Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

WOW, negalvojau, kad bendruomenė taip greitai reaguos į mano klausimėlį 4u.gif
To Nicolle: Kaip jau sakiau, mums tikrai ne po 18-ka ir pažinti vienas kitą spėjom gana intymiai blush2.gif Aš suprantu, kad ji nenori taip greitai susirišti ir įsipareigoti, todėl ir domina reakcija į tokį akivaizdų "paspaudimą".
Kas dėl SMS`ų, tai sutinku- žmogus, tris kartus per dieną bombarduojamas žinutėmis, gali ir neturėti laiko normaliai atsakyti (Na, toli gražu ne visada atsakymai būna vienu žodžiu smile.gif
Bet kuriuo atveju laukiu daugiau Ožiaragyčių nuomonių ir ačiū visoms už operatyvią reakciją drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(H2OO @ 2009 09 05, 11:08)
Sveikos, ožiaragiukės !
Turiu Jums kvailą vyrišką klausimą  smile.gif  :

juk nereikia aklai pasitiketi tipiskais zodiako bruozais,kuriuos viena vienokiu kita kitokius turi.
Pvz sitoj situacijoj-nupirkai brangoka ziedeli(kiek teko skaityt oziaragems patinka dovanos,komplimentai,o as oziarage ir dovanu,ypac materialiniu nemegstu-jauciuos skolinga.komplimentus banalius taip pat neverta man sakyt,tai turetu iseit labai naturaliai,tada gal patikesiu.) tai va manau ji dovanot turetum kai butum isitikes bent 60% kad tu jai patinki.nereikia bandyt "tvirtint" santykiu dovanom,juoba,kad jei ji is tu kuriai kaip sarkiotei patinka dovanos,blizguciai ji gali ji priimt,bet tai nereiks,kad tu jai patinki rimtai.tu dovanoji o ji priema,cia kaip kuri smile.gif
o kiek laiko jus pazistami?manau jei ilgesni laiko tarpa tai visiskai butu suprantama tiesiog paklaust,ka ji mano apie jusu santykius ir ko tikisi.ir nevyniojant i vata,manau tipiska oziarage gali dorai atsakyti(na as irgi negaliu tiesiai sviesiai isdrozt tu nepatinki man,bet nemegstu zaist kitu jausmais,juos gaisint ir pasakau,kad nieko nesitiketu(teko patirt toki varianta,kai tokio pasakymo neuzteko,sake arba pasiust naker arba but kartu fool.gif nesiunciu ten tu zmoniu kurie mane myli ir jei ji pasakytu,kad na ne ar pan tai buk mielas suprask,nes atsakyti kitam yra sunku))
pranesk kaip ten su tuo zieduku ir jausmu isaiskinimu baigsis mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 09 04, 15:52)
Labusiukas Ozerages  ,
Esu Ozeragis ,nu tikru tikrausia Oska  doh.gif nors tuom labai dzauguosi kad turiu ragus  tongue.gif  kad niekas negali lipti atsiprasant s...i ant galvos ,nes nenusileidziu .
Turiu savo nuomuone ir ja butinai issakysiu ka galvoju tiesei i alkis o ne uzju  ,nebent kai matau kad zmogus nusikalba ar sako kad jis teisus o as ne ,kartais nusileidziu ir duodu durnukui kele .Nepakenciu melo ,esu punktuoli ir niekada neveluoju ,jau geriau ateisiu anksciau taipat ir mano vyras tuom esame labai panasus ,nemegstame nepunktuoliu zmoniu .Vyras svarstykles ,svarstantis ,keicentins nuomone desimt kart dienoje  doh.gif o as jei pasakiau tai taskas ir nuomuones nekeiciu o darau viska iki galo.Labai gerai sutareme ,jiekom kompromiso,sako kad ozeragis su svrstyklemis netinka ir seimoje negali gyventi ,nesamone ,mes jau 13 metu kartu  wub.gif labai megstam sneketi ,vienas sukitu ir isakome vinas kitam ka galvojeme ,aptareme ka manome ir .t.t todel mes dar vis kartu ,nes jis man Kaip padruske
Jeigu myliu tai myliu ir atiduotu tam zmogui visa sirdy savo .Sako ozeragiai yra mylintis visa sirdim,ir seima jiems yra brangiause ,myli seimos ritualus.Nemegsta isdavystes ,ozeragiai kompanijos sielos  zmoguciai,labai greitai randa bendra kalba,as tokia  blush2.gif Sako ozeragiai siekentis tikslo,jei jau uzsibreze tai iki galo sieks savo tikslo ,man sutampa visikai sis paskymas .Islaidauti linkusi esu ,tai dar itkina kad esu tikras ozeragis .Esu optimiste ,bet neviskai priskirciau save prie to .
Didziauses ozeragiu minusas ,kad mes nenusileidziame ir jiekome teisybes ,ir ja visada irodome ir buname visada teisus  biggrin.gif bet tirriu viena toki minusiuka ,kad labai pasitikiu zmonemis ,ir isileidziu i savo vidu ,poto labai delto kenciu bet metais begant jau taip nebesielgiu ir esu atidesne ,gavau daug pamokos gyvenime .Ir seu nusvylusi savo geranoriskumu padeti kitems zmones ,kaip sako gera sirdele ,plika subinele  blush2.gif
Sie metai ir man nekokie ,paliadojau zmogu kuri mylejau ir mylesiu,vyras buvo sunkiai susirges ir streso buvo ,per pirmaji vaiko gimtadieni yvyko avarija  verysad.gif bet aciu dievui visi likome gyvi sveiki.Tikuosi kiti metai bus geresni .Man sie metai stresiski ,nezinau kaip as laikausi dar ,neveltui mes labai stiprus zmones ir istvermingi ozeragiai esam, patys sau psihologai ,na cia mano nuomuone tokia ,kiek pazystu ozeragiu visi yra stiprus zmones ,kaskiek salti ir nemokantys kartais paguosti kaip noretu musu sirdis ,ir sunku mumis suprasti kitiems.
Nu ir prirasiau  blush2.gif
Nezinau ar cia sutapimas  drinks_cheers.gif  bet man igi duoda maziau metu  bigsmile.gif  net vyrui sakau vaje atrodo buvo nolika o jau 27m ,vyras juokesi sako as galvojau kad tau 23 m  lotuliukas.gif Pastebejimas kad moteriskeju ir grazeju  rolleyes.gif vyru demesio niekada nesiskundziau ,net su vaiku vaiksodama,  sulaukiu demesio ,kurio tikrai negalvojau sulaukti  blush2.gif

