As manau,kad pamergems raudona spalva yra pati geriausia Tai tiesiog universlali spalva,kuri visoms tinka - ir sviesioms moterims ir tamsioms. O va as einu pamergemeis i vestuves,kur pamerges turi but su salotines spalvos suknelemis Na spalva grazi,suknele irgi grazia radau,bet kiek nuotrauku ziurejau,tai man kaip kopustai tos salotines pamerges Ir man paciai salotine spalva visai netinka Tai manau,kad jei jau naunoji nori vienos bendros spalvos pamergems,tai turetu visos kartu nuspresti kokia ta spalva bus,nes as asmeniskai su salotine suknele jausiuos kaip kopustas
As manau,kad pamergems raudona spalva yra pati geriausia Tai tiesiog universlali spalva,kuri visoms tinka - ir sviesioms moterims ir tamsioms. O va as einu pamergemeis i vestuves,kur pamerges turi but su salotines spalvos suknelemis Na spalva grazi,suknele irgi grazia radau,bet kiek nuotrauku ziurejau,tai man kaip kopustai tos salotines pamerges Ir man paciai salotine spalva visai netinka Tai manau,kad jei jau naunoji nori vienos bendros spalvos pamergems,tai turetu visos kartu nuspresti kokia ta spalva bus,nes as asmeniskai su salotine suknele jausiuos kaip kopustas
tikrai pritariu kad yra graziu salotiniu suknyciu, bet pati ne uz ka neapsirengciau, ir zinau kad savom pamergem irgi neuzvilkciau, yra zmoniu kur patinka tokios spalvos, bet mat tai tikrai negrazu
Na salotine salotinei man rodos nelygu Man asmeniskai tos rekiancios ryskios salotines sukneles, tai baisiai atrodo. Bet va dabar birzeli eisiu i vestuves pamerge, tai jaunoji isrinko salotines sukneles. Bet ta salotine tokia svelni kremine, citrinine galima sakyt. Modeliukas truputi graikisko stiliaus, lengvos medziagytes graziai krentanti. Nuostabiai tos suknytes atrodo ir tikrai nei viena nebus panasi i kopusta. O va su raudona spalva, tai jeigu labai ryski rekianti, tai irgi ne koks variantas Na bet ko gero del geros drauges ir tokia uzsideciau. Bet man asminiskai raudona spalva is vis paskutine spalva kuria noreciau detis O vestuvems, tai tikrai labai banalu manau rinktis raudona spalva. Nors...jeigu vestuves retro stiliaus, tai kodel nea, netgi zavingai viskas butu Papildyta: O cia temutei pagyvinti: My Webpage
man raudona spalva bet jei del drauges reiketu uzsideciau ir man kaip tik atrodo kad ji netinka sviesiems zmonesm,o salotiniu yra visokiu atspalviu,reikia daryt taip kaip nori nuotaka ir jos neerzint nes ji ir taip turi proplemu o mano pamerges sutiko kad joms nupirkciau zydras suknytes,visoms ta spalva tiko ir as lb dziaugiuosi kad del to bent jau nereikia sukt galvos nes ir taip yra dalyku del kuriu pergyveni,bet cia tik mano nuomuone
na kai kurios neblogos suknytes, bet va i tas melynas virsuj beziurint tai net akis paskaudo,sivaizduoju kaip jos atrodytu prie nuotakos, nuotaka musiet nublanktu, kitos siek tiek naktinius primine, kelioms isvis ne pagal gabaritus parinktos na bet kelios yra tikrai elegantiskos