Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

O pas mane isvis nera menesiniu
po keliu idejimo menesiu biski pakraujavau, pirmomis dienomis patepliojo, dabar isvis nieko

juokiuosi, gal kartais nescia, pastebesiu (kaip vis juokdavausi is tokiu) koki 6 menesi kad nescia lotuliukas.gif

juokas pro asaras butu biggrin.gif
Atsakyti
as su mirena jau daugiau nei metai, tai pirma pusmeti eidavau pas daktara ir kiekviena karta budavau pasiryzus ja issiimt, nes jau kaip sakiau, tai turbut visi salutiniai pozymiai buvo pasireiskia verysad.gif .bet jis vis mane ykalbedavo dar pakente, ir pakentejau, tai dabar patenkinta labai, vien del to, kad kas menesi neplaukiu kaip seniau bigsmile.gif .o krutys, tai tikrai sujautreje blink.gif .ir dar ta pirma pusmeti vyrui tie siuliukai badydavo blush2.gif , o paskui, kaip man daktaras paaiskino, niekur tie siuliukai nedingo, jie paprasciausiai aptirpo ir suminkstejo, ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 07 04, 16:12)
as su mirena jau daugiau nei metai, tai pirma pusmeti eidavau pas daktara ir kiekviena karta budavau pasiryzus ja issiimt, nes jau kaip sakiau, tai turbut visi salutiniai pozymiai buvo pasireiskia verysad.gif .bet jis vis mane ykalbedavo dar pakente, ir pakentejau, tai dabar patenkinta labai, vien del to, kad kas menesi neplaukiu kaip seniau bigsmile.gif .o krutys, tai tikrai sujautreje blink.gif .ir dar ta pirma pusmeti  vyrui tie siuliukai badydavo blush2.gif , o paskui, kaip man daktaras paaiskino, niekur tie siuliukai nedingo, jie paprasciausiai aptirpo ir suminkstejo, ir viskas  thumbup.gif

Ikvepia optimizmo tavo postas thumbup.gif

Nes po idejimo man 2 savaites gausiai tepliojo, kad net gine sake atseit cia man menesines jau. Bet mmm atplauke veliau, ir dar daugiau nei savaitei doh.gif tai galvoju jei visos tokios bus, tai kosmaras unsure.gif

Ir MB siuliukus tam tikrose pozose jaucia blush2.gif Na, tikekimes su laiku praeis visi sitie nemalonumai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 07 04, 17:20)
Ikvepia optimizmo tavo postas  thumbup.gif

Nes po idejimo man 2 savaites gausiai tepliojo, kad net gine sake  atseit cia man menesines jau. Bet mmm atplauke veliau, ir dar daugiau nei savaitei  doh.gif  tai galvoju jei visos tokios bus, tai kosmaras  unsure.gif

Ir MB siuliukus tam tikrose pozose jaucia  blush2.gif  Na, tikekimes su laiku praeis visi sitie nemalonumai  ax.gif

manau, kad bet kuri kontracepcija turi savo minusu, ir juos reikia iskesti.vienu organizmas prisitaiko greiciau, kitu leciau.
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 07 04, 19:35)
manau, kad bet kuri kontracepcija turi savo minusu, ir juos reikia iskesti.vienu organizmas prisitaiko greiciau, kitu leciau.

auksiniai zodziai thumbup.gif visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2008 05 13, 08:47)
Aga,man ir gi pirmas dvi savaitės odą labai išbėrė spuogais.Toks veidas buvo baisus,o paskui susitvarkė.Tikiuosi tad,kad ir tas kraujavimas susitvarkys.

QUOTE(augjogx @ 2008 05 30, 11:05)
Sveikos
sakykit ar yra kuriai nors kad spuogais verstu nuo mirenos. Isidejus esu apie 3 men o inkstiru tai nesu tiek turejus net per paauglyste. Ant nugaros krutines ir ypac galvoj, jau ir sampunus keiciu ir ka nedarau. Idomu ar cia pasibaigs ar ne tas reikalas
papasakokit jai kuriai taip yra kaip kovojat  schmoll.gif

sveikutes mane ir pradejo versti spuogais g.gif ,ant veido kartais ir anksciau isdygdavo,bet dabar kazkoks siaubas verysad.gif o ant nugaros isvis tragedija,pulingi,skaudus,o gyvenime ant nugaros neturejau,o prasidejo po 5 menesiu nuo isidejimo, o menesines tai po 7 dienas,kur anksciau buvo 5,iki 5 menesiu lyg viskas gerai o dabar ir skauda baisiai,reik eit pas ginekologe,jauciu reiks traukt lauk,dabar jau 9 men kaip ja turiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2008 07 05, 21:14)
sveikutes mane ir pradejo versti spuogais  g.gif  ,ant veido kartais ir anksciau isdygdavo,bet dabar kazkoks siaubas  verysad.gif  o ant nugaros isvis tragedija,pulingi,skaudus,o gyvenime ant nugaros neturejau,o prasidejo po 5 menesiu nuo isidejimo, o menesines tai po 7 dienas,kur anksciau buvo 5,iki 5 menesiu lyg viskas gerai o dabar ir skauda baisiai,reik eit pas ginekologe,jauciu reiks traukt lauk,dabar jau 9 men kaip ja turiu  verysad.gif

tai gal ta mirena priaugino cistu g.gif , nes man taip buvo verysad.gif .reiketu, kad daktare paziuretu ultragarsu
Atsakyti
nu jo ryt eisiu pas daktare zesiu ka pasakys g.gif ,o tai jai priaugina tu cystu,tai gali versti spuogais unsure.gif
Atsakyti
o man db ciklo vidurys tai siek tiek teplioti pradejo blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2008 07 07, 16:33)
nu jo ryt eisiu pas daktare zesiu ka pasakys  g.gif  ,o tai jai priaugina tu cystu,tai gali versti spuogais  unsure.gif

nezinau del sito, bet tikrai zinau, kad jei yra cistu gali skaudet, nes man vis skaudejo skaudejo, ir pasitikrinus rado net 6cm cista verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 07, 16:35)
o man db ciklo vidurys tai siek tiek teplioti pradejo  blink.gif  smile.gif

nu man ir vis pateplioja, sako, kad normalu, o ir seip esu skaicius, kad tepimas ciklo eigoje galimas.biski uzknisa doh.gif
Atsakyti
rytoj jeu tureciau ir as isistatyti
Atsakyti
Aš jau metai kai su Mirena draugauju,mmm jau nebeatsimenu kada mačiau g.gif
Žodžiu viskas liuks. Rytoj einu į "techninę apžiūrą",tai tada ir sužinosiu ar tikrai viskas gerai blush2.gif
Pasiskaičiau apie cistas visokias ir lyg neramu ant širdies,nes lyg ir paberia mane,lyg ir oda labiau riebaluojasi. Na žodžiu matysim po tyrimukų.
Parašysiu kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti