Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 02, 11:28)
Oziaragius, sveikinu,su juodojo menulio isejimu (spalio 1diena)(lilit) smile.gif Gal kam nors bent blogiau nebebus 4u.gif
Skaiciau,kad apie lapkriti turetu pradeti gereti situacijos ar padetis smile.gif

O jetau, tikiuosi doh.gif jau tieeeeek teko prisikenteti per siuos metus unsure.gif
Atsakyti
Buvo tikrai sunkiu dienu, dziaugiuosi, kad gal viskas pajudes i geraja puse smile.gif
Atsakyti
ax.gif gal priimsit dar vieną ožiaragę į savo būrelį????
truputį paskaitinėjau ir radau,kad yra šeimoje ne po vieną ožiaragį-taigi mes irgi dvi (aš ir dukra)-ir manau su ja sutariam geriausiai,čia gal dėl to,kad charakteriai panašūs-visada žinom,ko vienai iš kitos tikėtis g.gif ....O vyras mergelė-tai kaip ir turėtume derėti,bet tas ''kampų'' šlifavimas vis dar tęsiasi...(23metai kartu...),na,bet ir kažkokių didelių ''nesusipratimų'' nėra ax.gif ,a va kiti mano vaikai ,tai liūtė (kartais tikrai tokia būna)...ir avinas-va čia tai irgi egzempliorius-tipinis avinas su visais to ženklo ''atributais''...
žodžiu-nenuobodžiaujam lotuliukas.gif
ale,man šie metai,tai tikrai prasti verysad.gif ,gal jau baigsis pagaliau g.gif reikės dar pasidomėti,kas ką žada... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 02, 10:28)
Oziaragius, sveikinu,su juodojo menulio isejimu (spalio 1diena)(lilit) smile.gif Gal kam nors bent blogiau nebebus 4u.gif
Skaiciau,kad apie lapkriti turetu pradeti gereti situacijos ar padetis smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif pa-ga-liau!!!! yu.gif nes jau ugsejo gale tai visiskai puoliau i nevilti del finansu...dabar biske geriau galvoju apie visa tai.Ir labai tikiuos pagerejimo
Siaip kai dauguma oziaragiu pradejo skusti,kad jom jau negerai as atrode visai gerai pradejau metus,visai oki sekesi man,bet realiai tai jie tokie neutralus buvo,tokie nuobodus,kazkokie nenusiseke ka dabar supratau doh.gif tikiuosi jau bus geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 10 04, 19:15)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif pa-ga-liau!!!! yu.gif nes jau ugsejo gale tai visiskai puoliau i nevilti del finansu...dabar biske geriau galvoju apie visa tai.Ir labai tikiuos pagerejimo  Siaip kai dauguma oziaragiu pradejo skusti,kad jom jau negerai as atrode visai gerai pradejau metus,visai oki sekesi man,bet realiai tai jie tokie neutralus buvo,tokie nuobodus,kazkokie nenusiseke ka dabar supratau doh.gif tikiuosi jau bus geriau bigsmile.gif

labai viskas panasiai kaip ir tau, siaip metai neutralus, nuo spalio nujauciu prasides idomybes tik neaisku i kokia puse i gera ar i bloga g.gif nu tikiuosi, kad viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 14:34)
ax.gif gal priimsit dar vieną ožiaragę į savo būrelį????
truputį paskaitinėjau ir radau,kad yra šeimoje ne po vieną ožiaragį-taigi mes irgi dvi (aš ir dukra)-ir manau su ja sutariam geriausiai,čia gal dėl to,kad charakteriai panašūs-visada žinom,ko vienai iš kitos tikėtis  g.gif ....O vyras mergelė-tai kaip ir turėtume derėti,bet tas ''kampų'' šlifavimas vis dar tęsiasi...(23metai kartu...),na,bet ir kažkokių didelių ''nesusipratimų'' nėra  ax.gif ,a va kiti mano vaikai ,tai liūtė (kartais tikrai tokia būna)...ir avinas-va čia tai irgi egzempliorius-tipinis avinas su visais to ženklo ''atributais''...
žodžiu-nenuobodžiaujam  lotuliukas.gif
ale,man šie metai,tai tikrai prasti  verysad.gif ,gal jau baigsis pagaliau  g.gif reikės dar pasidomėti,kas ką žada... unsure.gif

