QUOTE(winona @ 2009 09 13, 14:22)
pvz man demesio reikia gan mazai.Is tikruju,man jaukiau but stebetoja,bet cia labai priklauso nuo zmoniu supanciu mane,kartais tampu stebetoja kartais esu demesio centre(bet retai taip buna).o demesio poreikis..na o kaip jis gali pasireikst?nedaro ji jokiu beprotisku dalyku ir nera kiaule del to

nee,tiesiog zino kada nutylet savo nuomone(neigiama)kad nepriestarautu tiems,kuriu palankumo nori,
nuolatinis flirtavimas ir sukimasis prie tu kurie "naudingi ir idomus".o jei veiksmas pradeda suktis apie kazka kita tada sedi susisukus ir pikta

tada jau ir linksmumas ir noras kazka veikt dingsta

net mergelinas apie mergele taip pastebejo

bet kiekvienas skirtingas.
o tylet kai ant taves pila sh nereikia,gerai kad atsikerti.
Oi ne, jau veidmaine is manes prasta, jei nekenciu, tai nekenciu ir sito nemoku nuslepti, zinoma, reikia gerokai pasistengti uzsitarnauti ta mano neapykanta, bet jei jau uzsitarnauja, tai tikrai ilgam

, net jei kada ir atgyja bendravimas, laikau per atstuma nuo saves. O del nepriestaravimo, tai manau, kad jei labai svarbu, tikrai yra protingiau patyleti, nei kaip avinui savo rekti ir po to visko netekti.

Na bent jau tokia mano nuomone, zinoma, ne visada pavyksta ir man susivaldyti.
Kai pagalvoju, visa gyvenima aplink mane sukasi daug ozeragiu, geros drauges net dvi, giminaiciu artimu... kiek kokiu nesutarimu buna, vistiek liekame drauge ir daugeli metu tas bendravimas netruksta.