Nu bet kokia teisybe parasyta thumbup.gif toks jausmas, kad apie mane thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(H2OO @ 2009 09 05, 20:05)
WOW, negalvojau, kad bendruomenė taip greitai reaguos į mano klausimėlį  4u.gif 
To Nicolle: Kaip jau sakiau, mums tikrai ne po 18-ka ir pažinti vienas kitą spėjom gana intymiai blush2.gif  Aš suprantu, kad ji nenori taip greitai susirišti ir įsipareigoti, todėl ir domina reakcija į tokį akivaizdų "paspaudimą".
Kas dėl SMS`ų, tai sutinku- žmogus, tris kartus per dieną bombarduojamas žinutėmis, gali ir neturėti laiko normaliai atsakyti (Na, toli gražu ne visada atsakymai būna vienu žodžiu smile.gif
Bet kuriuo atveju laukiu daugiau Ožiaragyčių nuomonių ir ačiū visoms už operatyvią reakciją  drinks_cheers.gif

Jei tureciau tam zmogui jausmus, issilydyciau nuo tokios staigmenos, dievinu staigmenas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 09 06, 21:14)
juk nereikia aklai pasitiketi tipiskais zodiako bruozais,kuriuos viena vienokiu kita kitokius turi.
  Pvz sitoj situacijoj-nupirkai brangoka ziedeli(kiek teko skaityt oziaragems patinka dovanos,komplimentai,o as oziarage ir dovanu,ypac materialiniu nemegstu-jauciuos skolinga.komplimentus banalius taip pat neverta man sakyt,tai turetu iseit labai naturaliai,tada gal patikesiu.) tai va manau ji dovanot turetum kai butum isitikes bent 60% kad tu jai patinki.nereikia bandyt "tvirtint" santykiu dovanom,juoba,kad jei ji is tu kuriai kaip sarkiotei patinka dovanos,blizguciai ji gali ji priimt,bet tai nereiks,kad tu jai patinki rimtai.tu dovanoji o ji priema,cia kaip kuri smile.gif
o kiek laiko jus pazistami?manau jei ilgesni laiko tarpa tai visiskai butu suprantama tiesiog paklaust,ka ji mano apie jusu santykius ir ko tikisi.ir nevyniojant i vata,manau tipiska oziarage gali dorai atsakyti(na as irgi negaliu tiesiai sviesiai isdrozt tu nepatinki man,bet nemegstu zaist kitu jausmais,juos gaisint ir pasakau,kad nieko nesitiketu(teko patirt toki varianta,kai tokio pasakymo neuzteko,sake arba pasiust naker arba but kartu fool.gif nesiunciu ten tu zmoniu kurie mane myli ir jei ji pasakytu,kad na ne ar pan tai buk mielas suprask,nes atsakyti kitam yra sunku))
pranesk kaip ten su tuo zieduku ir jausmu isaiskinimu baigsis mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2009 07 05, 15:13)
kazkada paauglysteja isigijau lankstinuka  OZERAGIO TIPO ZMONES, visko tikrai nepamenu, bet uzsifiksave tie dalykai apie kantrybe, uzsispyrima ir tikslo siekima. man tai 100 proc tiesa. regis gali kazkas kuola ant galvos tasyti, o as nepasakysiu nei zodzio jei man atrodo kad geriau patyleti, kartais kai kas nesiseka sau pasakau - juk tu kantri viska iskesi ir visus tikslus pasieksi. Taip ir buvo kai teko padaryti kai ka tokio kas daugumai atrode neimanoma.
beto dar zinau toki pasakyma, kad ozerages moterys su amziumi ir branda grazeja  biggrin.gif  man 24 bet sulaukiu daugiau komplimentu nei pries kelis metus  biggrin.gif  ir pati jauciuosi geriau kas liecia pasitikejima ir savo isvaizda

