Įkraunama...
Įkraunama...

Baisiausi šalutiniai poveikiai

QUOTE(mile @ 2005 08 26, 14:15)
Nežinau. O kaip kraujagyslės yra tiriamos?

su echoskopu. Paima nuo kaklo kraujagyslę (iš nugaros pusės) su ranka pakelia ir braukia per ją su echo, tada matosi, jei yra mazgai, susiaurėjimai, sukalkėjimai - žodžiu visokie defektai pastebimi.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 26, 14:20)
su echoskopu. Paima nuo kaklo kraujagyslę (iš nugaros pusės) su ranka pakelia ir braukia per ją su echo, tada matosi, jei yra mazgai, susiaurėjimai, sukalkėjimai - žodžiu visokie defektai pastebimi.

Dėkui už protingas mintis. Tai tada aš pati prašysiu terapeutės, kad man paskirtų šį tyrimą, nes jo man nedarė g.gif
Atsakyti
paskutinėj Ievoj yra gan išsamus straipnis apie KT poveikį. deja, neigiamą sad.gif
Atsakyti
Kontraceptikai visgi yra chemija. sad.gif O bet kokia chemija kenkia organizmui. Pliusas tas,kad tai yra beveik 100% apsauga,bet gi kiek pašalinių reiškinių g.gif . Galvos skausmas gali taip pat paaštrėti nuo jų. Kontaceptikai tirština kraują. Bet pagrindinė priežastis- sumažėjęs libido,o dėl to kenčiam ne tik mes ,bet ir mūsų vyriškiam nelabai kaip. cry.gif
Atsakyti
Įdomūs būtų statistiniai duomenys: kiek gydytojų ginekologių vartoja hormonines kontraceptines tabletes? Turiu įtarimą kad procentas būtų labai nedidelis.
Atsakyti
na ka as galiu pasakyti..va man nebuvo absoliuciai jokio libido sumazejimo, jokio galvos skausmo, jokio svorio padidejimo ar dar kazko...taciau, jau antra menesi geriant KT, celiulitas uzbujojo (anksciau jo nebuvo)...as esu tokia prie smulkiuju ir kuduju..bet celiulitui tai nekenke..kai pamaciau tai akys issprogo... sad.gif aisku jei buciau zinojus ta is anksto gal butu galima kazkaip uzkirsti tam kelia (sportai ir panasus blah blah, net nzn)..ech bet buvo taip kaip buvo
Atsakyti
QUOTE(feja @ 2005 09 22, 22:52)
na ka as galiu pasakyti..va man nebuvo absoliuciai jokio libido sumazejimo, jokio galvos skausmo, jokio svorio padidejimo ar dar kazko...taciau, jau antra menesi geriant KT, celiulitas uzbujojo (

Tai kiek laiko gėrei smile.gif ? Libido sumažėja tikrai ne kelis mėnesius pagėrus.
Atsakyti
Nu va, praėjo jau pusė metų nuo tada kai baigiau gerti KT. Galvos skausmai nepradingo (nors gal ir ne nuo jų ten man g.gif ), celiulitą kad panaikinti reikės daug daug pastangų sporto salėje biggrin.gif O prasidėjo minėtieji nesklandumai - pradėjo dygti spuogai kaip pašėlę ph34r.gif Ir plaukai pradėjo labiau riebaluotis unsure.gif Gal pasakysit kas praėjo jau tą pragarą kiek tai truks? 4u.gif
Atsakyti
geriu jau.... turbut apie 3 metus:) jokiuuu salutiniu poveikiu nera, niu nei vieno.. nei galva skauda, nei maziau noriu:) viskas savose vietose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2005 09 26, 18:24)
geriu jau.... turbut apie 3 metus:) jokiuuu salutiniu poveikiu nera, niu nei vieno.. nei galva skauda, nei maziau noriu:) viskas savose vietose smile.gif

Tau pasiseke, nes as geriu apie metus laiko, o noras pradingo, svorio priaugau.Viskas, apsiprendziau, metu.Reiks imtis gumyciu, spirale netiko, organizmas atmete.
Atsakyti
Mano gydytojos (beje, laikomos viena is geriausiu Lietuvoj) komentaras apie kontraceptikus:
-su tom tabletem slopina slopina, paskui tenka skatint, skatint. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2005 09 28, 12:46)
Mano gydytojos (beje, laikomos viena is geriausiu Lietuvoj) komentaras apie kontraceptikus:
-su tom tabletem slopina slopina, paskui tenka skatint, skatint. g.gif

Gal ir teisybė, po keturių metų gėrimo nutraukus KT, teko skatint... cry.gif manau jau daugiau niekad KT negersiu
Atsakyti