Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

O as norejau paklausti tos kas sugalvojo siuti sukneles, pries kiek laiko viska pradejot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 30 balandžio 2009 - 07:42
Merginos,

patarkite kokias gėles rinktis prie žydų pamergių suknelių? g.gif Gal gražu būtų koks geltonas atspalvis...

Mano galvelė jau visai nemasto, likus 2 savaitėm iki vestuvių... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 10 08, 11:35)
O mno pamerges buvo labai netradicines - juodai pilkos!! Bet kaip man patiko, kad nebuvo margumyno... (aisku cia skonio reikalas wink.gifthumbup.gif
user posted image ...Kaip matot, puoksteles irgi buvo netradicines..ten is tikruju vielute sidabrine israizgyta.

Suknelė FANTASTIŠKA wub.gif ir man tokios reikia cool.gif labai labai. Prašom išduoti iš kur ji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 04 30, 10:34)
Suknelė FANTASTIŠKA  wub.gif ir man tokios reikia  cool.gif labai labai. Prašom išduoti iš kur ji  cool.gif

tikrai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingebborda @ 2009 04 29, 12:34)
Norėjau pasiteirauti, o kiek sumokėjote tuomet už suknelių nuomą?

Isnuomavo po 300 lt uz suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 30, 11:01)
tikrai graži wub.gif

Idomi tokia smile.gif tikrai netradicine vestuvems! smile.gif
Atsakyti
[quote=kurksyte,2009 04 21, 16:42]
[/quote]

4 pamerges smile.gif beje visos skirtingu charakteriu, pradzioje buvo sunku apsispresti visom smile.gif dabar bent jau del ilgio susitareme, del spalvos tai arba tamsiai melyna arba geltona su juodu kaspineliu smile.gif na cia dar tik fantazijos, iki vestuviu dar 5 menesiai, tai galvoju pora menesiu dar turim pamastymui smile.gif ilgis kaip jau sakiau - iki keliu, virsu tai kiekviena pagal savo pageidavimus darys smile.gif o koks modeliukas dar nera aisku, as tai isivaizduoju kaip saulute kokia g.gif
O dabar dar pagalvojau, liudytoja pas mus bus su tokios pacios spalvos suknyte, tik ji nori ilgos, kaip galvojate kaip atrodys?.. g.gif
[/quote]

Na,jei spalva tokia pati,gal nieko tokio,kad liudytoja siek tiek issiskirs,juk ir pareigos kitokios ax.gif tas pats kaip su svocia-juk dazniausiai jos suknele isvis skirtinga buna,bent kiek teko matyti ax.gif
Papildyta:
[quote=eglieska,2009 04 21, 07:49]
man tai jau pabodus raudona spalva. mano pamerges pasisiuvo ciklameno spalvos

man tai labai nepatinka ciklameno spalva schmoll.gif , tokia per daug ryski ir akis badanti doh.gif ,bet aisku skonio reikalas mirksiukas.gif kiek salonuose maciau ciklameniniu sukneliu,tai vis pagalvodavau,kad tokiu-nei uz ka nesideciau biggrin.gif
[/
Papildyta:
Man labai labai patinka abrikosines , bet ne persikines. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mineli: 01 gegužės 2009 - 06:33
QUOTE(pukita999 @ 2009 04 25, 11:05)

geltonos trumpos pamergiu sukneles wub.gif wub.gif grooozis!!!!!!!!!!!!
Atsakyti

Na,jei spalva tokia pati,gal nieko tokio,kad liudytoja siek tiek issiskirs,juk ir pareigos kitokios ax.gif tas pats kaip su svocia-juk dazniausiai jos suknele isvis skirtinga buna,bent kiek teko matyti ax.gif

Aha smile.gif na dar vis galvojam smile.gif neapsisprendem ax.gif

Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 05 01, 13:07)
geltonos trumpos pamergiu sukneles  wub.gif  wub.gif  grooozis!!!!!!!!!!!!

Man irgi labai grazu 4u.gif
Atsakyti
mano pamergytes http://public.fotki....ita/pamergytes/
buvo prasyta ilgu ir ryskiu suknuciu smile.gif dziaugiuosi, kad taip pasakiau, nes visos pamergytes turi atskiro zavesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 05 05, 18:33)
mano pamergytes http://public.fotki....ita/pamergytes/
buvo prasyta ilgu ir ryskiu suknuciu smile.gif  dziaugiuosi, kad taip pasakiau, nes visos pamergytes turi atskiro zavesio 4u.gif

Idomiai smile.gif daug pamergyciu smile.gif musu vestuvese irgi ne mazai 4 poros plius liudytojai ax.gif
Atsakyti