Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio mityba. Bendra tema

MarryJane, o kodel sakai , kad daugiau skiepu iki metu nedarysi?Arturi kokios konkrecios info apie tai?Nes as irgi pastebejau, kad butent po skiepo pradeda blogai valgyti.Bet vis galvojau, kad sutapimas.Ir kita savaite laukia skiepas KDS antras, kuri atidelioju jau tris menesius. O piena saviskei duodu mieganciai, arba, kai vaziuojam masina, ji ziuri pro langa ir tada geria.
Atsakyti
As kazkodel labai skeptiskai ziuriu i visokias arbatas maitinanciom. Tai tik pinigu svaistymas ir gamintoju triukas. Geriausias gerimas - vanduo mirksiukas.gif Ir pigu, ir sveika. Svarbiausia maitinant, kad netruktu skysciu, tada vyksta laktacija. As pati gerdavau vandeni, kartais kmynu, metu arbatas, piena.
Ir pieno niekada netruko, maitinu dar iki siol, tiesa jau stengiuosi pamazu nutraukti.
Atsakyti
kmynu arbata kai jau maitini.
Papildyta:
metu arbata pienuka mazina.
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2008 11 15, 02:26)
Geriausias gerimas - vanduo  mirksiukas.gif Ir pigu, ir sveika. Svarbiausia maitinant, kad netruktu skysciu, tada vyksta laktacija. As pati gerdavau vandeni, kartais kmynu, metu arbatas, piena.

Na mano nuomone, maitinancioms tikrai ne vanduo geriausias, nes pienukas liesesnis buna. Geriau arbatos, kompotai, geros sultys, sriubos ir pan. Aisku reik ir vandenuko kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bankininke @ 2008 11 14, 22:55)
MarryJane, o kodel sakai , kad daugiau skiepu iki metu nedarysi?Arturi kokios konkrecios info apie tai?Nes as irgi pastebejau, kad butent po skiepo pradeda blogai valgyti.Bet vis galvojau, kad sutapimas.Ir kita savaite laukia skiepas KDS antras, kuri atidelioju jau tris menesius. O piena saviskei duodu mieganciai, arba, kai vaziuojam masina, ji ziuri pro langa ir tada geria.

Susirask Vaiku sveikata temoje yra forumas apie skiepus. Oi kokiu baisybiu ten prisiskaiciau. Mums dar nieko, tik apetitas nukentejo. Porai skaiciau vaikai net apkurte buvo keliom svaitem blink.gif . Nera tie skiepai tokie nekalti. Juk vaikui suleidzia tu paciu ligu virusus. Gerai kieno imunitetas stiprus ir greit sudoroja. O jei kieno pvz zarnyno veikla silpnesne, ar siaip kas nors? Tada pasekmes garantuotos. Manau pries skiepijant turetu but atliekami kruopstus vaiko organizmo tyrimai. Nes vaikutis turi buti VISISKAI sveikas. Ir kalba eina ne vien apie slogyte ar kosuliuka. Pvz maniskiui su virskinimu probemos nuo gimimo. Todel nemanau, kad tas skiepas jam dave daugiau naudos nei zalos. schmoll.gif . Manau reikia leist vaikuciui paaugt, kad sustipretu jo organizmas, o tada manau, vis mazesne rizika, kad tie virusai ir bakterijos (skiepai) paliks pasekmes.
Na aisku gal ir reikia skiepyti, jei jusu mazylis daznai trinasi viesosiose vietose, tokiose, kaip tualetai, autobusai, ligonines ir pan. Bet nemanau, kad daznam kudikiui tai tenka mirksiukas.gif
Cia tik mano asmenine nuomone. Pasieskok info apie skiepus, gal kitaip nuspresi. Kiekvieno reikalas. Bet kokiu atveju linkiu, kad mazei greiciau praeitu tie nevalgadieniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarryJane: 15 lapkričio 2008 - 10:46
Musu mazylis 2men valge Nan1, bet po truputi prasidejo cirkai su valgymu doh.gif spjaudavo, su liezuviuku stumdavo, baisiausiai rekdavo, tada pakeitem i hipp misinuka, na, kol butu lyg ir nieko, bet pagal savo amziu tai manau vis tiek per mazai suvalgo g.gif bet gal cia kalti (kaip kad minejo kelios mamytes) pradedantys dygti dantukai. Jau daugiau kaip pries savaite apacioj atsirado 2 balti gudzeliai.
Atsakyti
MarryJane tikrai cia nesamone parasei, kad geriant vandeni pienukas buna liesesnis. Dar nebuvau girdejus smile.gif .
O as nekalbu apie krastutinumus, kad gerti tik vandeni. As geriau ir piena, ir sultis, ir arbatas, ir vandeni. Ypatingai daug isgerdavau pieno, nes labai man jo noredavos, net negaliu paaiskinti kodel. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2008 11 16, 01:22)
O as nekalbu apie krastutinumus, kad gerti tik vandeni. As geriau ir piena, ir sultis, ir arbatas, ir[COLOR=red] vandeni.

