Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Mikka @ 2008 10 26, 16:04)

Man buvo migreniniai galvos skausmai, nemiga, silpnumas, pylė prakaitas, nebuvo apetito ir didelė nuotaikų kaita. Turėjau spiralę pusę metų.Gydytoja, aišku, nemano, kad tai nuo spiralės, nes jos manymu tai ideali priemonė.

As turejau Mirena. Jos poveikis buvo labai savotiskas - nejautrumas, nenoras myletis. gyd. paaiskino, kad mirena imituoja "nestuma", todel visi moteriski organai reaguoja kaip i nestuma - paburke, nejautrus. kitu pozymiu pasitaikydavo, bet labai nesiejau su mirena.

isemus mirena (4 metai), atsigavau. atsirado kazkoks ypatingesnis dziaugsmas intymiais santykiais, paciu moteriskumu. daugiau nenoreciau tokios gan agresyvios priemones schmoll.gif
Atsakyti
Gerai,kad aš iš tų kurioms Mirena tinka good.gif Nes paskaičius baisu pasidaro unsure.gif
Atsakyti
As ir is tu kur tinka mirena thumbup.gif jau ketvirti metai eina,jokiu pasaliniu reiskiniu,o tokius kaip plauku slinkimas,riebalavimasis,nenoras myletis ir t.t nereikia suversti spyralei.Cia gal jus taip save nuteikiat pries ja g.gif ,gal reikia moraliskai save nuraminti ir negalvoti g.gif .Pazystu nemazai moteru kur turi mirena ir jos labai ja dziaugiasi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 10 27, 15:37)
As ir is tu kur tinka mirena thumbup.gif  jau ketvirti metai eina,jokiu pasaliniu reiskiniu,o tokius kaip plauku slinkimas,riebalavimasis,nenoras myletis ir t.t nereikia suversti spyralei.Cia gal jus taip save nuteikiat pries ja  g.gif ,gal reikia moraliskai save nuraminti ir negalvoti g.gif .Pazystu nemazai moteru kur turi mirena ir jos labai ja dziaugiasi thumbup.gif .

bet kazkodel ja isidejus,pasireiske sie pozymiai,ir kodel jus visos teigiate kad nuo spirales negali slinkti plaukai,kad tai prasimanymas,pasiskaitykite net mirenos anotacijoje rasoma kad tai vienas is salutiniu pozymiu,as manau,kad sis forumas yra tam kad issakyti ne tik teigiama,bet ir neigiama nuomone,jei jau ji taip visiems tiktu,tai butu tikra panaceja,deja taip nera,ir nera tokios priemones kuri visiems ideliai tiktu
Atsakyti
spirale turiu jau virs menesio (praejo vienos mm) bet vis dar teplioja ar reiktu jau kreiptis i gyd. ar dar laukt?kiek jums tai tesesi?
siaip jauciuosi gerai jokiu kitu blogumu nera bet jau pabodo laukt kada nustos...
Atsakyti
as su mirena antri metai jau. labai smagu, kad menesiniu nera. noras myletis nedingo, plaukai neslenka, ir niekas kitas nesidaro.. buvo pakraujavimai karta per kelis men, patepliojimai ir viskas. pati geriausia priemone ir galvos neskauda, kad nepamirst tabletes isgert thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 27, 19:07)
spirale turiu jau virs menesio (praejo vienos mm) bet vis dar teplioja ar reiktu jau kreiptis i gyd. ar dar laukt?kiek jums tai tesesi?
siaip jauciuosi gerai jokiu kitu blogumu nera bet jau pabodo laukt kada nustos...

Teplioti gali iki pusės metų.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 10 27, 20:34)
Teplioti gali iki pusės metų.

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 27, 21:26)

bet užtat po to kaip smagu blush2.gif , tikrai užjaučiu visas kurioms Mirena netiko unsure.gif , teks ieškoti kitos priemonės, man ji tinka labai thumbup.gif , jau metai laiko.
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2008 10 28, 08:32)
bet užtat po to kaip smagu  blush2.gif , tikrai užjaučiu visas kurioms Mirena netiko unsure.gif , teks ieškoti kitos priemonės, man ji tinka labai  thumbup.gif , jau metai laiko.

tikiu bigsmile.gif to ir laukiu , nors ir dabar man viskas ok , patenkinta jau dabar bet kai pasibaigs tepliojimas tai bus isvis thumbup.gif
Atsakyti
aš turiu Mireną jau kokias 6 savaites, tepliojimai jau po truputį baigiaisi thumbup.gif
atsirado silpnumas, šiek tiek kartais pilvą maudžia, plaukai ir taip po maitinimo slenka matyt, o šiaip po įsidėjimo iškart atsirado spuogeliai, bet po truputį tvarkosi...
iš šalutinių poveikių liko tik silpnumas ir galvos svaigimas- bet labai tikiuosi susitvarkys per kiek laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 10 28, 11:14)
aš turiu Mireną jau kokias 6 savaites, tepliojimai jau po truputį baigiaisi  thumbup.gif 
atsirado silpnumas, šiek tiek kartais pilvą maudžia, plaukai ir taip po maitinimo slenka matyt, o šiaip po įsidėjimo iškart atsirado spuogeliai, bet po truputį tvarkosi...
iš šalutinių poveikių liko tik silpnumas ir galvos svaigimas- bet labai tikiuosi susitvarkys per kiek laiko  ax.gif

doh.gif netgi salutiniai poveikiai, reik paskaitineti tema, nes man aktuali drinks_cheers.gif
Atsakyti