Kaune kalnieciu raj. atsidaro naujas grozio salonas, visa si ir liepos menesi pedikiuras tik 29lt be lakavimo
taip pat darys nuolaidas ir kirpejos, rasykit jai domins
QUOTE(gloss @ 2011 06 18, 18:50)
Kaune kalnieciu raj. atsidaro naujas grozio salonas, visa si ir liepos menesi pedikiuras tik 29lt be lakavimo
taip pat darys nuolaidas ir kirpejos, rasykit jai domins 
domina
QUOTE(tiutka @ 2011 06 18, 22:09)
jau atsidares, pakrascio gatvej
kam reikes tel. nr. atrasysiu i az
zinau, kad gelinius ir akrilinius nagucius per sia nuolaida des tik uz 50lt be lakavimo
o pas kirpejas dazant plaukus kirpimas nemokamas
QUOTE(mokka @ 2008 07 02, 18:29)
O gal kas žino gerą pedikiūrinkę Vilniaus centre?
Pazistama susibure meistriu komanda ir dirba jos pacios salone Tauro g. 6 Vilniuje. Labai geros kainos , nes pacios jas ir nustato, zinau kad viena moteriske ten kirpeja nuostabiai dazo plaukus, kita sukuosenu ase, o pedikiurus visada darausi tik pas savo ta pazistama, tai super, esu labai patenkinta. Tik va nezinau dar koks ju ten telefonas, nes pati su ja privaciu nr tariuosi. Jeigu kam aktualu, tai rasykit i AZ, suzinosiu ir suteiksiu informacija.
Sveikos,
gal galite rekomenduoti kas daro pedikiūrą namuose Panevėžyje....
Į až, ačiū
gal galite rekomenduoti kas daro pedikiūrą namuose Panevėžyje....
Į až, ačiū
Labas
Kažkaip perėjus prabėgom temą nelabai ką radau. Gal galit rekomenduoti kas gerai daro pedikiūrą ir manikiūrą pas klientus namie? Ta prasme atvažiuotų su savo priemonėm
AŽ geriau, nes temos neseku. Nagų dailė nereikalinga, tik gražiai ir tvarkingai sutvarkytų pėdas ir rankų nagučius
Sudėtinga susiderinti su mažu vaikučiu, kad turėčiau daugiau nei 2 val laisvas.
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 06 26, 20:41)
Labas
Kažkaip perėjus prabėgom temą nelabai ką radau. Gal galit rekomenduoti kas gerai daro pedikiūrą ir manikiūrą pas klientus namie? Ta prasme atvažiuotų su savo priemonėm
AŽ geriau, nes temos neseku. Nagų dailė nereikalinga, tik gražiai ir tvarkingai sutvarkytų pėdas ir rankų nagučius
Sudėtinga susiderinti su mažu vaikučiu, kad turėčiau daugiau nei 2 val laisvas.
O mane labai domina kas pas save namuose daro pedikiura, manikiura.
Laba diena,
Labai noreciau Jusu pedikiuristes ir manikiuristes kontaktu. Aciukas
Na va, buvo pas mane namuose pedikiurininke
padare ir pedikiura ir manikiura uz 40 lt . Sake jei tik pedikiuras 25 lt, manikiuras 15 lt, vaziuoja visame Vilniuje
Jei kam reikes kontaktu prasom i az
Labai noreciau Jusu pedikiuristes ir manikiuristes kontaktu. Aciukas
QUOTE(feminaart @ 2010 02 22, 18:35)
Jei kam reikes kontaktu prasom i az
QUOTE(*Passion* @ 2011 06 26, 22:11)
Laba diena
Mane taip pat labai domina tokia paslauga
Sveikos,
Gal kuri galėtumėte parašyti kokios gerai dirbančios pedikiūrininkės kontaktus ir kainas Kaune. Būtų gerai, kad dirbtų savo namuose. Salonai ir jų kainos nedomina.
Temos neseku, tad į až.
Ačiū
Gal kuri galėtumėte parašyti kokios gerai dirbančios pedikiūrininkės kontaktus ir kainas Kaune. Būtų gerai, kad dirbtų savo namuose. Salonai ir jų kainos nedomina.
Temos neseku, tad į až.
Ačiū
Sveikutes...
Galiu parekomenduoti laaabai gera meistre Kaune, ji dirba grožio salone OLD TOWN. Esu pas daug ka dariusi pedikiura ivairiuose salonose, bet taip kaip Eglute niekas nepadaro...ji dirba su aparatu...
Galiu parekomenduoti laaabai gera meistre Kaune, ji dirba grožio salone OLD TOWN. Esu pas daug ka dariusi pedikiura ivairiuose salonose, bet taip kaip Eglute niekas nepadaro...ji dirba su aparatu...