Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(winona @ 2009 09 12, 14:48)
vadinas reikia vienam kito,kitaip nebūtum atleidus.o kas tu pati?kokio ženklo atstovė?

As pati mergiote. ax.gif Na, gal ir teisybe apie ta abipusi reikejima smile.gif , nes jei ilgai nebendrauji, labai truksta, apskritai, nesu konfliktiskas zmogus, tai ir ilgai pykti nemoku, net suvaidinti. doh.gif biggrin.gif Nebent kas is sono vis kumsteli, kad nepamirsciau rodyti abejinguma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 12, 19:47)
As pati mergiote.  ax.gif Na, gal ir teisybe apie ta abipusi reikejima  smile.gif , nes jei ilgai nebendrauji, labai truksta, apskritai, nesu konfliktiskas zmogus, tai ir ilgai pykti nemoku, net suvaidinti.  doh.gif  biggrin.gif Nebent kas is sono vis kumsteli, kad nepamirsciau rodyti abejinguma.  smile.gif

o as turiu pastebejima is bendravimo su mergelem,kad jom kritika nepatinka biggrin.gif apskritai megsta but sauniausios ir reikia jom demesio smile.gif bet juk kiekvienas turi nekokiu savybiu ir turedama gera drauge mergele daznai pastebiu jos poreiki demesiui,bet pripratau,ji turi kitu puikiu savybiu wub.gif
beje kai turejau geriausia drauge vaikystej,tai ji buvo mergele,turejo tokias pat savybes rolleyes.gif nors siaip kaip drauge prasta,kitaip nebut buvusi geriausia drauge ax.gif o is idejos,tai mergeles su oziaragiais turi gerai deret,nes tai zemes zenklai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 09 12, 22:43)
o as turiu pastebejima is bendravimo su mergelem,kad jom kritika nepatinka biggrin.gif apskritai megsta but sauniausios ir reikia jom demesio smile.gif bet juk kiekvienas turi nekokiu savybiu ir turedama gera drauge mergele daznai pastebiu jos poreiki demesiui,bet pripratau,ji turi kitu puikiu savybiu wub.gif
beje kai turejau geriausia drauge vaikystej,tai ji buvo mergele,turejo tokias pat savybes rolleyes.gif nors siaip kaip drauge prasta,kitaip nebut buvusi geriausia drauge ax.gif o is idejos,tai mergeles su oziaragiais turi gerai deret,nes tai zemes zenklai smile.gif

Derim, derim. Del demesio, tai kam jis nepatinka. ax.gif Tiesa, butu idomu suzinoti kaip tas demesio reikejimas pas drauge pasireiskia? 4u.gif
Manau didziausia beda, kad ir vienas ir kitas nori buti geriausi, teisiausi ir t.t. smile.gif Jei mane per danti pertraukia, as irgi igeliu, taip ir prasideda... ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 13, 11:59)
Derim, derim. Del demesio, tai kam jis nepatinka.  ax.gif Tiesa, butu idomu suzinoti kaip tas demesio reikejimas pas drauge pasireiskia?  4u.gif 
Manau didziausia beda, kad ir vienas ir kitas nori buti geriausi, teisiausi ir t.t.  smile.gif Jei mane per danti pertraukia, as irgi igeliu, taip ir prasideda...  ax.gif  doh.gif

