Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras-II

QUOTE(Little angel @ 2011 06 01, 14:59)
turbūt ne į temą, bet nežinau kur berašyti. Prieš daugiau nei metus kojos nykštį traumavau akmeniu. Iškart nagas pajuodo... Na po truputį viskas nuauginėjo, ir juodumas jau praėjo. Šiai dienai ataugo nuo šaknies 80 procentų sveiko nago o galiukas 20procentų yra tarsi pakilęs nuo odos žymiai storesnis ir geltonas... Esmė ta, kad nagas nustojo augti... Nuo gruodžio gal... Nežinau ką daryti ir kaip atauginti ir nukirpti likusi nagą... unsure.gif  Gal yra kokia priemonė ar kas? Nes suprasčiau jei visas būtų toks, o čia tik galiukas unsure.gif

papasakojot mano istoriją mirksiukas.gif aš prieš n metų turėjau tokią traumą, irgi ėjau pas gydytoją šeimos, o ji mane nuramino ir sakė, kad tai natūralu. kai šitaip sužalojamas rankos nagas, jis atauga ir ramu, o kojos nagas n metų jum dar atauginės. tuoj tas geltonas nagas vis mažės ir augs kitas gražus, pabūsit taip su gražiu sveiku nagu kažkiek laiko ir paskui vėl augs ir t.t. tai ne grybelis;) pas mane gaunasi kad žiemą tas nagas taip keičiasi, auga ir ant vasaros jis būna visas gražus biggrin.gif (kaip nujausdamas kad būtent vasarą jis būtinas gražus biggrin.gif ) taip jau yra su tais kojų nagais. 4u.gif
na nebent jūsų atvejis kažkoks kitoks..bet pagal pasakojimą, tai turėtų būti taip kaip aprašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 02, 21:46)
papasakojot mano istoriją mirksiukas.gif  aš prieš n metų turėjau tokią traumą, irgi ėjau pas gydytoją šeimos, o ji mane nuramino ir sakė, kad tai natūralu. kai šitaip sužalojamas rankos nagas, jis atauga ir ramu, o kojos nagas n metų jum dar atauginės. tuoj tas geltonas nagas vis mažės ir augs kitas gražus, pabūsit taip  su gražiu sveiku nagu kažkiek laiko ir paskui vėl augs ir t.t. tai ne grybelis;) pas mane gaunasi kad žiemą tas nagas taip keičiasi, auga ir ant vasaros jis būna visas gražus biggrin.gif (kaip nujausdamas kad būtent vasarą jis būtinas gražus biggrin.gif ) taip jau yra su tais kojų nagais.  4u.gif
na nebent jūsų atvejis kažkoks kitoks..bet pagal pasakojimą, tai turėtų būti taip kaip aprašiau 4u.gif

Na nepykite, bet perskaicius tik apytiksli pasakojima nustatyti diagnoze ir pasakyti,kad jums viskas ok manau yra neatsakinga blink.gif Pirmiausiai nagas buvo pazeistas, o grybelis tai labai "megsta" antra tie pozymiai atitinka grybelio pradzia. Taip gali buti ir tik pazeisto nago pasekmes, gausus suragejimas del kurio jis storas ir negrazios spalvos, betgeriau pasidaryti tyrima ir buti ramiai, tuomet tiesiog prireiks kantrybes ir geros pedikiuriste. Bet jei pasitvirtins, kad grybelis tai ji dabar greiciau isnaikins, maziau reikes vaistu gerti ir maziau traumuos naga.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 06 02, 22:03)
Na nepykite, bet perskaicius tik apytiksli pasakojima nustatyti diagnoze ir pasakyti,kad jums viskas ok manau yra neatsakinga  blink.gif  Pirmiausiai nagas buvo pazeistas, o grybelis tai labai "megsta" antra tie pozymiai atitinka grybelio pradzia. Taip gali buti ir tik pazeisto nago pasekmes, gausus suragejimas del kurio jis storas ir negrazios spalvos, betgeriau pasidaryti tyrima ir buti ramiai, tuomet tiesiog prireiks kantrybes ir geros pedikiuriste. Bet jei pasitvirtins, kad grybelis tai ji dabar greiciau isnaikins, maziau reikes vaistu gerti ir maziau traumuos naga.

