Na vat, ir as pasisakysiu sia tema

Iki siol buvau etatine pamerge ir atsokau daaaug vestuviu. Bet tik 1 is ju pamerges buvo vienodai apsirengusios. Tai buvo jaunosios sumanymas ir ji visoms pamergems nupirko sukneles. Tiesiog nupirko ir padave. Man ta suknute labai labai patiko, todel as jai pinigus atidaviau (ir ne karta dar ja pati vilkejau, ir draugems skolinau). Kaip dare kitos pamerges, t.y. ar atidave pinigus, as nezinau

Visose kitose vestuvese buvo taip, kad mes pacios rupinomes savo apranga - kas pirko, kas nuomojosi, kas skolinosi, kas savo vilkejo...
bus mano vestuves ir mano nuomone siuo klauimu yra kitokia nei daugumos cia parasiusiuju

As manau, kad vienoda pamergiu apranga yra nuotakos noras ir, jeigu ji taip nori, tai ir turi pirkti suknutes, o jeigu negali ar nenori nupirkti, tai ir neturetu reikalauti

tarkim, drauge buvo giminaiciu vestuvese siais metais. Jaunosios uzgaidoms ju pora isleido netoli 1000 litu (cia be dovanos

). I sita suma iejo suknele (kurios ji gyvenime neuzsidetu - nei spalva, nei modelis jai nepatiko), pabrolio kaklaskare ir liemene, puokstele, gelyte i atlapa ir t.t. Tose vestuvese buvo net sudiktuota: turit atsinesti tiek to, tiek to... Zodziu, jaunoji labai aukstai uzbreze kartele... Na, man tai yra nepriimtina...
Tad mano vestuvese pamerges eis apsirengusios taip, kaip pacios nori

O jeigu persigalvosiu ir noresiu, jog visgi jos butu apsirengusios vienodai, tai pati tas suknutes ir pirksiu - nes tai bus mano noras, mano uzgaida