Butent mirksiukas.gif .
VAnduo neturi buti pagrindinis gerimas, nes dideliais kiekiais vartojamas isplauna is organizmo nemazai mikroelementu.
O kad pienukas liesesnis tai tikrai tikiu. Na nebent apetitas zveriskas ir labai jau daug valgai, tada tai palaiko pieno kokybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2008 11 16, 12:26)
O kad pienukas liesesnis tai tikrai tikiu. Na nebent apetitas zveriskas ir labai jau daug valgai, tada tai palaiko pieno kokybe  ax.gif

Na, man tai kaip tik apetito nebuvo ir svoris labai krito, nors dabar jau stabilizavosi, bet is viso netekau 22 kg, o buvau priaugus tik 8 kg smile.gif . Svoris liko kaip mokyklos laikais 54 kg smile.gif
Manau tam ir reikalingi matinant vitaminai, kad organizmui nieko netruktu, jei visko negaunama su maistu. mirksiukas.gif
Atsakyti
asmeniškai aš tai geriau visus gėrimus ,ir valgaiu viską ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2008 11 16, 15:20)
Na, man tai kaip tik apetito nebuvo ir svoris labai krito, nors dabar jau stabilizavosi, bet is viso netekau 22 kg, o buvau priaugus tik 8 kg  smile.gif . Svoris liko kaip mokyklos laikais 54 kg  smile.gif     
Manau tam ir reikalingi matinant vitaminai, kad organizmui nieko netruktu, jei visko negaunama su maistu. mirksiukas.gif

O as tai isvis - 48 kg! blink.gif . Irgi apetito ziauriai nebuvo. Bet dabar tai atsirado, stengiuos ryt kaip isprotejus lotuliukas.gif . Bet svoris kaip neauga taip neauga verysad.gif . O tie sintetiniai vitaminai tiek ir tepadeda schmoll.gif .
Atsakyti
Ar jau pastebejote kad skystas tuttelis dingsta is parduotuviu? mes jau nuo 6 men naudojame tutteli 2 skysta,ir stai pastebejomekad kai kur jo jau nebera, pasiteirauti pasiskambinau i tiekeja,ir man pasake kad jau men kaip jo nebeveza i lietuva,taigi jau apvaziavome beveik visus kauno pekybos centrus ir menesiui pavyko apsirupinti,siandien vyras uzsuko ukmergeje i maxima ir uztiko dar nemazai to misisnuko likuciu taigi nupirko viska ka rado,gal kartais dar kas kurnors uzmate?parasykite kur, zinotume kad yra kokioj latvijoj ar lenkijoj nuvaziuotume,bet vaziuoti nezinant nesinori tai vajei kas kur matete bukite geros parasykite 4u.gif busiu labai dekinga
Atsakyti