Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

Na, aš ne nuotaka, tačiau artimiausiu metu dalyvausiu vestuvėse kaip pamergė ir vienas iš būsimos nuotakos reikalavimų - vienodos spalvos pamergių suknelės. VĖL. Kiekvienoms vestuvėms tenka siūtis/pirkti vis naują suknelę, kurios kainuoja nemažai, nes nenueisi belekaip, o kur jas paskui dėt niekam neįdomu. Nesakyčiau nieko, tačiau galiausiai suknelės vis tiek būna skirtingų atspalvių ir darnos vis tiek nėra. Bet ko nepadarysi dėl artimų žmonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 05 06, 20:48)
Na, aš ne nuotaka, tačiau artimiausiu metu dalyvausiu vestuvėse kaip pamergė ir vienas iš būsimos nuotakos reikalavimų - vienodos spalvos pamergių suknelės. VĖL. Kiekvienoms vestuvėms tenka siūtis/pirkti vis naują suknelę, kurios kainuoja nemažai, nes nenueisi belekaip, o kur jas paskui dėt niekam neįdomu. Nesakyčiau nieko, tačiau galiausiai suknelės vis tiek būna skirtingų atspalvių ir darnos vis tiek nėra. Bet ko nepadarysi dėl artimų žmonių 4u.gif

Tikrai pritariu tavo nuomonei smile.gif
Atsakyti
o paskui juk galima parduoti kam nors... bet žiūriu tuoj visi mąsto apie išlaidas, juk ne kiekvieną dieną esi kviečiamas dalyvauti vestuvėse... galima juk kartais ir paišlaidauti... tai manau greitai vestuvės bus be jokių porų visiškai, nes per daug čia galvos skausmo su tom porom derinti..
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 07, 13:57)
o paskui juk galima parduoti kam nors... bet žiūriu tuoj visi mąsto apie išlaidas, juk ne kiekvieną dieną esi kviečiamas dalyvauti vestuvėse... galima juk kartais ir paišlaidauti... tai manau greitai vestuvės bus be jokių porų visiškai, nes per daug čia galvos skausmo su tom porom derinti..

ne kiekvieną, bet kai per metus esi kviečiama sudalyvaut trejose, tai nori nenori tos išlaidos pradeda dominti. o dėl pardavimo - sukneles dar didesnis galvos skausmas parduoti, negu jas nusipirkti. Iš asmeninės patirties kalbu smile.gif
Atsakyti
as tai prisidedu prie tu kurios sako, kad viskuo turi pasirupinti jaunieji. kai buvau pakviesta i pamerges tai viskas baigesi tragiskai. tada buvau isvaziavusi i uzsieni grizau tik pora dienu pries vestuves. jaunikis pasake, kad uz sukneles jau sumoketa, o kai nuvaziavom primatavimui paaiskejo, kad teks paciai susimoketi 160 lt doh.gif . Svarbiausia, kad buvom 5 pamerges, o suknele issirinko nuotakos sesuo-vyriausia pamerge. Suknele buvo tragiska elektrines salotines spalvos. manau jei jau as moku tai bent tureciau gauti galimybe issirinkti suknele. Galu gale gavosi taip kad suknele patenkinta liko tik sesuo. aptarnavimas buvo tragiskas, likau kalta kad salonas neturejo ilgesniu sijonu, nes matot per velai atvaziavau primatavimui. del prasto aptarnavimo, net jaunoji nuomojosi savo suknele kitur, nes ta panele kuri ten dirba pareiske, kad tokioms aukstoms ir storoms nuotakoms jie sukneliu neturi blink.gif galu gale likau su 10 cm trumpesniu sijonu nei kitu pamergiu. Vienu zodziu - KRAUPU doh.gif galiu pareklamuoti cia Kaune, salonas Zeiga taip aptarnauja. tagi nusprendziau, kad kai as tekesiu, butinai pasitarsiu su visom pamergem del spalvos ir fasonu. Kompromisa visada galima rasti jei labai nori ir tikrai neversiu uz viska moket.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 07, 13:57)

