Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

Sveikos mielos mamytes,
Norejau pasidalinti savo ispudziais. As esu jautis ir gyvenu su vyru oziaragiu. Mano manymu mes atitikom vienas kita. Oziaragiai labai svelnus, santurus, neissisokantys, draugiski, meilus ir visokie visokie geriausi. Gyvendama su oziaragiu esu laiminga moteris, mama.
Atsakyti
Oziaragiai vyrai - super
Atsakyti
Tikrai ne visi vyrai Oziaragiai super patikek manim
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 03 06, 15:58)
Tikrai ne visi vyrai Oziaragiai super patikek manim

pritariu drinks_cheers.gif aš jautis, o sako, kad pati geriausia sąjunga kai moteris jautis, o vyras ožiaragis, ypač jei ji gimus gyvatės, o jis - drakono metais. turėjau du tokius, kurie attiko šitą "idealumą". ir ką - ir nieko, tikrai nieko gero, nieko idealaus. gal santykiai ir panašūs į tokius tokius, kokių norėtųsi abiem, bet atsivert iki galo nesigauna, lyg siena stovėtų doh.gif taip kad spjaut į tuos horoskopus reiktų, bet kad neišeina ax.gif
Atsakyti
maniskis oziragis Drakonas,o as oziarage suo buna momentu kai sirtis noriu,bet tik akimirkai
Atsakyti
4u.gif Labas mergaitės priimkit mane į Ožiaragių būrį mirksiukas.gif Gimiau sausio 4d.Na paskaičiau aš čia Jūsų minčių...tai tikrai pritariu,jog ožragiams(kaip aš vadinu)sunkoka parodyti švelnumą-priglausti pamyluoti...bet žinokit gyvenu su Avinu ir privalau perlipti per save ir būti švelnia,nes jam švelnumo labai reikia ir jei tik užsimirštu paglostyti ar geresnį žodį pasakyti kaipmat atsiranda klausimų:ar mane dar myli,ar aš jau nusibodau?Dukrytė Vėžiukas tai irgi papriekaištauja,jei nepriglaudžiu.Bet šiaip tą žodį MYLIU tai sakau tik tada,kada jis pats iš širdies eina<Bet kadangi vyras dažnai man padaro malonių staigmenų,tai jis tą žodį nusipelno išgirsti kiek galima dažniau...Tai vat. ax.gif
Atsakyti
sveikos....as ir oziarage ir laaabai tuo didziuojuos biggrin.gif mano tetis tp oziaragis ir mes visada gerai sutardavom....o mano vyras tai saulys, sunus tp. tad tenka man su jais abiem kariaut doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alinge @ 2009 03 08, 23:49)
4u.gif Labas mergaitės priimkit mane į Ožiaragių būrį mirksiukas.gif Gimiau sausio 4d.Na paskaičiau aš čia Jūsų minčių...tai tikrai pritariu,jog ožragiams(kaip aš vadinu)sunkoka parodyti švelnumą-priglausti pamyluoti...bet žinokit gyvenu su Avinu ir privalau perlipti per save ir būti švelnia,nes jam švelnumo labai reikia ir jei tik užsimirštu paglostyti ar geresnį žodį pasakyti kaipmat atsiranda klausimų:ar mane dar myli,ar aš jau nusibodau?Dukrytė Vėžiukas tai irgi papriekaištauja,jei nepriglaudžiu.Bet šiaip tą žodį MYLIU tai sakau tik tada,kada jis pats iš širdies eina<Bet kadangi vyras dažnai man padaro malonių staigmenų,tai jis tą žodį nusipelno išgirsti kiek galima dažniau...Tai vat. ax.gif

Ooo ir as sausio 4d. oziarage smile.gif , vyras jautis, sunelis vandenis, dukryte mergele: zodziu visi pagal zodiaka tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinge @ 2009 03 08, 22:49)

Niu vakaip grazu skaityti 4u.gif
Atsakyti
As taip pat oziaragis/tigras. Pirma susipykstu, paskutine susitaikau cool.gif Esu griezta, vadovaujanti, tiesmukiska,praktiska,lojali. Aplinkiniams atrodo, kad as esu salta. Tik gerai mane pazystantys zino, kad tokia nesu schmoll.gif Negaliu pakesti kai man kas nors vadovauja/nurodineja, tada is pykcio darau preisingai.
Galiu dirbti fizini darba iki nukritimo, bet jokiais budais nepaprasysiu pagalbos. AS PATI. Nepakenciu streso, tai mane ismusa is veziu. Labai greitai pasidarau isvadas. Greitai atsirenku zmones. Megstu juos stebeti. Suprantu kam ko reikia. Juokinu draugus su savo vaizdingais pasakojimais. Jei tik turiu nuotaikos, bunu kompanijos siela. Patinka graziai priimti svecius, gausiai privalgydint, idomiai uzimt biggrin.gif
Kersto planai lieka vaizduoteje, nelinkus to igyvendinti realybeje.
Patinka kurti ir puoseleti namus. Dievinu antikvara.
Atsakyti
QUOTE(juzu @ 2009 03 06, 17:36)
Sveikos mielos mamytes,
Norejau pasidalinti savo ispudziais. As esu jautis ir gyvenu su vyru oziaragiu. Mano manymu mes atitikom vienas kita. Oziaragiai labai svelnus, santurus, neissisokantys, draugiski, meilus ir visokie visokie geriausi. Gyvendama su oziaragiu esu laiminga moteris, mama.

Tai,tau labai pasiseke smile.gif .Nes siaip tai, buna,oziaragiu,ivairiu.
Kazin,kaip ekonomine krize,oziaragius,paliete,ar nelabai...
Atsakyti
Na manes nepaliete, sakyciau ax.gif
Atsakyti