Įkraunama...
Įkraunama...

Baisiausi šalutiniai poveikiai

QUOTE(tutti @ 2005 09 28, 20:21)
Gal ir teisybė, po keturių metų gėrimo nutraukus KT, teko skatint...  cry.gif manau jau daugiau niekad KT negersiu

Apie koki jus cia skatinima?
Atsakyti
QUOTE(sarkar @ 2005 10 12, 20:36)
Apie koki jus cia skatinima?

Na gėriau gėriau KT keturis metus, o kai nustojau, tris mėnesius nesulaukiau mmm.. Tai teko hormonus gerti, skatinti kiaušidžių veiklą. Negaliu tvirtinti kad būtent dėl KT vartojimo taip užstrigo gamybiniai procesai, bet g.gif iki KT viskas buvo tvarkoj
Atsakyti
QUOTE(mile @ 2005 08 26, 13:38)
Mergaitės, kam buvo galvos skausmai nuo KT ar galit juos apibūdinti? Ar galvą skaudėdavo pastoviai, koks tas skausmas? Turiu įtarimų, kad dėl mano didelio galvos skausmo kaltos KT, o ne druskos kakle.

Laba, na va ir mane kankina galvos skausmai ir net nebežinau ką galvoti.. g.gif Na man irgi anksčiau galvą dažnokai skaudėdavo, bet tikrai ne taip kaip dabar scare.gif Kartais net nesinori ką nors veikti, nes taip bloga būna, o ypač kai tai kartojasi kiekvieną dieną aggressive.gif Ir iš tikrųjų nežinau ar tai nuo KT, ar ne, kai pasakiau savo ginekologei, tai ji nutarė, kad man KTjeanine netinka ir pasiūlė brangesnes (yarina), bet kad vistiek man tą galvą skauda ir jau pradedu pati bijoti, kad čia gali būti kas nors rimtesnio verysad.gif
Atsakyti
zhivka, aš tau pasiūlyčiau Harmonet. Man ir nuo Jeanine skaudėjo galvą ir ginekologė patarė kuo silpnesnės vartoti, kadangi dėl kažkokio ten hormono per didelio kiekio skauda galvą, o yarine man rodos nėra labai silpnesnės už Jeanine. Siūlau arba logest arba Harmonet, nes jos vienodos tik kaina skiriasi.
Atsakyti
o mane dusino nuo vienu dabar nuo kitu....kad net baisu daros...ispradziu neitariau kad nuo kontraceptiku.....tikriaus treciu nebandysiu........
Atsakyti
QUOTE(loretaltl @ 2005 10 26, 22:36)
o mane dusino nuo vienu dabar nuo kitu....kad net baisu daros...ispradziu neitariau kad nuo kontraceptiku.....tikriaus treciu nebandysiu........

Bet tai gal vartojai panašios sudėties? Kaip yra Femina35 ir diane 35, arba logest ir harmonet, vienodų sudėčių KT, tik kito gamintojo. Šiaip man ginekologė paaiškino nuo ko pas mane tokie pašaliniai poveikiai ir pasakė, kokios KT turi mažiau to hormono, kuris man kenkė.
Atsakyti
tai va kad cia jas seimos gydytojai israsineja ....nieko nenusimano....kurios daugumai tinka tas ir paskiria...
Atsakyti
QUOTE(loretaltl @ 2005 10 28, 00:05)
tai va kad cia jas seimos gydytojai israsineja ....nieko nenusimano....kurios daugumai tinka tas ir paskiria...

Šiaip ir ginekologės dažnai iš lempos pataria. Nuėjau, man patarė bet kokias iš tų, ką joms siūlo "rėmėjai". Aš vis dėl to pasirinkau pigesnes, jos netiko, tada ėmiau brungesnes, kurias ir siūlė ginekologė, bet šios ir netiko dar labiau nei pirmosios. Nuėjau su pasiskundimu pas ginekologę, ir pakliuvau pas kitą, ne tą, kuri man patarė KT. Pakliuvau pas ginekologę, kuri griežtai prieš KT. schmoll.gif Bet kai čiut neapsižliumbiau verysad.gif tada tik pasakė kelis patarimus, dėl ko yra toks pašalinis poveikis, dėl ko - kitas. Ir patarė vis dėl to kokias gerti. Bet jau galvojau, kad bus šakės schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashariuke: 28 spalio 2005 - 08:15
Labutis, o man tai didėjo svoris nuo Marvelon ir nuo femoden. Kai pasisakiau savo ginekologei, tai ji niekaip nenorėjo patikėti. Bet dėl viso pikto patarė naudoti Logest. Tai žinote, kai pakeičiau į Logest, tai jaučiausi kaip ant sparnų. thumbup.gif Ir svoris sumažėjo ir šiaip jokių skundų nebeturėjau, nors ties, pirmus mėnesius truputį patepliojo. Bet tai niekis, ištvėriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artlt @ 2005 10 28, 11:00)
Labutis, o man tai didėjo svoris nuo Marvelon ir nuo femoden. Kai pasisakiau savo ginekologei, tai ji niekaip nenorėjo patikėti. Bet dėl viso pikto patarė naudoti Logest. Tai žinote, kai pakeičiau į Logest, tai jaučiausi kaip ant sparnų. thumbup.gif  Ir svoris sumažėjo ir šiaip jokių skundų nebeturėjau, nors ties, pirmus mėnesius truputį patepliojo. Bet tai niekis, ištvėriau ax.gif

