Aciu dievui, jau 3 dienos kaip daugiau suvalgo misinuko, nes jau maniau galas mano nervam, matyt siaip tik oziukus rode.
QUOTE(MarryJane @ 2008 11 14, 18:50)
UAB Didzioji vaistine gamina Laktacija skatinanti misini. Sudetis lygiai tokia pati kaip Hipp arbatos zindyvems tik kiekis daug didesnis ir kaina perpus mazesne. Dar labai gerai valgyt ivairias sriubas, nes ne tik skystis, bet ir maistas kartu. Man labai gelbejo kai apetito nebuvo. Dar sako nuo alaus pieno daugeja
. Mano pazistama jau antra dukra virs metu maitina, sako, kad kasdien bene po buteli alaus ismaukia (alkoholinio)
. Pieno turi sociai, mergytes sveikos. As pati irgi kartais isgeriu Svyturio balto alaus stikline 

niekur nemaciau didziosios vaistines misinio, kur buna pirkti ?
geriu fito lacto arbata, nes skani, o juodos zalios perdaug gert negalima, kai maitini. dar etno arbatas geriu, zodziu visokias zolelines

del alaus, tai girdejau, kad nealkoholinis alus skatina pieno gamyba. bet tai alkoholinis! gi alkoholis iskart i piena patenka, ar as klystu ?
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 19, 23:20)
Pereikit prie kito mišinuko, pasirinkimas didelis.
oj patikekite kiek mes ju isbandeme kol vel prie sito grizome,tai beria,tai viduriai kieteja,tai pilva pucia, tai negeria

ai,iš esmės reikia mažiau parintis, reikia gyvent, valgyt, gert taip kaip iki tol darei, o gamta savo padarys, juk kai maitini troškulys savaime atsiranda, aš geriu tai ko mano širdis geidžia, mama vaiko nenuskriaus
beje, apie alkoholinius gėrimus nekalbu, šiuo atžvilgiu aš kategoriška - nei lašo. O apie tai, kad alus skatina laktaciją esu girdėjus, bet tai gali būti eilinis mitas. O ir šeip, kas geriau: mišinukas ar MP su alkoholiu? niu man tai čia ir taip aišku, kad vaiko nenuodysi... kas dėl visokių vaistažolių arbatų tai irgi nereikėtų persistengti, kadangi, pvz nustatyta, kad ramunėlės yra vienas dažniausių alergenų

QUOTE(ivil @ 2008 11 19, 03:02)
niekur nemaciau didziosios vaistines misinio, kur buna pirkti ?
geriu fito lacto arbata, nes skani, o juodos zalios perdaug gert negalima, kai maitini. dar etno arbatas geriu, zodziu visokias zolelines
del alaus, tai girdejau, kad nealkoholinis alus skatina pieno gamyba. bet tai alkoholinis! gi alkoholis iskart i piena patenka, ar as klystu ?

Na ta UAB Panevezyje randasi, bet prekiauja turbut jos produkcija ir kitos vaistines. Na reik ziuret tokiose paprastesnese (ne tokiose kaip Camelia ar Eurovaistines)
Na as nemanau, kad stikline nestipraus alaus labai jau daug alkoholio turi ir gali pekenkt...

QUOTE(Tiara two in one @ 2008 11 20, 15:32)
kas dėl visokių vaistažolių arbatų tai irgi nereikėtų persistengti, kadangi, pvz nustatyta, kad ramunėlės yra vienas dažniausių alergenų 

geras, negirdejau.
na as daugiausia geriu nykstuku arbata, kuri su kmynais, melisom, ciobrelius.
o zalios, juodos arbatos, taip pat ir kavos, kiek girdejau reik nepadauginti, nes vaikucio zarnynas labai jautrus.
Sveiki
Mano dukrytei beveik 6 men. jau pilnai valgom koseles tik va beda...manu ir ryziu dribsniu koseles valgo noriai, mat skanu ir saldu, o vat su darzoviu kosele prasciau su didziauiais oziais saukstuka kita. Gal ir jus turit tokiu bedu? kaip su jom kovojat?

Mano dukrytei beveik 6 men. jau pilnai valgom koseles tik va beda...manu ir ryziu dribsniu koseles valgo noriai, mat skanu ir saldu, o vat su darzoviu kosele prasciau su didziauiais oziais saukstuka kita. Gal ir jus turit tokiu bedu? kaip su jom kovojat?

Labas
Pas mus tai atvirksciai-kas saldu nevalgo, net kartais isvemia vos sauksteli paemes
Ir siaip valgant reikia demesi nukreipt ivairiais daiktais.
Gal bandykit morka ir moliugas kad vyrautu darzovieneje, jie svelnesnio skonio.

As irgi demesi nukreipineju, kai valgyti nenori. Kartais, kai niekas nepadeda, duodu kokia kaladele ir, kai vaikutis jau nori deti ja i burna, greitai ikisu sauksteli su maistu
Jei labai nesusinervuoja, tai nuryja
O prie darzoviu koses pripratinau dedama i ja kukuruzu. Moliugai irgi gerai

O prie darzoviu koses pripratinau dedama i ja kukuruzu. Moliugai irgi gerai

Tai pabandykit ideti kukuruzu - juos isvirkit, bet butinai per sieteli pertrinkit, nes odeles nelabai suminksteja. Ir dar, kai nevalgo, pabandykit parodyti telefono nuotraukas ar filmukus
Tik siulyciau telefono neduoti i rankas