Labusiukas Ozerages ,
Esu Ozeragis ,nu tikru tikrausia Oska

nors tuom labai dzauguosi kad turiu ragus

kad niekas negali lipti atsiprasant s...i ant galvos ,nes nenusileidziu .
Turiu savo nuomuone ir ja butinai issakysiu ka galvoju tiesei i alkis o ne uzju ,nebent kai matau kad zmogus nusikalba ar sako kad jis teisus o as ne ,kartais nusileidziu ir duodu durnukui kele .Nepakenciu melo ,esu punktuoli ir niekada neveluoju ,jau geriau ateisiu anksciau taipat ir mano vyras tuom esame labai panasus ,nemegstame nepunktuoliu zmoniu .Vyras svarstykles ,svarstantis ,keicentins nuomone desimt kart dienoje

o as jei pasakiau tai taskas ir nuomuones nekeiciu o darau viska iki galo.Labai gerai sutareme ,jiekom kompromiso,sako kad ozeragis su svrstyklemis netinka ir seimoje negali gyventi ,nesamone ,mes jau 13 metu kartu

labai megstam sneketi ,vienas sukitu ir isakome vinas kitam ka galvojeme ,aptareme ka manome ir .t.t todel mes dar vis kartu ,nes jis man Kaip padruske
Jeigu myliu tai myliu ir atiduotu tam zmogui visa sirdy savo .Sako ozeragiai yra mylintis visa sirdim,ir seima jiems yra brangiause ,myli seimos ritualus.Nemegsta isdavystes ,ozeragiai kompanijos sielos zmoguciai,labai greitai randa bendra kalba,as tokia

Sako ozeragiai siekentis tikslo,jei jau uzsibreze tai iki galo sieks savo tikslo ,man sutampa visikai sis paskymas .Islaidauti linkusi esu ,tai dar itkina kad esu tikras ozeragis .Esu optimiste ,bet neviskai priskirciau save prie to .
Didziauses ozeragiu minusas ,kad mes nenusileidziame ir jiekome teisybes ,ir ja visada irodome ir buname visada teisus

bet tirriu viena toki minusiuka ,kad labai pasitikiu zmonemis ,ir isileidziu i savo vidu ,poto labai delto kenciu bet metais begant jau taip nebesielgiu ir esu atidesne ,gavau daug pamokos gyvenime .Ir seu nusvylusi savo geranoriskumu padeti kitems zmones ,kaip sako gera sirdele ,plika subinele
Sie metai ir man nekokie ,paliadojau zmogu kuri mylejau ir mylesiu,vyras buvo sunkiai susirges ir streso buvo ,per pirmaji vaiko gimtadieni yvyko avarija

bet aciu dievui visi likome gyvi sveiki.Tikuosi kiti metai bus geresni .Man sie metai stresiski ,nezinau kaip as laikausi dar ,neveltui mes labai stiprus zmones ir istvermingi ozeragiai esam, patys sau psihologai ,na cia mano nuomuone tokia ,kiek pazystu ozeragiu visi yra stiprus zmones ,kaskiek salti ir nemokantys kartais paguosti kaip noretu musu sirdis ,ir sunku mumis suprasti kitiems.
Nu ir prirasiau
Nezinau ar cia sutapimas

bet man igi duoda maziau metu

net vyrui sakau vaje atrodo buvo nolika o jau 27m ,vyras juokesi sako as galvojau kad tau 23 m

Pastebejimas kad moteriskeju ir grazeju

vyru demesio niekada nesiskundziau ,net su vaiku vaiksodama, sulaukiu demesio ,kurio tikrai negalvojau sulaukti
WOW, negalvojau, kad bendruomenė taip greitai reaguos į mano klausimėlį
To Nicolle: Kaip jau sakiau, mums tikrai ne po 18-ka ir pažinti vienas kitą spėjom gana intymiai

Aš suprantu, kad ji nenori taip greitai susirišti ir įsipareigoti, todėl ir domina reakcija į tokį akivaizdų "paspaudimą".
Kas dėl SMS`ų, tai sutinku- žmogus, tris kartus per dieną bombarduojamas žinutėmis, gali ir neturėti laiko normaliai atsakyti (Na, toli gražu ne visada atsakymai būna vienu žodžiu
Bet kuriuo atveju laukiu daugiau Ožiaragyčių nuomonių ir ačiū visoms už operatyvią reakciją
Jei tureciau tam zmogui jausmus, issilydyciau nuo tokios staigmenos, dievinu staigmenas