Visu zenklu moterys su amziumi igauna patirties, pasitikejimo, kas daugeliui priduoda grozio mirksiukas.gif , o del uzsispyrimo, grazu, kad pripazystate, bet kaip velnioniskai nervina toks elgesys, juolab, kai pati vos ne tokia, taciau labiausiai stebina begalinis pavydas kitiems, tiesiog nemokejimas susitaikyti, bandymas del to igelti, bet tai gal zmogiska... nors jau su trimis ozeragiais tas pats. doh.gif Su visais jais norisi nutraukti bendravima, nes nebeimanoma kesti nuolatinio kritikavimo, matymo viska tik juodai tavo linkme, nuteikinejimo, kad nera nieko gero, grazaus... nemoka net pasidziaugti nuosirdziai. O jei pasakysi tai, tuoj ima neigti, kad niekada gyvenoime nieko nekritikuoja, niekam nejaucia ir nelinki blogo. Cia gal naturaliai taip iseina? g.gif
Atsakyti
Kadangi prisižadėjau, tai pranešu: žiedelis, nors ir ne tokiomis idealiomis aplinkybėmis kaip norėjau, bet įteiktas 4u.gif
Sutarėme, kad bus padėtas į kokį nors tolimą kampelį.. Kai mylimoji ožiaragiukė tikrai galės atsakyti man tais pačiais jausmais- aš tikrai pamatysiu smile.gif
Manau, kantrybės ir pusei metų, ir metams- turėsiu smile.gif
Ačiū visoms "raguotosioms" už pasidalinimą savo gerosiomis savybėmis- tikrai daug lengviau suprasti žmogų, žinant jo požiūrį ir nusiteikimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(H2OO @ 2009 09 11, 12:21)
Kadangi prisižadėjau, tai pranešu: žiedelis, nors ir ne tokiomis idealiomis aplinkybėmis kaip norėjau, bet įteiktas  4u.gif 
Sutarėme, kad bus padėtas į kokį nors tolimą kampelį.. Kai mylimoji ožiaragiukė tikrai galės atsakyti man tais pačiais jausmais- aš tikrai pamatysiu  smile.gif 
Manau, kantrybės ir pusei metų, ir metams- turėsiu smile.gif
Ačiū visoms "raguotosioms" už pasidalinimą savo gerosiomis savybėmis- tikrai daug lengviau suprasti žmogų, žinant jo požiūrį ir nusiteikimą  4u.gif

Nuosirdziai linkiu Jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
H2OO>>wow,na va ir visai neblogai bus sazininga ir tavo atzvilgiu,zinosi kada viskas jau rimciau bus.

QUOTE(te verde @ 2009 09 10, 15:46)
Visu zenklu moterys su amziumi igauna patirties, pasitikejimo, kas daugeliui priduoda grozio mirksiukas.gif , o del uzsispyrimo, grazu, kad pripazystate, bet kaip velnioniskai nervina toks elgesys, juolab, kai pati vos ne tokia, taciau labiausiai stebina begalinis pavydas kitiems, tiesiog nemokejimas susitaikyti, bandymas del to igelti, bet tai gal zmogiska... nors jau su trimis ozeragiais tas pats.  doh.gif Su visais jais norisi nutraukti bendravima, nes nebeimanoma kesti nuolatinio kritikavimo, matymo viska tik juodai tavo linkme, nuteikinejimo, kad nera nieko gero, grazaus... nemoka net pasidziaugti nuosirdziai. O jei pasakysi tai, tuoj ima neigti, kad niekada gyvenoime nieko nekritikuoja, niekam nejaucia ir nelinki blogo. Cia gal naturaliai taip iseina?  g.gif

