Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

Nerealiai grazute pamerges suknyte (is Ralph Lauren 2008 pavasario kolekcijos) su puokstele: bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Dar keli modeliukai...
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
na as manau kas kaip gali ir nori tai taip ir daro su tom suknytem ir puokstelem smile.gif as ir busima nuotaka, tai pas mane bus liudininkai ir 2 pamerges su pabroliais.Liudininkei leidau suknele issirinkti paciai,nes man istikro nebuvo labai svarbu kokia ji suknele desis,o beto noriu,kad ta diena as jausciaus gerai ir ne tik man butu gera ir linksma,bet ir mano artimiems draugams smile.gif o pati pagalvojau,kad noreciau jog pamerges butu su ryskiai geltonom suknelem tada ju atsiklausiau ar jom tiks ir jos sutiko jas issinomuoti smile.gif o ar jos bus trumpos ar ilgos man buvo nesvarbu norejau,kad tik spalvos butu vienodos.Taciau mes visos pasisnekejom ir jos nusprende,kad desis ilgas ir tieses sukneles,ne pustas,nes as desiuos nelabai pusta suknele tai jai pamerge bus su pustesne suknele nei mano tai nzn manau ne kaip is sono atrodys lotuliukas.gif o puosteles darysiu pati visoms porom pagal savo nora,kad atitiktu gelytes pagal mano puokste smile.gif o kai pries pora metu buvau pamerge tai vestuves buvo ziema ir puokstytes turejo buti is dirbtinu gelyciu ir is pradziu nuotaka manes prase,kad as pati pasidaryciau puokstele,bet paskui ji sugalvojo,kad pati pasirupins mano puokstele,nes norejo,kad visos puokste butu vienodos ir labai graziai atrode thumbup.gif o kadangi siuo metu dirbu uzsieni tai man kazkaip negaila tu pinigeliu ant keliu puosteliu,jau vien tik ant vestuviu namazai isleisiu tai tok kelios puoksteles smulkmena ax.gif
Atsakyti
As tai pagalvojau gal padaryti stai kaip. As nupirksiu medziaga suknelems, kad butu vienos spalvos, o sukneles fasona ir dizaina tegul pacios renkasi. 4u.gif Tai kad ir sumoket galvoju tik uz medziaga, o uz siuvima, gal merginos pacios sumokes, kadangi ir suknele po sventes joms liks ax.gif Kaip jums atrodo toks variantas? Gal kas esat dariusios taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2008 10 12, 04:43)
Nerealiai grazute pamerges suknyte (is Ralph Lauren 2008 pavasario kolekcijos) su puokstele:  bigsmile.gif
user posted image

man ta medžiaga bent jau nuotraukoje tokia kaip močiutės jaunystės vasarinio sijono ar chalato atrodo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2008 10 19, 13:19)
As tai pagalvojau gal padaryti stai kaip. As nupirksiu medziaga suknelems, kad butu vienos spalvos, o sukneles fasona ir dizaina tegul pacios renkasi. 4u.gif  Tai kad ir sumoket galvoju tik uz medziaga, o uz siuvima, gal merginos pacios sumokes, kadangi ir suknele po sventes joms liks  ax.gif Kaip jums atrodo toks variantas? Gal kas esat dariusios taip?  unsure.gif

manau kad daugelis dabar taip ir daro kad vieni ir kiti pataupytu bigsmile.gif
o as tai sugalvojau taip , kad pamergems parodysiu sukneles tipa paprastesni ir tegul jos pagal save pasirenka spalva, tik dar pasirupintu pabroliui savo gele i kisene, o pabroliai pasirupins pamergiu puokstelems, zudziu kad poros pacios labiau derintusi vienas prie kito bigsmile.gif nes pas mus planuojam nemazai poru tai iseitu mums daug islaidu
Atsakyti
sveikos 4u.gif as praeitais metais pamerge buvau, tai nuotaka norejo tik kad butumtm visos ruzavos... ax.gif suknute pirkau... bet atrodziau kaip tortas, kiti net su nuotaka sumaise blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano pamergėm net nekilo klausimo, kas sumokės už suknelių nuomą, visos pasiryžusios pačios nuomotis, tad man telieka tik pasirūpinti pamergių bei pabrolių gėlytėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ceresne: 17 gruodžio 2008 - 22:28
Na vat, ir as pasisakysiu sia tema smile.gif

