Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Nerutė @ 2008 05 19, 14:36)
pamegink per cia uzsakyt, nedaug pigiau bet vistiek pigiau

http://www.100metu.l...ch_query=mirena

na va po kol kas camelijoje pigiau lotuliukas.gif ziuresiu kaip su Norfos vaistine bus ryt smile.gif gaila kad be recepto jie neuzsakineja tai tyeks tik kita menesi isideti smile.gif o taip jau norisis smileysex.gif kad neskaudetu galva kad ne duok die netyciukas lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif na va jau aplekiau visas vaistines ir stai kas isejo su ta norfos vaistine smile.gif ju pardavimo kaina 742lt ir laimingom valandom -20proc nuolaida tai iseina 148lt nuolaida thumbup.gif 594lt jau galima nusipirkti tai va jei kam reiks cia yra pigiausia tik beda ta kad nevisose norfose jos yra taigi pasitikrinti kurioje norfoje jusu mieste ji yra galite stai cia
http://www.nvaistine...c...=3&Itemid=4
tikiuosi pagelbejau kam nors paieskoje kur pigiau lotuliukas.gif
tik jie be recepto neparduoda bent jau Vilniuje Savanoriuose 4u.gif tai jei pvz snd uzsakot tai ryt jau buna tongue.gif sekmes visoms
jau ryt tai tikiuosi man ja ides daktare tai ir as pasidalinsiu savo ispudziais po to cool.gif
Atsakyti

SVEIKUTES,

As norejau jusu paklausti patarimo ax.gif . Keli metai naudoju KT, pirmus naudojimo metus neturejau jokiu problemu, paskui prasidejo galvos skausmai, irzlumas, plauku slinkmas verysad.gif . Tabletes keiciau viena po kitos. Nieko gero tik blogiau. Dabar isigijau mirena ir kita menesi varau pas gydytoja, tik bijau kad nebutu ta pati pasaka. Gal kas turejo pansiu reiskiniu. Padekite prasau
Atsakyti
na sveikos smile.gif
na va isidejau snd mirena buvo 6d po MM ispradziu daktare paziurejo exoskopu ar viskas gerai laikas buvo geras tai ir idejo
na procedura tai tikrai neismaloniuju kaip sakant stomotologas ir ginekologas patys paciausi ir mylimiausi pas kuriuos norisi lankytis ir lankytis lotuliukas.gif
na db siek tiek kraujuoja bet siaip normaliai jauciuosi gal kiektai nezymiai o gal cia tokia savitaiga ale pilvo apacia jauciu smile.gif nes daktare sake kad gali mausti smile.gif
tai va pasidalinsiu ir velesniais ispudziais smile.gif
Atsakyti
[
tik jie be recepto neparduoda bent jau Vilniuje Savanoriuose 4u.gif tai jei pvz snd uzsakot tai ryt jau buna tongue.gif sekmes visoms

O kur tiksliau Vilniuje Norfos vaistine? Anksciau buvo Zirmunuose, dabar nebera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 05 21, 13:33)
[
tik jie be recepto neparduoda bent jau Vilniuje Savanoriuose  4u.gif tai jei pvz snd uzsakot tai ryt jau buna  tongue.gif  sekmes visoms

O kur tiksliau Vilniuje Norfos vaistine? Anksciau buvo Zirmunuose, dabar nebera schmoll.gif

v
savanoriu 180 cia savanoriu pradzioje nauja norfa na kokie 2metai
o vaistine dar yra kalvariju g ir siaures g smile.gif
o man vakar siek tiek pakraujavo o snd visiskai nieko lotuliukas.gif tai as busiu tb is tokiu kur viskas ok lotuliukas.gif nors man ir siaip visa gyvenima sekasi thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirkau euro vaistinėj,mokėjau 698 lt,žiopla,nepaskaičiau prieš pirkdama,kad Norfos vaistinėj ant tiek pigiau doh.gif
Nusipirkt tai nusipirkau,bet dabar bijau įsidėti doh.gif ,nes kai dėjo varinę-nualpau iš skausmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 05 22, 19:03)
Aš pirkau euro vaistinėj,mokėjau 698 lt,žiopla,nepaskaičiau prieš pirkdama,kad Norfos vaistinėj ant tiek pigiau doh.gif
Nusipirkt tai nusipirkau,bet dabar bijau įsidėti doh.gif ,nes kai dėjo varinę-nualpau iš skausmo ax.gif

na nera ten to skausmo bent jau man nebuvo tik laaabai nemalonu doh.gif
varine dejaisi gal pries n metu lotuliukas.gif tai ir dejo kitaip senamadiskai lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 05 22, 18:03)

gi apsaldo,jokio skausmo ten nera,nemalonu kaip "ten" krapstosi ir tiek.as ir cia prisiskaicius(kaip visos alpsta) beprotiskai bijojau,bet pasirodo visiškai be reikalo.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
galvoju isideti mirena ir as. tai noreciau su jumis pasikonsultuot smile.gif pries ja isidedant jus apsilnkote pas gydytoja ginekologa ir is jo gaunate recepta ar prasote seimos gydytojo? ir gal galite rekomentuoti koki gydytoja kaune? esu ne vietine tai nelabai zinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 05 24, 20:33)
gi apsaldo,jokio skausmo ten nera,nemalonu kaip "ten" krapstosi ir tiek.as ir cia prisiskaicius(kaip visos alpsta) beprotiskai bijojau,bet pasirodo visiškai be reikalo.

rolleyes.gif Šiandien įdėjo...viskas gerai...
...kiekvienai individualiai,taip pat kaip ir gimdymai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paradigma @ 2008 05 25, 17:05)
sveikos  4u.gif 
galvoju isideti mirena ir as. tai noreciau su jumis pasikonsultuot  smile.gif  pries ja isidedant jus apsilnkote pas gydytoja ginekologa ir is jo gaunate recepta ar prasote seimos gydytojo? ir gal galite rekomentuoti koki gydytoja kaune? esu ne vietine tai nelabai zinau  blush2.gif

butinai reikia nueiti pas daktare pries dedant,atliks kelis tyrimus jei viskas gerai ides
Atsakyti