Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

spirale turiu jau 2 menesiu,ir jau antru MMM nebuvo,tai gal jau isviso nebus?
kaip keista,kad taip greitai isnyko.vasara man ju visiskai nesinori.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 05 09, 20:34)
spirale turiu jau 2 menesiu,ir jau antru MMM nebuvo,tai gal jau isviso nebus?
kaip keista,kad taip greitai isnyko.vasara man ju visiskai nesinori.
thumbup.gif

o gal galetai papasakoti kokios jos anksciau pas tave buvo g.gif
ir kai pirkai spirale iki kiek galiojo g.gif
buciau labai dekinga ir ne tik as speju tongue.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 09, 22:19)
o gal galetai papasakoti kokios jos anksciau pas tave buvo  g.gif
ir kai pirkai spirale iki kiek galiojo  g.gif
buciau labai dekinga ir ne tik as speju  tongue.gif  4u.gif  thumbup.gif

iki kada galioja net nepaziurejau,is tos baimes kaip pamaciau kokio dydzio ta deze,nes nusipirkau ir uz 15 min. man ja idejo.nebuvo laiko apziurinet ir tyrinet biggrin.gif
MMM pas mane buvo normalios,nebuvo gausios niekada
beja,vakar pasidziaugiau,kad nera MMM,tai siandien sugalvojo pateplioti,
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 04 25, 15:50)
Isidejau ir as siandien Mirena thumbup.gif procedura nebuvo maloni, bet nepasakyciau, kad skausminga  smile.gif dabar maudzia pilva lyg per menesines ir teplioja siek tiek. Kadangi maitinu vaika MP, tai menesiniu dar visai nelaukiu schmoll.gif

po pirmo vaikos turejau spirale, bet ne Mirena, tai po dvieju gal metu issiemiau del pakitimu.

Dabar , po antro vaiko Mirena turiu jau du metus. Dejausi pas gerai pazistama ginekologe, tai kol maitinau, man grieztai neleido detis, vistiek hormonai, ir tegul raso ten ka nori, kad veikia tik gimda, bet gyd, manau ir kt "nerasomos" info turi. Tai sakau, bent jau man kol maitinau tai neleido detis. 1,5 metu buvau euforijoj, menesiniu faktiskai nebudavo, na gal vos tepdavo, bet va jau 5 men, tai jos atsirado. na jos negausios, bet vistiek buna 5-6d teplioja. buvau pas gyd, sake viskas ok, net nezino nuo ko, nors taip buna, gal organizme koks hormonu pokytis...zodziu, o as tikejausi kad bent 5 metus kaifuosiu be MMM:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūtė: 10 gegužės 2008 - 20:25
Mireną turiu jau beveik 4 metus.. per MM teplioja , praktiškai niekada ir nebuvo dingusios.. bet turint omeny kaip be Mirenos per MM ,,plaukdavau" tai dabar užtenka tom dienom paprastų Alldays.. kasdienių.. esu labai patenkinta.. smile.gif
Atsakyti
As isidejau Mirena pries 2 men. 2 savaites visai netepliojo, paskui po truputi pradejo ir vis smarkyn. Bet kol kas tai nepavadinsi kraujavimu - vistik tai tik tepliojimas. As visai neimciau del to i galva, jei butu ziema, nes seip jauciuosi puikiai, bet kad po menesio isskrendam i Turkija! Kazin ar per dar 1 menesi man tas tepliojimas praeis!
Gal kuri jau susidurete su tokia situacija, kai turint Mirena ir tepliojant ar prasidejums mmmm reikia uzsideti maudymosi kostiumeli? Ar naudojate temponus? O gal kokiu tableteliu yra, kurios savaitelei ta tepliojima sustabdytu!
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2008 05 11, 08:31)
As isidejau Mirena pries 2 men. 2 savaites visai netepliojo, paskui po truputi pradejo ir vis smarkyn. Bet kol kas tai nepavadinsi kraujavimu - vistik tai tik tepliojimas. As visai neimciau del to i galva, jei butu ziema, nes seip jauciuosi puikiai, bet kad po menesio isskrendam i Turkija! Kazin ar per dar 1 menesi man tas tepliojimas praeis!
Gal kuri jau susidurete su tokia situacija, kai turint Mirena ir tepliojant ar prasidejums mmmm reikia uzsideti maudymosi kostiumeli? Ar naudojate temponus? O gal kokiu tableteliu yra, kurios savaitelei ta tepliojima sustabdytu!

man kaip tepliojo naudojau tamponus,nes buvom isvyke i kelione.ir dejausi tik maudantis.
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2008 05 11, 09:31)

man padedavo stiprus vitaminas c,1gramo doze tirpios tabletes,tai viena gerdavau ryte,kita vakare,per 2,ar 3 dienas dingdavo tepliojimai,dar pagerdavau dilgeliu arbatos ar kraujazoliu,
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 05 11, 17:23)
man kaip tepliojo naudojau tamponus,nes buvom isvyke i kelione.ir dejausi tik maudantis.

As irgi neturesiu kitos iseities, jei nepavyks sustabdyti to tepliojimo. Galvoju desiuos tamponus, o kai grysiu nueisiu pas gydytoja, kad paziuretu ar spirale vietoj.

QUOTE(sindi @ 2008 05 11, 17:39)
man padedavo stiprus vitaminas c,1gramo doze tirpios tabletes,tai viena gerdavau ryte,kita vakare,per 2,ar 3 dienas dingdavo tepliojimai,dar pagerdavau dilgeliu arbatos ar kraujazoliu,

Tiksliai, reik vitamino C pabandyti. doh.gif

Jei dar kas koki buda zinot - parasykit! mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif na del tamponu nezinau ale ir drasios kad vien del maudymosi juos isidet as kai paprasta po pirmojo dzigito nesiojau net nedrysau
o cia i dziundzia sukisti 600lt ir su tamponu ne duok die uzkabinti ir issitrauks
na nezinau ....
na jus ir drasios arba daug babkiu turit
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 11, 22:48)
blink.gif na del tamponu nezinau ale ir drasios kad vien del maudymosi juos isidet as kai paprasta po pirmojo dzigito nesiojau net nedrysau
o cia i dziundzia sukisti 600lt ir su tamponu ne duok die uzkabinti ir issitrauks
na nezinau ....
na jus ir drasios arba daug babkiu turit
lotuliukas.gif

bijai vilko neik i mišką tongue.gif Viktorijag man rods tu per daug viską dūšion imi, nemanau, kad tamponas galėtų iškrapštyti spiralę lauk ax.gif kaip bebūtų gaila už 600 lt jau nė su žiburiu Mirenos nerasi cray.gif
Papildyta:
QUOTE(brenda mama @ 2008 05 10, 20:27)
is tos baimes kaip pamaciau kokio dydzio ta deze,

thumbup.gif aha dėžės didumas nerealus lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa kas seniau jau turite Mirena kaip su svorio augimu g.gif va kas gasdina mane tai svorio augimas doh.gif kai kažkada gėriau KT vis tik storėjau ne dienom o valandom. mečiau gert ir susitvarkė , tai jei ir Mirena tokį poveikį darys tai net nežinau ką reiks daryt.....
Atsakyti
Svoris,bent man tai tikrai neauga.Ten ieina labai mazos hormonu dozes.Jau beveik pusmeti as kaip ja isidejus.
Atsakyti