Dabar ir yra tokia situacija: jaunieji eina i rotuse tik su liudytojais. Kai kurie turi 2 poru pulka, is kuriu kiekviena pamerge apsirengus savaip - ka turejo, ta ir apsirenge. Labai retos vestuves su dideliu vienodai apsirengusiu pulku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 07 gegužės 2008 - 18:06
QUOTE(Honey @ 2008 05 06, 20:48)

tikrai sutinku...kodel gi mes negalime surasti bendro sutarimo tarp jaunosios ir pamergiu? busimos jaunosios nori vienaip, o busimos pamerges kitaip doh.gif sia vasara eisiu i vestuves kaip pamerge ir aciu dievui nepraso jaunoji vienodu sukneliu thumbup.gif skirtingioms progoms esu nusipirkus keleta sukneliu, taip kad dabar norisi jas nors antra karta uzsideti per drauges vestuves, o ne nuomotos kokia baisia ilga rozine ar salotine suknele rolleyes.gif
Atsakyti
na jo tada jau ne kas jei tiek vestuvių per metus būna ir tiek suknelių reikia... biggrin.gif
Atsakyti
na mes siemet eisim i trejas vestuves ir visu triju vestuviu pulkai kurie yra sudaryti tokiu problemu nekelia kaip jus cia kvildenat klausima jog pamerge jei nori reiskia savo nuomone .kazkaip siemet pasipyle kad visi dtaugai zenijasi ir visos tris nuotakos kurios mane kviecia pasake labai aiskai tai musu svente ir pretenzijas paslikit sau tad as pilnai jas suprantu ji pasake ko nori dar pasikonsultavom ar tinka jei tos spalveles ir modeliukai ir siuvames jau suknutes . As manau jog aplamai pamergem nereikia apsukinti jaunosios savo norais ir kaprizais , o kas kalbant apie pinigelius jaunieji jei perspeja anksti labai manau imanoma susitaupyti ir taip man juokinga kai i rotuse ateina pamerges isipuosusios daugiau uz jaunaja tada gaunasi apsurdo ribos manau pamergyte turi buti kukli ir per daug neisraiskinga savo isvaizda .
Atsakyti
nesupykit bet manau kad nesazininga nepasitarus pirsti o dar blogiau liepti pamergems viltis sukneles kurios joms nepatinka ar netinka. Manau reikia ieskoti kompromisu. Jei jaunieji nori pasidaryti svente tik sau tai tegul ir svencia tik dviese, o jei ne tai tegul ir buna svente visiems. Tai ka jei eini i pamerges tai butinai turi uzsideti spalvota bulviu maisa kad tik neuzgostum nuotakos. O dar atsiranda tokiu kurioms pamergiu reikia tik kaip fono nuotraukose - cia tai is vis siaubas..
tikrai nenoriu izeisti nei vienos bet vasara eisiu i pamerges ir visai nesusikalbu su nuotaka - su niekuo nepasitarus isrinko garstyciu spalvos sukneles ir jokiu kompromisu - kosmaras kazkoks
Atsakyti
na aš tai pasitariau su savo trimis pamergėmis iškato, ir niekam nieko nekišau per prievartą, modeliu pačios pasirinks pagal figūrą, o aš tik dėl spalvytės paderinau... o su ketvirta neišeina pasitarti nes mes kažkaip viena kitos niekad nesupratom.. biggrin.gif o tas posakis kad šventė turi būti visiems tai nežinau.. juk jos savo šventę gaus tada kai pačios bus nuotakos, juk toks ratas, kartais būni nuotaka kartais pamerge... ir nemanau kad reiktų savo pamergiškom pretenzijom dar labaiu nervinti jaunuosius...
Atsakyti
Na as tikrai nesistengiu jaunuju nervinti. Bet kai tau isrenka garstyciu spalvos suknele, kuri apskritai niekam turbut netinka tai.. As nekeliu jokiu pretenziju - tiesiog noriu rasti kompromisa ir kol kas deja nelabai sekasi - nuotaka nesileidzia i jokias diskusijas..
Atsakyti