Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

na aš kai pažystu vieną kaprizingą pamergę tai jau šita situacija pažystama...
Atsakyti
O tai jeigu nuotaka uzsigeistu kad pulkas ateitu su guminiais batais ir lietpalciais tai taip pat reiktu vykdyti..? Nejaugi visos nuotakos pries vestuves pavirsta i princeses ant zirnio..
Atsakyti
na manau kad nuotaka to niekada nenorės, bent jau mano norai tikrai maži... nes aš neliepiu joms nei gėlių pirkti, nei siūtis pagal vieną modelį suknelių.. tik reikalauju vienos spalos ir viskas... biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone labai teisingas sprendimas.. thumbup.gif
Atsakyti
tikiuosi su paskutine kaip nors sutarsiu ir tada jau problema išspręsta....
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2008 05 08, 13:51)
O tai jeigu nuotaka uzsigeistu kad pulkas ateitu su guminiais batais ir lietpalciais tai taip pat reiktu vykdyti..? Nejaugi visos nuotakos pries vestuves pavirsta i princeses ant zirnio..

na ziurint kokia tematika vestuviu ir nuo aplinkybiu priklausi. jei grazus lietpalciai ir guminukai, pavyzdziui niuru rudeni ir kodel gi ne wub.gif 4u.gif 4u.gif manau linksmai atrodyt turetu.
Zinau kad labai sunku, nes pati keliau problemu, nes konfliktavau su kita mergaite del sukniu, nors jos kalte buvo is dalies. O tada isijungia ir savieji kaprizai, per kuriuos nieko nematai tik save.Tai patikekit kiek streso jaunajai buvo, ir asaru. bet kai paciau reikia tai patikekit net ejau atsiprasinet jaunosios, kad taip buvo. Na ir kas sukne buvo grazi, kukli, nepatogi juodai ir nuoraukose nelabai kaikur graziai gavosi, bet tai neproblema, svarbiausiai kad buvo linksma ir jaunasis su jaunaja norejo viska is naujo pakartot. ir patikekit visi atsisukdavo pasiziuret i musu pulka. O savosiosm mergaiciu sukniu siuvejai iskeliau toki reikalavima, kad butu patogios, kad jaustusi saugiau ir jaukiai visa diena ir vakara. tiesa viska pati isrinkau ir pati moku, taip kad jos ir pamaciusios neispeike, nes jauciu dvi mergaites pasiims suknytes sau.
Atsakyti
[quote=uogyte_,2008 05 08, 13:29]
Nepykstu nei kiek.. Ir suprantu kad ne pamerges svarbiausios ta diena ir nesistengiu buti tokia. Nejaugi taip sunku rasti kazka kas tinka ir nuotakai ir pamergem! Juk svetimu zmoniu i pulka niekas nekviecia - o kam versti artimus zmones blogai jaustis..
Buciau senai atsisakius eiti i pamerges, mieliau buciau tiesiog sveciu, bet negaliu - atsisakydama iskaudinciau artima zmogu!

drinks_cheers.gif nejaugi tikrai neina surasti kompromiso tarp nuotakos ir pamergiu?? rolleyes.gif juk pamerges dazniausiai buna geriausios drauges, tai sutart turetu eiti.. man irgi nepatinka ta mintis,kad jaunosios kartais bando i pamerges visai nekreipti demesio..jeigu jos jau visai jokio vaidmens neatlieka apart fono nuotraukose, tai kam is viso ju reikia? smile.gif
o gal mes cia per sudetingai viska suprantam 4u.gif

Atsakyti
[quote=Nota,2008 05 08, 19:43]
[quote=uogyte_,2008 05 08, 13:29]
drinks_cheers.gif nejaugi tikrai neina surasti kompromiso tarp nuotakos ir pamergiu?? rolleyes.gif juk pamerges dazniausiai buna geriausios drauges, tai sutart turetu eiti.. man irgi nepatinka ta mintis,kad jaunosios kartais bando i pamerges visai nekreipti demesio..jeigu jos jau visai jokio vaidmens neatlieka apart fono nuotraukose, tai kam is viso ju reikia? smile.gif
o gal mes cia per sudetingai viska suprantam 4u.gif
[/quote]