pvz man demesio reikia gan mazai.Is tikruju,man jaukiau but stebetoja,bet cia labai priklauso nuo zmoniu supanciu mane,kartais tampu stebetoja kartais esu demesio centre(bet retai taip buna).o demesio poreikis..na o kaip jis gali pasireikst?nedaro ji jokiu beprotisku dalyku ir nera kiaule del to biggrin.gif nee,tiesiog zino kada nutylet savo nuomone(neigiama)kad nepriestarautu tiems,kuriu palankumo nori,nuolatinis flirtavimas ir sukimasis prie tu kurie "naudingi ir idomus".o jei veiksmas pradeda suktis apie kazka kita tada sedi susisukus ir pikta biggrin.gif tada jau ir linksmumas ir noras kazka veikt dingsta mirksiukas.gif net mergelinas apie mergele taip pastebejo smile.gif bet kiekvienas skirtingas.
o tylet kai ant taves pila sh nereikia,gerai kad atsikerti.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 09 13, 14:22)
pvz man demesio reikia gan mazai.Is tikruju,man jaukiau but stebetoja,bet cia labai priklauso nuo zmoniu supanciu mane,kartais tampu stebetoja kartais esu demesio centre(bet retai taip buna).o demesio poreikis..na o kaip jis gali pasireikst?nedaro ji jokiu beprotisku dalyku ir nera kiaule del to biggrin.gif nee,tiesiog zino kada nutylet savo nuomone(neigiama)kad nepriestarautu tiems,kuriu palankumo nori,nuolatinis flirtavimas ir sukimasis prie tu kurie "naudingi ir idomus".o jei veiksmas pradeda suktis apie kazka kita tada sedi susisukus ir pikta biggrin.gif tada jau ir linksmumas ir noras kazka veikt dingsta mirksiukas.gif net mergelinas apie mergele taip pastebejo smile.gif bet kiekvienas skirtingas.
o tylet kai ant taves pila sh nereikia,gerai kad atsikerti.

Oi ne, jau veidmaine is manes prasta, jei nekenciu, tai nekenciu ir sito nemoku nuslepti, zinoma, reikia gerokai pasistengti uzsitarnauti ta mano neapykanta, bet jei jau uzsitarnauja, tai tikrai ilgam cool.gif , net jei kada ir atgyja bendravimas, laikau per atstuma nuo saves. O del nepriestaravimo, tai manau, kad jei labai svarbu, tikrai yra protingiau patyleti, nei kaip avinui savo rekti ir po to visko netekti. smile.gif Na bent jau tokia mano nuomone, zinoma, ne visada pavyksta ir man susivaldyti. blush2.gif
Kai pagalvoju, visa gyvenima aplink mane sukasi daug ozeragiu, geros drauges net dvi, giminaiciu artimu... kiek kokiu nesutarimu buna, vistiek liekame drauge ir daugeli metu tas bendravimas netruksta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 13 rugsėjo 2009 - 22:55
na tai naturalu tie pykciai,juk apsitrini su naujais skirtingais zmonem,bet jei islieki su jais vadinas ju tau reikia ir yra kazkas gero.turi ir mano geresnes drauges tokiu siutinanciu savybiu,bet visa kita atperka ta "nesusikalbejima" smile.gif
Atsakyti
Oziaragis -tikras ozys su ragais. Smulkmeniskas, pedantiskas, tinginiukas dar toks.
Atsakyti
oziaragis tai biski tinginiukas tikrai g.gif , karstakosis doh.gif , bet istikimas, seimos zmogus, ypac rupestingas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 09 14, 22:40)
Oziaragis -tikras ozys su ragais. Smulkmeniskas, pedantiskas, tinginiukas dar toks.

Na nesutinku schmoll.gif ,nebent isimtys kokios.Mes,seimoje visi oziaragiai,tai esam darboholikai,labai punktualus, savo garbes zodzio zmones,megstam tvarka(ir ne tik buityje),planavima,aiskuma.Ir dar:mums, musu seima-musu tvirtove smile.gif
Na taip uzsispyre,taciau sis bruozas daug pas ka yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dareda @ 2009 09 18, 10:10)
oziaragis tai biski tinginiukas tikrai g.gif , karstakosis doh.gif , bet istikimas, seimos zmogus, ypac rupestingas. rolleyes.gif

nu kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif maniskis lygiai toks pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 04 17, 23:45)
galvoju paskaitysiu ar visiems oziaragiams sie metai tokie nesekmingi..nes man tai kosmaras tikras  doh.gif

Klausykit, ar tik ne spalį baigiasi nesėkmių metas Ožiaragiams? Šitiek ištvėrus jau norėtųsi geresnių laikų ax.gif
Atsakyti
Oziaragius, sveikinu,su juodojo menulio isejimu (spalio 1diena)(lilit) smile.gif Gal kam nors bent blogiau nebebus 4u.gif
Skaiciau,kad apie lapkriti turetu pradeti gereti situacijos ar padetis smile.gif
Atsakyti