Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Nicke @ 2008 10 02, 11:41)
Pasisakysiu apie Mirena iš savo patirties. Apie ją prieš įsidedant rinkau labai daug info, ir pasirodė kad geriau jau būti nebegali. Mireną turiu daugiau kaip 2 metai. Prieš savaitę mane išoperavo, nes buvo negimdinis nėštumas, kuris pašalintas kartu su kiaušintakiu. Gydytojai tiesiog nustebę nes kaip galėjo "praeiti" pro Mireną į kiaušintakį, sakė precendentų neturintis įvykis, bet man atrodo tokie dalykai yra tik jie viešai neskelbiami.

tai uztat, kad reklamoje viskas taip graziai aprasyta, o kai pasiskaitai apie kitu merginu patirti, tai anaip tol ner viskas taip garzu ir gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evunia @ 2008 10 02, 13:32)
Man jau beisu pasidare  g.gif  as savaite kai istaciau mirena. Man kolkas viskas gerai, biski pateploja, su nuotaika viskas gerai, spogu kolkas ne padaugejo. Mano gyditoja itikino kad tai geriausias pasirinkimas.

Galiu Tave nuraminti,ne visoms su Mirena,baigiasi blogai,as jau ketvirti metai pfu..pfu..pfu geriau nusipjausiu po tiek cia prisiskaicius.... biggrin.gif
Nesijauciu,kad buciau klimaksine boba lotuliukas.gif na vyras butu mane ispejes...
Tik per siuos ketverius metus manau megaujames pilnavertiskais intymiais santykiais,ir tikrai nesiruosiu grizti i senus laikus,tiksliau i akmens amziaus laikus...
Jei atsiras problemu, butinai apie jas cia parasysiu....o ju gali buti,nes nieko nera 100%
Atsakyti
QUOTE(butukas83 @ 2008 10 02, 10:23)
...naturaliai, ta prasme praktikuojam nutraukta lytini akta ax.gif .

kas natūralaus nutrauktame lytiniame akte blink.gif g.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 02, 10:27)
nutrauktas.

išprotėčiau turbūt jei neturėčiau galimybės pajausti kaip vyras baigia į mane...o ir vyrui stogas pačiuožtų nuo įtampos "dar galiu ar jau traukt lauk", plius prieš kiekvienas mėnesines stresuoti doh.gif , nepykit, bet mano manymu tai čia akmens amžius, o ne grįžimas į jaunystę...

QUOTE(olive @ 2008 10 02, 14:21)
Galiu Tave nuraminti,ne visoms su Mirena,baigiasi blogai,as jau ketvirti metai pfu..pfu..pfu geriau nusipjausiu po tiek cia prisiskaicius.... biggrin.gif 
Nesijauciu,kad buciau klimaksine boba  lotuliukas.gif na vyras butu mane ispejes...
Tik per siuos ketverius metus manau megaujames pilnavertiskais intymiais santykiais,ir tikrai nesiruosiu grizti i senus laikus,tiksliau i akmens amziaus laikus...
Jei atsiras problemu, butinai apie jas cia parasysiu....o ju gali buti,nes nieko nera 100%

drinks_cheers.gif , nėra vienos priemonės tinkamos visoms vienodai, mes juk visos tokios skirtingos smile.gif

viena prisidaro problemų su KT, kitai pakiša koją spiralė, trečia ir su preziku pastoja
Atsakyti
na as jau su mirena puse metu ir nieko geriau ir but negali smile.gif mes anksciau ir praktikavom istraukima ax.gif bet jau db tai thumbup.gif nieko geriau ir but negali
kiekvienos organizmas skirtingas ir nieko cia nepadarysi negali buti visiem gerai kas man gerai tai gal tau ar dar kitam netiks smile.gif
Atsakyti
Mano vyrui atsibodo taip saugotis, todėl bandysiu tą Mireną. Bandysim 10-ies metų vedybinę krizę smileysex.gif taisyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze1 @ 2008 10 03, 07:46)
Mano vyrui atsibodo taip saugotis, todėl bandysiu tą Mireną. Bandysim 10-ies metų vedybinę krizę  smileysex.gif  taisyti  lotuliukas.gif

linkiu, kad 10-ies metų krizė peraugtų į 10-ies metų pakylėjimo laikotarpį 4u.gif

mūsų santykiai labai pagerėjo blush2.gif , o jau apie sekso kokybę aš išviso tyliu blush2.gif (devintam danguj..... lotuliukas.gif )
Atsakyti
nIU SVEIKUTES PANELES, AS NESENIAI ISIDEJAU MIRENA, TAI YRA PIRMADIENI, NIU IR KA MAN TIK PAMAUDE PILVUKA, TAIP KAD BUTU BUVE PER MENESINES IR TIEK, O DB JAU NIEKO NEBEJAUCIU, KOL KAS JAUCIUOS LAMINGA... TIKIUOS KAD JI MAN TIKS... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Aš eisiu 20-tą dieną ją dėtis smile.gif Jau buvau anksčiau nusprendusi, bet tai vaikai sirgo, tai mano gydytoja atostogavo. Gal kas dėjotės Kaune pas Sutkiene?
Atsakyti
Pora dienu nekraujavau ir net nesitepliojau, o šiandien po (lytinio akto) vel pradejau gerokai tepliotis, ar cia nieko baisaus ar taip turi buti, kas galetu man patarti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 03, 15:19)
Pora dienu nekraujavau ir net nesitepliojau, o šiandien po (lytinio akto) vel pradejau gerokai tepliotis, ar cia nieko baisaus ar taip turi buti, kas galetu man patarti?  verysad.gif

Tikrai nieko baisaus, normalu, kad pateplioja 4u.gif
Atsakyti
Ačiuka, už atsakyma, bet aš jaudinuos tikriausiai del nieko, juk dar neseniai turiu ta mirena... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,Mirena turiu trecia savaite,bet atrodo,kad reiks imt lauk verysad.gif Baisiai pykina,uzvakar sugebejau apsivemt vaziuodama masina doh.gif Krutine tempia,o ir smileysex.gif metu skauda unsure.gif Nu nezinau,nezinau,gal dar kokia savaite bandysiu kentet ir ziuret,bet jei taip tesis ir toliau kentet nesiruosiu schmoll.gif
Atsakyti