Gerai, kad padėjo, bet daug kas skundžiasi, kad su "drėkinimo sistema" "susipyksta" dėl logesto (beje logest ir harmonet yr tos pačios sudėties tik pastarosios ant 10 lt pigesnės - pasidomėk mirksiukas.gif ) Bet gal tau taip nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashariuke: 28 spalio 2005 - 10:18
atsimenu, populiariojoj spaudoj pasirodžius pirmam HKT kritikuojančiam straipsniui, prieš straipsnio autorę buvo pasisakyta vos ne iš Seimo tribūnos..
nzn, ar čia tas straipsniuks ar kits, ale irgi vaizdžiai parašyta, gaila, pati taip nemoku http://www.sveikatos...cle.php?id=2611

o šiaip, pamąstymui, kiek kainuoja graži ir moderni interneto svetainė su garsia ir daugumai mūsų grožio bei sekmės versle etalonu tapusia manekiene (i dzin, kad ji neturi privalomo kiekvienai sveikai moteriai riebalu kiekio po skūra, bele ant kūno raukšlelių nėr, gi jos taip neestetiškai atrodo) ant viršelio.. ir kas šios svetainės savininkas?
Lankstinukai ir bukletai medikų kabinetuose irgi ne centus kainuoja..
Sakysit, nematom reklamos per TV. TV netinka rimtesnių vaistukų atveju, gi klausiam medikų arba bet farmacininkų... manot šiaip sau kiekvienoj vitaminų reklamoj sakoma"teiraukitės savo gydytojo arba farmacininko" (formuojamas įprotis teirautis būtent suinteresuotų asmenų). Šituo atveju produkto pasiūlai naudojamas specifinis "ruporas"... nekalbėsiu apie farmacijos kompanijų įtaką konkrečiai medikams, nepagautas ne vagis..
tsakant galingų farmacijos monstrų galingos reklamos kampanijos.. Negi manot kontraceptikų gamintojai labai "reklamuos" šalutinius poveikius..

Nu bet motriškos, kai reklaminio klipo metu unreal graži mamytė, pamačiusi savo unreal gražaus vaikučio išteptas rankytės, nebėga tų rankyčių plaut, o pasiūlo vaikučiui suvalgyt jogurtuko... i durniui aiškui, kad rankas plaut reikia ir jogurtas nuo užkrato nepadės...
aj nu.. pačios verkiat, galva skauda, kraujavimas, svoris, dirglumas ir t.t. tai čia tos "išpurvintos rankytės" , o va ar rankytes plaut ar toliau "jogurtuką valgyt" čia jau kiekvienos Jūsų pasirinkimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 28 spalio 2005 - 20:12
QUOTE(g00te @ 2005 10 28, 21:10)
atsimenu, populiariojoj spaudoj pasirodžius pirmam HKT kritikuojančiam straipsniui, prieš straipsnio autorę buvo pasisakyta vos ne iš  Seimo tribūnos..
nzn, ar čia tas straipsniuks ar kits, ale irgi vaizdžiai parašyta, gaila, pati taip nemoku http://www.sveikatos...cle.php?id=2611

o šiaip, pamąstymui, kiek kainuoja graži ir moderni interneto svetainė su garsia ir daugumai mūsų grožio bei sekmės versle etalonu tapusia manekiene  (i dzin, kad ji neturi privalomo kiekvienai sveikai moteriai riebalu kiekio po skūra, bele ant kūno raukšlelių nėr, gi jos taip neestetiškai atrodo) ant viršelio.. ir kas šios svetainės savininkas?
Lankstinukai ir bukletai medikų kabinetuose irgi ne centus kainuoja..
Sakysit, nematom reklamos per TV. TV netinka rimtesnių vaistukų atveju, gi klausiam medikų arba bet farmacininkų... manot šiaip sau kiekvienoj vitaminų reklamoj sakoma"teiraukitės savo gydytojo arba farmacininko" (formuojamas įprotis teirautis būtent suinteresuotų asmenų). Šituo atveju produkto pasiūlai naudojamas specifinis "ruporas"... nekalbėsiu apie farmacijos kompanijų įtaką konkrečiai medikams, nepagautas ne vagis..
tsakant galingų farmacijos monstrų galingos reklamos kampanijos.. Negi manot kontraceptikų gamintojai labai "reklamuos" šalutinius poveikius..

Nu bet motriškos, kai reklaminio klipo metu unreal graži mamytė, pamačiusi savo unreal gražaus vaikučio išteptas rankytės, nebėga tų rankyčių plaut, o pasiūlo vaikučiui suvalgyt jogurtuko... i durniui aiškui, kad rankas plaut reikia ir jogurtas nuo užkrato nepadės...
aj nu.. pačios verkiat, galva skauda, kraujavimas, svoris, dirglumas ir t.t. tai čia tos "išpurvintos rankytės" , o va ar rankytes plaut ar toliau "jogurtuką valgyt" čia jau kiekvienos Jūsų pasirinkimas

Labai gražų "straipsniuką" parašei thumbup.gif , bet kiekviena renkasi kaip apsisaugoti. Man daug geriau yra KT, tuo labiau kad jas geriu ne vien dėl apsisaugojimo.
O šalutinius poveikius turėtų rašyti vien dėl to, kad pvz Amerikoj gali paduoti į teismą, dėl nenurodyto šalutinio poveikio. Žinoma, kad į mūsų kalbą išversta neviskas, bet kam įdomu, ką kemša į save, tikrai susižinos daugiau. Nemanau, kad dėl tokių dalykų reikia moralizuoti, kiekviena gyvena kaip jai patogiau, ir dėl to, kad tu čia taip aiškiai išsakei savo nuomonę, nemanau, kad kas pasikeistų... Nebent tik tau nuo to lengviau.
Tad nemoralizuokim viena kitai 4u.gif
Atsakyti