Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

taip taip ,man irgi pateplioja ,nors as jau turiu 7-intus metus
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KOSMĖJA @ 2008 07 20, 15:39)
Sveikos
aš jau treti metai su Mirena, viskas labai liux, išskyrus tai, kad po  smileysex.gif  dažnai teplioja  verysad.gif  ar dar kam taip būna?

o cia tai geras as tai demesio i tai neatkreipiau ti gal nebuna g.gif na kelis kartus pastebesiu tada atrasysiu smile.gif
Atsakyti
Galvoju apie sia spirale, taciau nesu gimdziusi, berods anotacijoj raso, kad nerekomenduojama. Ar kas bandet negimdziusios? kieks skaiciau neaptikau.. g.gif
O kaip pojuciai akto metu? ar jauciat, kad ji yra?

Atsakyti
nesijaucia jokiu metu lotuliukas.gif
Atsakyti
o as jauciu, kai gerokai padirbeju pvz. sode tai vakarop pilveli pamaudzia, kazkaip nezinau ar taip turi buti, ta prasme ar kam nors dar taip yra, kad nuovargis ir po to juntu maudima pilvo apacioje.
Atsakyti
na pas mus remontai visokie tai grindis plaunu i diena po n kartu ir siaip yra kur energija islieti vaikstau i sporto sale ir jokiu maudimu nejauciu mirena turiu jau eina 3menuo ir viskas ciki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 23, 15:19)
na pas mus remontai visokie tai grindis plaunu i diena po n kartu ir siaip yra kur energija islieti vaikstau i sporto sale ir jokiu maudimu nejauciu mirena turiu jau eina 3menuo ir viskas ciki  smile.gif

tai reiskai tiksliai kazkas negerai, nes as irgi lyg trys menesiukai, o jauciu normaliai verysad.gif , teks vel kulniuoti pas daktaryte
Atsakyti
taigi kiekvienos organizmas skirtingas aiku del sventos ramybes reikia nueiti ir paskraidyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal kuri nors turėjot mijomą ir esat su Mirena. Teko girdėti, kad Mirena stabdo mijomų augimą, tad norėčiau pasiteirauti, ar yra kas turėtų tokios patirties?
Ir dar-prieš dedant Mireną yra daromas kažkoks tyrimas (cistologinis atrodo), tai norėčiau sužinoti, ar ilgai reikia laukti to tyrimo atsakymo, ar jis padaromas skubiai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu gasdinti ,bet miomos nera gerai,mano mamai iseme visa troba,liaudiskai pasakius.As turiu Mirena jau virs 2ju metu, pradzioje buvo lyg ir nieko,mano menesines buvo labai lengvos vos 2d. Dabar kazkaip keiciasi darosi vis sunkesnes,daugiau dienu .Gal amzius reiskiasi ,man greit bus 40 4u.gif Dar galiu pasakyt,kad mano partneris jokiu usu nejaucia,kaip kad jausdavo su ex,na tuo metu ir spirales buvo kitokios. blush2.gif
Atsakyti
Įdėjo ir man šiandien, neskaudėjo dedant, bet dabar maudžia pilvą verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kam turint spiralę Mireną atsirado cista?
Aš turiu Mireną beveik 1 metai laiko iš pradžių viskas gerai buvo, dabar mmm ilgos (18-20 dienų kraujuoju, teplioja) ir gausios- rado kiaušidėje cistą. Teoriškai to niekaip negali būti. O praktiškai verysad.gif - iš kur ji atsirado? doh.gif
Atsakyti