip izeisdama zmogu ir sukeldama tikra barni,kuris tesiasi kelis menesius tylos budu
Visiska tiesa
Papildyta:
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 05, 17:48)
Tiesa, kartais itariu, kad oziaragiai tie energijos vampyrai, nes kai pabendrauju su kokiu oziaragiu, netenku jegu, viskas pasidaro pilka, nieko nebesinori...
Nu jau ne...cia mergeles- energetiniai vampyrai..bent kiek pazystu moteru mergeliu tai tokios zanudos,tokios pedantes, tik zyzia ir zyzia...asmeniskai jums netaikau nes nepazystu
Papildyta:
QUOTE(night_ @ 2009 02 06, 17:53)
Aš ožiaragis ir kaip mane tai knisa... aukšta kartelė kitiems. Atrodo, nu nori būti tu protinga, graži, pasiturinti ir t.t. tai ir būk, prie ko čia kitas, bet mano partneris privalo toks būti, kitaip manęs jis nesudomins. Esu žiauriai išranki ir visi tą žino
o apie tuos juokelius tai jo.. aš kartais atrodo tik juokauju, paprastai, lengvai, bet kad įsižeidžia...
nesuprantu net, ties kur galėjau užgauti 
Visiska tiesa. Net neidomu bendrauti su zmonemis kurie neatitinka mano kriteriju..
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2009 02 02, 18:48)
Pataike su pranasystem deja
Papildyta:
QUOTE(Akutore @ 2008 10 08, 23:38)
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2008 05 23, 20:13)
kas mus nenuzudo,padaro mus stipresnius...oziaragiams labai tinka sis posakis...
Jooo, mergeles tikrai energetiniai vampyrai... Mano vyras
QUOTE(sbo @ 2009 02 18, 21:25)
kaip baisu kai pagalvoji
As irgi oziaragis, o mano vyras mergele
Valdingas...bet as irgi nepasiduodu. Jei buciau silpnesne, nei esu, uzliptu ant galvos.
Valdingas...bet as irgi nepasiduodu. Jei buciau silpnesne, nei esu, uzliptu ant galvos.
ღsweetღ,2009 02 08, 20:14]
As nelabai tikiu tais horoskopais, bet kazkokiu atitikimu yra, nors ir nuo zmogaus priklauso, auklejimo ir t.t.
Labai uzsiciklinti nereiktu su tais horoskopais. 
Labai pritariu
Na,kadangi mano juodas menulis yra mergeleje,tai siuo atveju pritariu.