haha laugh.gif hihihi.gif na taip,kai kurie netoleruoja kritikos.O mes turim tokia savybe paironizuot,pasakyt ka nors sarkastisko ir ka as galiu pasakyt-man tai pvz visiskai naturaliai gaunas biggrin.gif tik as moku pasidziaugt geru,o mano pastabos kandzios nera sakomos su kazkokiais blogais ketinimais.Issiaiskink ar tikrai kritika pikta ir peikianti ar tiesiog juoko forma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 09 11, 16:12)
H2OO>>wow,na va ir visai neblogai bus sazininga ir tavo atzvilgiu,zinosi kada viskas jau rimciau bus.
haha laugh.gif  hihihi.gif na taip,kai kurie netoleruoja kritikos.O mes turim tokia savybe paironizuot,pasakyt ka nors sarkastisko ir ka as galiu pasakyt-man tai pvz visiskai naturaliai gaunas biggrin.gif tik as moku pasidziaugt geru,o mano pastabos kandzios nera sakomos su kazkokiais blogais ketinimais.Issiaiskink ar tikrai kritika pikta ir peikianti ar tiesiog juoko forma mirksiukas.gif

Na jeigu zmogus net kokia iptinga proga sugeba visiems sugadinti nuotaika su savo nevykusiomis replikomis, tai jau nera normalu, o po to sedi it zeme pardave, kai supranta, kad eilini syki persistenge doh.gif , kazkada budavo gaila, dabar pikta. Jau nusibodo. ax.gif
Tiesa, viena jus galvojate rezdami ka nors, kita gali pagalvoti tas zmogus, kuriam didikuojate, trecia aplinkiniai, o kiek zinau, ozeragiams labai svarbi kitu nuomone.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 11, 17:32)
Na jeigu zmogus net kokia iptinga proga sugeba visiems sugadinti nuotaika su savo nevykusiomis replikomis, tai jau nera normalu, o po to sedi it zeme pardave, kai supranta, kad eilini syki persistenge  doh.gif , kazkada budavo gaila, dabar pikta. Jau nusibodo.  ax.gif
Tiesa, viena jus galvojate rezdami ka nors, kita gali pagalvoti tas zmogus, kuriam didikuojate, trecia aplinkiniai, o kiek zinau, ozeragiams labai svarbi kitu nuomone..  rolleyes.gif

negali sakyt,buna tikrai bjauriu zmoniu,kurie isijaucia ir nezino kada sustot g.gif ir linkusiu labai i pesimizma.bet juk galit apribot bendravima su jais.asmeniskai as jei pajauciu,kad zmogus skaudinas paaiskinu situacija kaip kas,kad tikrai ne is blogos valios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 09 11, 22:21)
negali sakyt,buna tikrai bjauriu zmoniu,kurie isijaucia ir nezino kada sustot g.gif ir linkusiu labai i pesimizma.bet juk galit apribot bendravima su jais.asmeniskai as jei pajauciu,kad zmogus skaudinas paaiskinu situacija kaip kas,kad tikrai ne is blogos valios ax.gif

Kai tai artimi ir mylimi zmones, sunku nebendrauti, o jei pradedi aiskintis santykius, tai taip isiplieskia viskas, kad regis geriau niekada nebutum prabiles apie ju netobuluma doh.gif , o jei ir prieiname bendra nuomone, po kurio liko vel tas pats. doh.gif Cia turbut bus taip, kol viena diena ir visiems laikams nesusipyksime. doh.gif Su vienu is ozeragiu nutrukiau bendravima, sakiau visam, bet kai po metu parase graudu laiska, sirdis atsileido, ta pacia diena paskambinau. doh.gif lotuliukas.gif Bet pokyciai jauciasi i gera. g.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 12, 11:28)
Kai tai artimi ir mylimi zmones, sunku nebendrauti, o jei pradedi aiskintis santykius, tai taip isiplieskia viskas, kad regis geriau niekada nebutum prabiles apie ju netobuluma  doh.gif , o jei ir prieiname bendra nuomone, po kurio liko vel tas pats.  doh.gif Cia turbut bus taip, kol viena diena ir visiems laikams nesusipyksime. doh.gif  Su vienu is ozeragiu nutrukiau bendravima, sakiau visam, bet kai po metu parase graudu laiska, sirdis atsileido, ta pacia diena paskambinau.  doh.gif  lotuliukas.gif Bet pokyciai jauciasi i gera.  g.gif

vadinas reikia vienam kito,kitaip nebūtum atleidus.o kas tu pati?kokio ženklo atstovė?
Atsakyti