Manau, kad nieko cia sudetingo nera smile.gif Taciau moterys yra moterys smile.gif Kiekviena nori buti grazi, nesvarbu ar butu pamerge, ar jaunoji. Tada islenda kai kurie kapriziukai, supratimas kas tinka, o kas ne... Ir dar svarbu vaidmeni suvaidina emocijos smile.gif Jaunoji nori vienaip, nes tai jos svente, ir tai pateisinama. Pamerges nori galbut kitaip, nes taip pat nori but grazios smile.gif
Siuo atveju reikia ir pamergiu, ir jaunosios supratimo smile.gif
Atsakyti
man asmeniškai visiškai nėr jokio noro atrodyti įspūdingiau už nuotaką, bet kai tau viena ateina ir pasako: "mano vestuvėse suknelė turi būt raudona, tokia ir tokia", kita ateina: "mano vestuvėse turi būt žalia", trečia ateina ir pareiškia: "o manosiose turi būt rožinė iš šito katalogo" tai jau atsiprašau.. čia nematau pasitarimo nė kiek. o aš kas mėnesį tikrai nežadu naujos suknelės pirkt/siūt, todėl svarstau eiti tik į vienas vestuves kaip pamergė, o į kitas kaip svečias. o tos dvi nuotakos nesupranta KODĖL, matai pamergių trūkumas. nu kur nebus lotuliukas.gif
Aš nesmerkiu būsimų nuotakų joms ir taip vargas organizuot tas vestuves ir daugybė rūpesčių ant jų pečių gula ir yra daug svarbesnių dalykų nei kariaut su pamergėm dėl suknelių, bet.. nu tikrai galima pasitart būtų arba bent dalį už suknelę apmokėt (bent už norimą medžiagą ir panašiai)smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 08 gegužės 2008 - 23:20
na bet kiek kainuoja pamergei suknelė, juk ne tūkstanty litų... na piktis ima net žaliai doh.gif čia matau didžiausia problema kad turi mokėti pamergė už savo suknelę, o tai gal nuotakai banką apiplėšti... ? na jaučiu kad man dar pasisekė nes nei viena neprašė nieko mokėti, tik bijaojau ar spalva visoms patiks, bet jau praeitis.
Atsakyti
Paskutinius trejus metus kasmet bent keliose vestuvese esu pamerge. Sia vasara dalyvausiu 3 vestuvese. Tikrai nesuprantu tu konfliktu doh.gif Visose vestuvese galejom rengtis kaip norim, tik vienose su vienodom suknelem. Tada jaunoji isrinko du modelius salone, mes nuejom ir issirinkom visos viena ir tiek mirksiukas.gif O kai leido rengtis ka norim visada siudavausi ar pirkdavau suknele jaunatviska ir paprasta mirksiukas.gif Ir nei karto neiskylo problemu. As dievinu juoda spalva, kitos spalvos rubais retai rengiuosi biggrin.gif Daugelyje vestuviu dalyvavau pulke su juoda suknele ir tai nebuvo problema blush2.gif Tiesiog pasitardavau su jaunaja ar nepries ir viskas thumbup.gif
Nejau jusu drauges tokios nesupratingos? As visada darau kaip jaunoji nori.
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 20, 23:41)
o as kazkaip kaip tik galvoju, kad cia jaunuju pareiga yra  ax.gif  kad ir kaip ten bebutu, bet juk pulkas irgi yra sveciai, tai neturetu buti jiems kazkokia finansine nasta. As tai sakyciau, kad tavo vestuves - tavo islaidos  blush2.gif  o jau po to lauk dovanu 4u.gif

pritariu! mirksiukas.gif
Atsakyti