Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Niu įsidėjau Mireną, tai praėjus 7 dienom ėmė nestipriai kraujuoti ir jau mėnesį kasdien vis nestipriai kraujuoja. Jau nusibodo nežmoniškai - čia reiktų suprasti, kad organizmas vis dar taikosi, ar jau nebenormalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 09 08, 14:33)
Niu įsidėjau Mireną, tai praėjus 7 dienom ėmė nestipriai kraujuoti ir jau mėnesį kasdien vis nestipriai kraujuoja. Jau nusibodo nežmoniškai - čia reiktų suprasti, kad organizmas vis dar taikosi, ar jau nebenormalu?  g.gif

mirksiukas.gif pirmus tris menesius ir man buvo panasiai...galvojau kazkoks nesusipratimas. Bet po to viskas baigesi ir dabar menesines pasirodo kiekviena menesi ta pacia diena. Pateplioja lengvai dvi dienas.
Papildyta:
QUOTE(perastra @ 2008 09 07, 18:39)
1. Dedant truputi suskausta, bet labai trumpai ir is karto praeina  mirksiukas.gif
2. Nesijaucia jos visiskai, mylintis taip pat  smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip...
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 09 08, 16:05)
dabar menesines pasirodo kiekviena menesi ta pacia diena. Pateplioja lengvai dvi dienas.

Man irgi pora dienu tepliojo, bet net nepagalvojau, kad cia mm g.gif Vis dar ju laukiu(jau pora men biggrin.gif )
Va cia tai neabejotinas mirenos privalumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 09 08, 16:05)
mirksiukas.gif pirmus tris menesius ir man buvo panasiai...galvojau kazkoks nesusipratimas. Bet po to viskas baigesi ir dabar menesines pasirodo kiekviena menesi ta pacia diena. Pateplioja lengvai dvi dienas.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Niu labai jau laukiu, kada tas gėris baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 08 22, 15:45)
nes paklojau  beveik 700 eurovaistinej.
Jauciu, kad per menesi organizmas jau priprato prie naujakunio - nebeberia spuogais beveik, pateplioja labai retai ir tik vos vos. O mm taip ir nebuvo. Tai gal ir man jos isnyks  g.gif  Butu faina ax.gif

Na, eurovaistinej irgi savotiska nuolaida-juk gavai eurolitu?

As pastebejau, kad man veido oda daugiau riebaluotis pradejo. O kai po idejimo nustojo tepliot, MMM iki siol dar ir nesulaukiau (jau 4 menesiai).

QUOTE(soske @ 2008 08 29, 14:04)
november mama, tai gal nenukirpo siuliuko to pakankamai g.gif nes man irgi pradzioj kakzkaip nelabai gerai buvo, o paskui dar ir mb ta siuliuka pradejo jausti g.gif tai nuejau pas daktara ir viska 'sutvarke' biggrin.gif

reiks ir man prasyt, kad "prikirptu" thumbup.gif
Atsakyti
Jau 2009 kovo mėn sueis penki metai kaip aš su Mirena, ruošiuosis kita iškart dėtis. MM pirmus tris metus budavo kas tris, keturis mėnesius tik jos buno lengvos(apseinu su kasdieniniu iklotėliu ir dabar) o paskiau gal tas harmonas silpnesnis ar kas kiekviena mėn kaip jau minėjau tikrai tik teplioja. Tyrimus darausi kas pusė metų, nes ankščiau buvo radę pakitusių ląstelių su gydytojais daug konsultavausi ar aplamai man ji galima, tad kad pasirodo galima, jai dar ir abejojate tikrai nebijokite biggrin.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif klausimelis toms kurios KAZKA jaute ala negero/nepatogaus smile.gif
ar tas nepatogumas /durimas ar kazkas pan smileysex.gif: metu is kart po idejimo buvo ar praejus kiek laiko?? Mirena nesioju 3 men, visa laik buvo thumbup.gif nu dabar kazkas ne taip sad.gif ir svarstau ar cia tik siulai kokie ar eme ir pasislinko mano "dziaugsmas" mastau.gif pas gydytoja uzsirasiau ale kol pakliusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 09 11, 17:00)
Na, eurovaistinej irgi savotiska nuolaida-juk gavai eurolitu?

As pastebejau, kad man veido oda daugiau riebaluotis pradejo. O kai po idejimo nustojo tepliot, MMM iki siol dar ir nesulaukiau  (jau 4 menesiai).
reiks ir man prasyt, kad "prikirptu"  thumbup.gif

Aha, gavau 5 litus biggrin.gif
Man irgi veidas ir plaukai, labiau riebaluojasi..
Atsakyti
Su Mirena prabuvau 2 metus ir issiemiau netekus kantrybes, nes pastoviai tepliodavo labai ilgai po menesiniu. Pirmus metus galvojau gal taip turi buti, kol organizmas pripras, bet po 2 metu vistiek ta pati situacija tesesi tai issiemiau. Is dalies gerai su ja buvo, nereikejo galvos sukti, bet istisai teplioti irgi negerai doh.gif . Dabar tenka KT gerti g.gif
Atsakyti
Nu as kaip patyrusi mirenos nesiotoja noreciau irgi savo nuomone pareiksti. biggrin.gif
Po pirmo vaikelio isidejau ja greitai, nes labai jau nesinorejo vel gandru. Ilgai nesibaige menesines, nu patepliojimai tik tokie, bet gydytoja israse vaistu ir viskas susitvarke. Nepatoguma galeciau ivardinti tik viena, tai kad daznokai budavo visokie uzdegimai. Bet kaip pasiskaiciau, tai spirale gimdoje palaiko tokia terpe, kad visos bakterijos greiciau ten ir kimba. Niekuo kitu nesiskundziau, svorio nepriaugau nei gramo, jokio diskomforto. Kai issiemiau spirale, tai su sekanciu leliuku nebuvo problemu. Pastojau pagal plana. biggrin.gif
Nu ir po antrojo sugalvojau isideti ta stebuklingaja spirale. blush2.gif Bet kosmaras doh.gif Jei ivykiai taip ir toliau klostysis, tai teks imti ir mesti lauk. Dar nera poros savaiciu kaip isidejau, o su mano organizmu kosmarai darosi. Pirmiausiai tai visa pilva ir krutine ismete spuogais, kai susyla tai tokie baisus raudoni ir nemazi pasidaro. Gerai, kad dar neniezti. Pilvas issiputes, kaip nescios. Nors niekada gyvenime su svoriu neturejau problemu. Sia savaite zadu vykti pas savo gydytoja, aiskintis ir ieskoti patarimu ( nors kai jai paskambinau, tai sake, kad negali tipo buti verysad.gif , o yra pasirodo).
Tai va kokia mano skirtinga patirtis. Bandysiu, gal gydytoja ka patars, nes nezadu su tokiu baisiu ir spuoguotu pilvu ilgai gyventi
O gal kam taip buvo ir kas nors padejo, arba islaukete ir viskas susitvarke?
Atsakyti
na,man su ja nuo 1 dienos viskas gerai,jokių problemų nebuvo thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Negali buti visiems vienodai vieniem viskas ok kitiems organizmas nepriima, ir as nežinau kaip antra man prilips g.gif , bet kol kas viskas gerai ir as ja džiaugiuos. 4u.gif
Atsakyti