Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

Per savo vestuves as pasirupinau pokstelemis ir gelytemis i atlapus smile.gif Mano pamerges kiekviena turejo skirtinga suknele tik mano prasymu jos turejo buti visos ilgos, o puoksteles uzsakiau visoms vienodas ir labai graziai atrode smile.gif

Stai mano pamergelu puokstele smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 09 30, 14:15)
Per savo vestuves as pasirupinau pokstelemis ir gelytemis i atlapus smile.gif Mano pamerges kiekviena turejo skirtinga suknele tik mano prasymu jos turejo buti visos ilgos, o puoksteles uzsakiau visoms vienodas ir labai graziai atrode smile.gif

Stai mano pamergelu puokstele smile.gif

user posted image

labai jau dideles vos ne kaip jaunosios biggrin.gif
Papildyta:

gal idetum dar parodyti pamerges kaip atrode, matau viena lygtai su marga, idomu pasiziureti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2008 09 24, 17:12)
o kokiam mieste uzsakinejai? man labai patiko  thumbup.gif

Užsakinėjau Šiauliuose pas vieną merginą, kuri hobis yra gėlės ir daro namie mirksiukas.gif Likau labai patenkinta kokybe thumbup.gif
Atsakyti
musu pamergyciu puokstytes,paprastos ir kuklios mirksiukas.gif
Atsakyti
Istikruju puoksteles buvo mazos, cia tik nuotraukoje taip atrodo, nes norejau parodyti jums visa jos grozi o ne dydi biggrin.gif o bendro vaizdo fotktes paieskosiu ir veliau idesiu wink.gif
Atsakyti
as savo vestuvems uzsakiau puoksteles ir gelytes i atlapa, tokias kokiu as norejau ir pati uz jas sumokejau. O sukneliu spalva ir ilgi taip pat pasakiau, bet uz jas mokejo pacios pamergytes, be jokiu problemu ir minciu, kad tureciau moket as. poros ir taip nemazai pinigeliu isleido, dovanos, mergvakaris, suknytes, makiazai, sukuosenos ir t.t ir as manau, kad jaunoji turetu uzsakyt tokius dalykus kaip puiokstes ir sumoket uz jas smile.gif
Atsakyti
Per drauges vestuves sugalvojom vietoj puoksteliu pamergems padaryti drugelius ant rankos (tie, kur deda kaip papuosima i puokstes). Drugelius derinome prie sukneliu spalvos, juostele taip pat prie sukneles derinta, o drugelis buvo dar papildomai dekoruotas mazomis, smulkiomis (gyvomis) gelytemis. Atrode ant ranku thumbup.gif taip vasariskai, zaismingiai, graziai ir neiprastai ax.gif
Atsakyti
O mno pamerges buvo labai netradicines - juodai pilkos!! Bet kaip man patiko, kad nebuvo margumyno... (aisku cia skonio reikalas wink.gif ) thumbup.gif
user posted image user posted image

Kaip matot, puoksteles irgi buvo netradicines..ten is tikruju vielute sidabrine israizgyta.
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 10 08, 11:35)
O mno pamerges buvo labai netradicines - juodai pilkos!! Bet kaip man patiko, kad nebuvo margumyno... (aisku cia skonio reikalas wink.gifthumbup.gif

Kaip matot, puoksteles irgi buvo netradicines..ten is tikruju vielute sidabrine israizgyta.

SUPER! thumbup.gif thumbup.gif Idomu tik kaip su jaunaja bendrame kontekste atrode... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 10 08, 11:35)
O mno pamerges buvo labai netradicines - juodai pilkos!! Bet kaip man patiko, kad nebuvo margumyno... (aisku cia skonio reikalas wink.gifthumbup.gif

Labai graži pamergės suknelė thumbup.gif wub.gif agam, įdomu būtų pamatyt jaunąją ir pamergytes kartu ax.gif
Atsakyti
Na, vienintele foto, kur mes su pamergem kartu, tai Rotusej biggrin.gif ax.gif
Bet galit isivaizduoti, as vienintele buvau balta, o visi kiti juodi ir pilki.. biggrin.gif LAAAbai gerai maciausi thumbup.gif yahoo.gif victory.gif
Drauges planuodamos mergvakari pacios nusprende ir susitare, kad bus juoda, balta, pilka spalvu rubais apsirengusios, as nieko joms nesakiau, bet is tikruju patiko. Nemegstu margumo.. gal del to.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imanuele @ 2008 09 25, 19:59)
sveikos. skaitinejau tuos jusu postringavimus  ax.gif  apie pamergiu sukneles ir puokstes. as tik galiu pasakyti kaip as ketinu daryti ir jei kam nepatiks, tai aciu tokiu nereikia, svente mano, o ne kitu smile.gif  taigi, jau ipareigojau savo pirmaja pamerge ieskoti sukneliu (noriu, kad visos butu vienodos ir zalios spalvos). Siaip uz sukneles noreciau, kad pacios pamerges susimoketu.  smile.gif  aisku, viskam yra ribos, jei man kokia suknele bus  wub.gif  o kaina didele, tai pamergiu prasysiu, kad padengtu bent jau 200lt (manau, tiek gales sau leisti, bent jau kiek pazistu is tu savo pamergiu  ax.gif ), o likusia suma padengsiu pati. aisku nesinori papildomu islaidu, bet del grazios sventes galima padaryti viska. tikiuosi pamerge mano ras suknutes iki 200lt g.gif  o del puoksciu, tai pati jas uzsakinesiu ir pati mokesiu.  thumbup.gif tokie vat mano planai smile.gif

Cia tikrai geras sprendimas thumbup.gif Tikriausiai ir as panasiai daryciau ax.gif Bet siaip kiek ejau i pamerges ir teko nemazai salonu aplankyti, kol issirinkau, tai manau, kad iki 200 lt beveik visos pamergiu sukneles (nuoma). Vos keleta maciau brangesniu nei 200 lt. Na, zinoma, jei suknele vienetine kokio dizainerio, tai nera net kalbos, kad bus brangesne, bet paprasatai i 200 lt suma tikrai galima itilpti smile.gif
Atsakyti