QUOTE(Snape @ 2005 12 02, 16:15)
Na aš kažkaip vis dėlto manau, kad deja, ne viskas galvoje, nors aišku dažnai būna ir taip...Bet bent jau mane iš tiesų labai tiesiogiai ir stipriai veikia hormonų svyravimai. Dar kai visai nieko (jokiu KP) nevartodavau, prieš MS pavirsdavau tiesiog kraują siurbiančiu vampyru

Kai pastojau, buvau absoliučiai įsitikinusi, kad nėštumo metu smagų seksualinį gyvenimą teks kaip ir pamiršt. Taigi tiesiog apstulbau, kai netikėtai užpuolė visokie norai, naktiniai orgazmai ir tt

O juk buvau prisiskaičius, kad norai pražūva ir įsitikinus, kad ir man taip turi būt..
Va ir su tabletėm, kažkaip tikėjausi, kad jos tų norų nepražudys, juk naujoviškos visokios, mažiausiai šalutinių požymių...ir šnipšto
Sutinku, kad variantas visai įmanomas, bet... turių ir kitą
Man tas kitas variantas išlindo, kai kažkada neseniai "Vakare su Marijonu" kalbėjo apie kontraceptines priemones. Labai užstrigo katedros klebono Doveikos žodžiai apie tai, kad bet kuri dirbtinė kontracepcija pastato ne tik fizinį barjerą tarp vyro ir moters, bet ir dvasinį (pacituot tiksliai nebegaliu, bet mintis maždaug ta). Ir tada man iškilo mintis, kad galbūt kai kurios moterys to sąmoningai nesuvokia, tačiau pasąmonėje jas tai veikia neigiamai, o tiksliau - nenori mylėtis, nes atseit vis tiek palikuonių nebus. Snape, jūsų pavyzdys į šią mintį tam tikra apimtimi įtelpa.
Aišku, čia tik mintis mėgėjiškai vieną vakarą kilusi bedrybsant ant sofos. Nepretenduoju į jokius mokslinius ar autoritetingus aiškinimus, nes nesu nei medikė, nei psichologė, nei biologė. Tiesiog domiuosi tuo, kas vyksta aplinkui ir šventai tikiu, kad tam tikrų reiškinių tikrųjų priežasčių niekada nesuprasime ir nerasime iki galo, todėl šių reiškinių vertinimas niekuomet neturi tapti pernelyg kategoriškas