na paskaitykite man paskutinį sakinį mirksiukas.gif

būtų smagu, kad prieš komentuodama įsiskaitytumėt ką kiti nori pasakyti 4u.gif

ir plius aš gi nedraudžiu žmogui eiti pas šeimos gydytoją ir tirtis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, baikit poster_offtopic.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų rekomenduot pedikiūrą iki 50 LT? Būtų gerai apie Fabijoniškes. smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kas zinot, kur gerai atlieka pedikiura klaipedoje? Per visa tema radau tik pora atsiliepimu apie NailZone, gal dar ka rekomenduotumet?
Atsakyti
Norėčiau, kad atsilieptų merginos, kurios lakuojasi kojų nagus geliu. Ar iš tiesų gerai laikosi ir koreguoti reikia retai? g.gif
Atsakyti
Gal galit parasyt denises kontaktus? Noreciau pameginti pas ja pedikiura
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 06 04, 09:55)
Norėčiau, kad atsilieptų merginos, kurios lakuojasi kojų nagus geliu. Ar iš tiesų gerai laikosi ir koreguoti reikia retai?  g.gif

na....jei šiaip pedikiūrą galima daryt kas mėn, tai su geliu jau kas porą sav reik korekcijų, jei lakas bus ryškus. Nuaugimas matosi jau po geros savaitės- 10 d, su ryškiu laku, nes kojų nagai taip ir lakuojami jau su nelakuotais pakraštėliais...o neutralus ištempti galima 2 - 3 sav. Tai visumoj korekcijų reiks dažniau nei klasikinio pedikiūro, tuo labiau kad jei tikri nagai lakuojami geliu, čia korekcijų nėra, - reik viską nuvalyt, ir vėl iš naujo lakuot, esmė tik ta, kad ultravioletinė lempa tą lako sluoksnį daro labai atsparų ir nepažeidžiamą, kas gerai kelionėj ar atostogų metų, bet va, matosi nuaugimas. Tai gera procedūra savaitei - dviem...o šiaip, geriau ko gero, paprastas lakavimas, jei lakas laiko savaitę...jei kas, ėmei, perlakavai ir viskas. Gelio laką nuiminet nėr paprasta, namų sąlygom nerekomenduojama, nes galima nagus pažeist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 04 birželio 2011 - 18:41
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 04, 19:34)
na....jei šiaip pedikiūrą galima daryt kas mėn, tai su geliu jau kas porą sav reik korekcijų, jei lakas bus ryškus. Nuaugimas matosi jau po geros savaitės- 10 d, su ryškiu laku, nes kojų nagai taip ir lakuojami jau su nelakuotais pakraštėliais...o neutralus ištempti galima 2 - 3 sav. Tai visumoj korekcijų reiks dažniau nei klasikinio pedikiūro, tuo labiau kad jei tikri nagai lakuojami geliu, čia korekcijų nėra, - reik viską nuvalyt, ir vėl iš naujo lakuot, esmė tik ta, kad ultravioletinė lempa tą lako sluoksnį daro labai atsparų ir nepažeidžiamą, kas gerai kelionėj ar atostogų metų, bet va, matosi nuaugimas. Tai gera procedūra savaitei - dviem...o šiaip, geriau ko gero, paprastas lakavimas, jei lakas laiko savaitę...jei kas, ėmei, perlakavai ir viskas. Gelio laką nuiminet nėr paprasta, namų sąlygom nerekomenduojama, nes galima nagus pažeist.

Labai ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 04, 18:34)

Čia gal kaip kam g.gif Mano kojų nagai daaaaug lėčiau auga nei rankų. Jei kur kojų nenubalnoju, nagų nuaugimo nesimato ir mėnesį blush2.gif Bandysiu lakuot su geliu dabar, nes: 1. Sulygina nago paviršių, jei šis groblėtas 2. Nereikia laukt , kol lakas nudžius hihihi.gif 3. Kojų nagai stori kaip pas raganą, tai joks pažeidimas jiems nebaisus irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 06 05, 21:17)
Čia gal kaip kam  g.gif Mano kojų nagai daaaaug lėčiau auga nei rankų. Jei kur kojų nenubalnoju, nagų nuaugimo nesimato ir mėnesį  blush2.gif Bandysiu lakuot su geliu dabar, nes: 1. Sulygina nago paviršių, jei šis groblėtas 2. Nereikia laukt , kol lakas nudžius hihihi.gif 3. Kojų nagai stori kaip pas raganą, tai joks pažeidimas jiems nebaisus irnesakyk.gif

Jeigu nesunku, pasidalinkit patirtimi po lakavimo geliu, nes mano situacija laaabai panaši smile.gif
Atsakyti