Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras-II

Rekomenduokite kur Pasilaiciuose galima pasidaryt pedikiura. Gal kas namie daro ? Noreciau rytoj 16-18 val biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pasidariau pedikiura gelio laku thumbup.gif Seniau visuomet dedavai bio geli ir darydavau prancuziska tai man du men be problemu budavo thumbup.gif
Atsakyti
niekad nedariau pedikiuro salone ar pas ka kita. visalaik pati tai norejau paklausti ar jums kai daro pedikiura tai sutvarko ir pedu oda suragejusia? ar tik nagucius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2011 06 11, 15:35)
niekad nedariau pedikiuro salone ar pas ka kita. visalaik pati tai norejau paklausti ar jums kai daro pedikiura tai sutvarko ir pedu oda suragejusia? ar tik nagucius? blush2.gif

biggrin.gif viska sutvarko mirksiukas.gif
Atsakyti

darausi gelini pedikiura antri metai, menesi be problemu islaiko, jei prancuziskas galima ir ilgiau isvaiksciot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2011 06 11, 21:17)
darausi gelini pedikiura antri metai, menesi be problemu islaiko, jei prancuziskas galima ir ilgiau isvaiksciot  smile.gif

Menesi?! blink.gif Nejaugi jums taip letai auga naguciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 05 13, 11:39)
Gal galit kas nors rekomenduoti gerą pedikiūrininkę Vilniuje,dirbanti namie,pigiau negu salone?

Mane taip pat domina. Jei kas galit rekomenduoti, brukštelkit į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 03 26, 13:46)
As visuomet pedkiura darausi pries keliones ir vasara, siemet isbandziau pirma karta nagu padengima nutirpdomu geliu, i vidu iliejo blizguti ir gelytes  thumbup.gif  Na super atrode visas 4 savaites, nors kelione buvo ir plezas ir ejimo daug... Dar dabar gryzus neskubu begti pas manikiuriste pedikiuro, nagai blizga ir tik pasitrumpinau su dilde juos  thumbup.gif  Patogumas nerealus  thumbup.gif

Gal kontaktais pasidalintumėt mirksiukas.gif Galit ir į až
Papildyta:
QUOTE(lalabas @ 2010 05 14, 21:26)
Mano kojike , Denises darbelis  thumbup.gif labai patiko.user posted image

Gal kontaktus galima butu gaut? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 07 01, 22:24)
As uz Jovita  thumbup.gif  860851187

O kaip priemonės? Sterilu?
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 04 20, 11:43)
kosiute, Petrašiūnuose viena mergina dirba savo namuose, daro pedikiūrius be priekaištų 4u.gif Tris metus pas ją vaikštau, neteko nusivilti. Visad eilės ir geri atsiliepimai apie ją mirksiukas.gif Dar kol ne vasara, gal nereiktų ilgai laukt eilės, nežinau. O ir kokybės/kainos santykis superinis rolleyes.gif Apie 50Lt su viskuo.

Esu girdėjusi ir aš apie pedikiūrą Petrašiūnuose, tik nežinau ar apie tą patį... Tai gal galite kontaktus mestelt. Ačiū
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Arteja vestuves uz keliu savaiciu, svecias busiu. Niekada nesu dariusis pedikiuro, labai noreciau pasidaryti pries svente. Gyvenu Vilniuje, gal galit parekomenduoti kas gerai ir nebrangiai daro, taip pat ir manikiura... Perverciau temuke, cia visos dalinates Vardais, bet numeriuku nera... Is savos patirties, jeigu galit, patarkit pas ka geriau, pas ka pacios einat blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Drauge laike kursus lakavimo geliu, tai pas ja lakuojuos nagus, nes pilno pedikiuro kolkas nedaro (baigs kursus vasaros pabaigoj). Labai patinka koju nagai nulakuoti prancuzikai bigsmile.gif mano koju nagai auga labai letai, tai menesi laisvai isvaikstau bigsmile.gif ilgiau kolkas nebandziau smile.gif
Atsakyti