Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

.....
user posted image user posted image user posted image user posted image
geltonos su roziniu kaspinu
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Pukita999 - sauniu sukneliu tu cia pridejai. Bet tokios ryskios salotines,kokia as rengsiuos nera lotuliukas.gif tongue.gif Man asmeniskai alyvine labai grazi spalva kaip pamergiu - ir sukneliu kokiu tik nori siemet tos spalvos pirkti yra - uz 280 litu galima dizainerio firmine suknyte nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, padekit man doh.gif
mano pamergytes bus geltonos spalvos suknelemis, bet kiek jau laiko iesko ir vis neranda (isskyrus tokiu,su kuriomis i pleza butu galima eiti) doh.gif o nuomotis nelabai nori, nes uz ta kaina ar dar pridejus pinigeliu, galima jau suknele nusipirkti g.gif bet,kad jos niekur ju neranda doh.gif
dar problema, viena pamergyte uz lt ribu gyvena ir parvyks tik pries vestuves, maniau, pas siuveja siutis, bet tai kaip ji i primatavimus nueis..nezinau net ka cia tokio sumscius, o bet ko irgi nesinori doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal ir ne visai as cia i ta tema pataikiau, bet tikiuosi, kad kas nors patars blush2.gif Zodziu gal zinote kuris is Vln salonu ar siaip siuveja siuna sukneles pamergem ir po to jas pasilieka sau? Gal kas nors yra isbandes tokia paslauga ir zino kiek mazdaug tai kainuotu? Labai noriu vienodu pamergiu sukneliu, o kadangi mano pamergytes bus toli grazu ne vienodu "ismatavimu", tai galvoju kad galima butu pasiuti kad ir skirtingu modeliuku sukneles, bet is tos pacios medziagos..... Tik va dabar reik rasti tokia vieta Jei kas nors ka nors zinote, pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano pamerges bus su geltonomis suknelėmis, ir planuoju kad gėlės ju rankose bus KALIJOS, tik dabar mastau o kokia geliu spalva tinka prie geltonu sukneliu? Jei parinksiu geltonas kalijas ar nuotraukose jos nesusilies su pamergiu suknelemis? Kaip manote merginos, ka patartumete?
Atsakyti
QUOTE(anil777 @ 2009 04 28, 12:37)
Sveikutes. Mano pamerges bus su geltonomis suknelėmis, ir planuoju kad gėlės ju rankose bus KALIJOS, tik dabar mastau o kokia geliu spalva tinka prie geltonu sukneliu? Jei parinksiu geltonas kalijas ar nuotraukose jos nesusilies su pamergiu suknelemis? Kaip manote merginos, ka patartumete?

As tai rinkciausi baltas kalijas tokiu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi manau ,kad baltos labiau tiktu 4u.gif
Atsakyti
Man dar labai grazios yra tokios tamsios kalijos. Jei jas ikomponavus i puokste, visai graziai atrodytu.. Nerandu nuotraukos greitai, bet manau isivaizduoji. Geltonos susilies, dar baltos lieka....
Atsakyti
As irgi galvoju del geliu pamergems. Mano pamergiu sukneles baltos su juodu smile.gif svarstau kokia spalva pritaikyt, gal net ivairiu spalbutu gelyciu sukomponuoti. Gal kokia minti turit- pasidalinkit. Kazin apyranke ant ranku neprapuls nuotraukose ar geriau rakose laikyti?
Atsakyti
QUOTE(Mitanija @ 2009 04 29, 10:15)
As irgi galvoju del geliu pamergems. Mano pamergiu sukneles baltos su juodu smile.gif svarstau kokia spalva pritaikyt, gal net ivairiu spalbutu gelyciu sukomponuoti. Gal kokia minti turit- pasidalinkit.  Kazin apyranke ant ranku neprapuls nuotraukose ar geriau rakose laikyti?

IS kaliju nerekomenduociau daryti apyrankyciu, geriau rankoje laikyti puoksteles.
Jei ir jusu puokstele is kaliju, tai reiktu ir pamergytes priderinti, pvz jusu puoksele is daugiau ziedu, o pamergyciu butu kuklesnes is 1 ar 3 ziedu kaliju.
Manau baltos kalijos visai tiktu. Aisku reiktu pamatyti sukneles, ties kuria vieta jos baltos, ties kuria juodos spalvos ir tada nuspresti zymiai lengviau smile.gif

Beje dabar kaliju yra ivairiausiu, nuo dideliu ziedu iki mazu, baltu, roziniu, beveik juodu, bordo, ryskiai geltonu ir zalsvu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(anil777 @ 2009 04 28, 14:37)

as tai derinciau, jei tik butu, kokias zalsvas wub.gif
buvau su zalia suknia ryske pamerge tai musu geles buvo geltonos.. labai graziai ziurejosi
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2009 04 06, 12:54)
Rekomenduoti galiu MJ salona  4u.gif  Kadangi norejau, kad mano pamergytes butu isskirtines ir devetu naujas suknytes su salonu sutarem, kad pasius visom sukneles ir jas mums isnuomos. Mums siuvo ilgas ciklomeno spalvos sukneles. Toki pati varianta tam salone daresi ir mano drauge savoms vestuvems (siuvo ilgas sokolado spalvos suknytes). Tiek as tiek ta drauge likom labai patenkintos aptarnavimu ir sukneles pasiuvo butent tokias kokiu ir norejom  wub.gif  wub.gif  Salono darbuotojos labai malonios, tai viska derint buvo vienas malonumas  4u.gif

Norėjau pasiteirauti, o kiek sumokėjote tuomet už suknelių nuomą?
Atsakyti