pas mane ir sukneles pacios nuomuojasi o geles visiems as parupinsiu na tik gliu mergaiti mano mama airijoj sukute nupirko,o va gelytes jai ir as parupinsiu

na as tai savo pamergikiu paprasiau kad isinuomotu ar nusipirktu vienos spalvos suknele,kad butu su vienos spalvos
o daugiau ko nors is ju net nedrisciau reikalauti,kad jos ka nors pirktu ar dar ka
,dziaugciaus kad jos man padetu pasipuosti sale ir masinas palydos(bet as viska supirksiu ir suruosiu,pati floriste tai su puokstem ir papuosimais pati kaip nors susitvarkysiu
)pamergiu net neprasiau pacios pasake kad mergvakari be manes organizuojamas bus

mes taip sutarem su pamergem, kad apmokesiu puse kainos uz suknele, o uz geles, tai mokesime mes.
.. o kai nuvažiavom veltui valandą dar prasėdėjom,.... oioi...
[/quote]
tai visada taip buna pasakai tikslia val. ir visada buna veluojanciu
[/quote]
tai visada taip buna pasakai tikslia val. ir visada buna veluojanciu
Pamergių paprašiau žalio atspalvio suknelių, ir visos šitą mano prašymą išpildė, atrodė tikrai gražiai, nors ir atspalviai skyrėsi
Bet suknelės visų buvo ne pūstos
O puokšteles dariau jau aš, buvo jos tokios:

QUOTE(BaMbiZe @ 2008 09 23, 09:09)
Pamergių paprašiau žalio atspalvio suknelių, ir visos šitą mano prašymą išpildė, atrodė tikrai gražiai, nors ir atspalviai skyrėsi

labai gražios puokštelės

QUOTE(BaMbiZe @ 2008 09 23, 10:09)

o kiek tokios puoksteles kainuoja?

QUOTE(pupa*uoga @ 2008 09 23, 17:12)
Iš tikro net nežinau

Nes aš dariausi viską kartu ir man suskaičiavo tik vieną bendrą sumą, nes ir gėlytes palyginus pigiai pirkau

QUOTE(pupa*uoga @ 2008 09 23, 16:12)
o kokiam mieste uzsakinejai? man labai patiko

QUOTE(viktory @ 2008 05 09, 13:41)
na tada aš atsisakyčiau pulko visai... nes tikrai kiekvienai pamergei viską supirkti neįstengčiau... juk joms reikia nusipirkti ,pasisiūti ar įsinuomoti suknelę, o visa kita ir taip rūpinu aš.... tai jei tiek negali tai atsiprašau... man dovanos visai nerūpi, net nesitikiu iš vestuvių dovanų namų statytis... 

na as tai manau kad padarysiu sitaip, pamerges pasirupins suknelemis, pabroliams puokstelemis, o pabroliai pasirupins pamergiu puokstelemis, ir man maziau islaidu bus

sveikos. skaitinejau tuos jusu postringavimus
apie pamergiu sukneles ir puokstes. as tik galiu pasakyti kaip as ketinu daryti ir jei kam nepatiks, tai aciu tokiu nereikia, svente mano, o ne kitu
taigi, jau ipareigojau savo pirmaja pamerge ieskoti sukneliu (noriu, kad visos butu vienodos ir zalios spalvos). Siaip uz sukneles noreciau, kad pacios pamerges susimoketu.
aisku, viskam yra ribos, jei man kokia suknele bus
o kaina didele, tai pamergiu prasysiu, kad padengtu bent jau 200lt (manau, tiek gales sau leisti, bent jau kiek pazistu is tu savo pamergiu
), o likusia suma padengsiu pati. aisku nesinori papildomu islaidu, bet del grazios sventes galima padaryti viska. tikiuosi pamerge mano ras suknutes iki 200lt
o del puoksciu, tai pati jas uzsakinesiu ir pati mokesiu.
tokie vat mano planai