As Oziaragis, mano vyras - Mergele, skiriames jau... Nepavyko man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 10 05, 11:43)
As Oziaragis, mano vyras - Mergele, skiriames jau... Nepavyko man...  verysad.gif

Dėl ko labiausiai nepavyko?

Pažįstu vyrą-mergelę. Esame labai geri draugai, žaviuosi juo. Tačiau jis toks perfekcionistas, atrodo viską daro dėl to, kad būtų įvertintas ir pagirtas. Jau net nekalbu apie jo jautrumą bet kokiai kritikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2009 10 07, 11:12)
Dėl ko labiausiai nepavyko?

Pažįstu vyrą-mergelę. Esame labai geri draugai, žaviuosi juo. Tačiau jis toks perfekcionistas, atrodo viską daro dėl to, kad būtų įvertintas ir pagirtas. Jau net nekalbu apie jo jautrumą bet kokiai kritikai  doh.gif

Na daug galima butu vardinti, ir gal net sakyciau, kad tos priezastys ne del jo kazkokiu Mergelisku charakterio bruozu, cia labiau asmenines probelmos "suzaide".
Bet siaip labai valdingas, nerealiai pasitikintis savimi, darbstus, protingas, siekiantis tikslu, ir taip, sutinku, jautrus kritikai smile.gif
Ir tikrai nepasakysiu, kad ateityje vengsiu vyru Mergeliu, anaiptol, manau, tai stiprios ir vertos demesio asmenybes mirksiukas.gif
Pasaulio statistika teigia, kad turtingiausi pasaulio vyrai yra Mergeles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 10 07, 10:22)
Na daug galima butu vardinti, ir gal net sakyciau, kad tos priezastys ne del jo kazkokiu Mergelisku charakterio bruozu, cia labiau asmenines probelmos "suzaide".
Bet siaip labai valdingas, nerealiai pasitikintis savimi, darbstus, protingas, siekiantis tikslu, ir taip, sutinku, jautrus kritikai  smile.gif
Ir tikrai nepasakysiu, kad ateityje vengsiu vyru Mergeliu, anaiptol, manau, tai stiprios ir vertos demesio asmenybes  mirksiukas.gif
Pasaulio statistika teigia, kad turtingiausi pasaulio vyrai yra Mergeles  mirksiukas.gif

kad vyras ne vyriskas jei nepasitiki savim,cia mano asm.nuomone ax.gif
o is kur tokia statistika?siaip idomu.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 02, 09:28)

jau nebesulaukiu gerų dienų doh.gif visi metai prastoki buvo, bet dabar tai išvis nesąmonė, tokia pasimetus esu visose srityse ir net neįsivaizduoju ką daryti reikia ir taip jau mėnuo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 10 07, 20:01)
kad vyras ne vyriskas jei nepasitiki savim,cia mano asm.nuomone ax.gif
o is kur tokia statistika?siaip idomu.. bigsmile.gif

Kazkada per telika esu girdejusi rolleyes.gif
Atsakyti
Sie metai,po truputi i pabaiga eina...Siap,idomu, kokioj srity labiau nesiseke siais metais (per ta juoda menuli),ar piniginej, ar del darbu,ar meileje,ar dar kur?
Mums (oziaragiu seima visa),tai del darbu nervu pagadino, nors negaliu pasakyti,kad labai blogai butu buve,bet vis tiek...o visur kitur tai gerai sekesi.Ryt jaunatis tekes, reikes paplanuoti,del geresnio darbo 4u.gif wub.gif
Atsakyti