Iki siol buvau etatine pamerge ir atsokau daaaug vestuviu. Bet tik 1 is ju pamerges buvo vienodai apsirengusios. Tai buvo jaunosios sumanymas ir ji visoms pamergems nupirko sukneles. Tiesiog nupirko ir padave. Man ta suknute labai labai patiko, todel as jai pinigus atidaviau (ir ne karta dar ja pati vilkejau, ir draugems skolinau). Kaip dare kitos pamerges, t.y. ar atidave pinigus, as nezinau ax.gif Visose kitose vestuvese buvo taip, kad mes pacios rupinomes savo apranga - kas pirko, kas nuomojosi, kas skolinosi, kas savo vilkejo...

bus mano vestuves ir mano nuomone siuo klauimu yra kitokia nei daugumos cia parasiusiuju smile.gif As manau, kad vienoda pamergiu apranga yra nuotakos noras ir, jeigu ji taip nori, tai ir turi pirkti suknutes, o jeigu negali ar nenori nupirkti, tai ir neturetu reikalauti ax.gif tarkim, drauge buvo giminaiciu vestuvese siais metais. Jaunosios uzgaidoms ju pora isleido netoli 1000 litu (cia be dovanos blink.gif ). I sita suma iejo suknele (kurios ji gyvenime neuzsidetu - nei spalva, nei modelis jai nepatiko), pabrolio kaklaskare ir liemene, puokstele, gelyte i atlapa ir t.t. Tose vestuvese buvo net sudiktuota: turit atsinesti tiek to, tiek to... Zodziu, jaunoji labai aukstai uzbreze kartele... Na, man tai yra nepriimtina...

Tad mano vestuvese pamerges eis apsirengusios taip, kaip pacios nori smile.gif O jeigu persigalvosiu ir noresiu, jog visgi jos butu apsirengusios vienodai, tai pati tas suknutes ir pirksiu - nes tai bus mano noras, mano uzgaida smile.gif

Atsakyti
o as galiu labai papriestarauti , galima siais laikais visaip susitarti su pamergem , kaip bebutu tai yra jaunuju svente ir nori jie idealios sventes tai kodel negali pasistemngti pamerge. as ir busima nuotaka kitu metu kaip bebutu dar pries savo vestuves einu dar i kitas vestuves i pulka ir kaip bebutu mes abi jaunosios paieskojusios pasiknisusios pasikambinejusios radom ko norim. galim nueiti i salonus tiesiog su vos pamergytem isinuomoti suknele o jai labai nori jog pamergytes buvo visos vienodai tai nueini i salona kur pagal tavo pateikta modeliuka pasiuva ir isnuomoja ir manau jog tai yra verta . kaip bebutu cia kila daug diskusiju , bet jai jau negali nors sektiek atsizvelgti i jaunosios norus tai ir neradus bendro intereso tada atsisakyt eiti. suprantu jog pamergiai siais laikais eiti i vestuves yra brangus dalykas kaip bebutu sis dalykas yra ir garbes reikalas. tad mano nuomone yra tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2008 10 19, 12:19)
As tai pagalvojau gal padaryti stai kaip. As nupirksiu medziaga suknelems, kad butu vienos spalvos, o sukneles fasona ir dizaina tegul pacios renkasi. 4u.gif  Tai kad ir sumoket galvoju tik uz medziaga, o uz siuvima, gal merginos pacios sumokes, kadangi ir suknele po sventes joms liks  ax.gif Kaip jums atrodo toks variantas? Gal kas esat dariusios taip?  unsure.gif

as nusprendziau, kad irgi pati medziaga nupirksiu ir po to visoms padalinsiu, nes visos pamerges is skirtingu miestu, o dar vienai ir i skotija reiks siusti. o poto visos siusis pacios sau panasias sukneles. jei nuspres visos, kad sutinka buti su vienodu modeliuku, tai siusis vienodas.
Atsakyti
mergaites ka jus tokie rupesteliai pirkti medziagytes pamergem ir taip toliau juk vestuves jums ir taip kainuos nemazus pinigus , nueikite i koki salona kur siuva ir isnuomoja sukneles ir viskas atitaikis medziagyte jie siulo, todel nematau cia jokios problemos ir jums maziau islaidu ir salone dar galesite pasidereti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosena: 20 gruodžio 2008 - 18:16