Na o man pradžia nelabai sklandi.Po penkių savaičių kraujavimo gydytjas išrašė hormonus.Na dabar šiek tiek apmažėjo,bet vistiek dar kraujuoju.Jau pas mane dabar net ne noras,o svajonė,kad šis košmaras greičiau pasibaigtų

Užjaučiu, bet gal greit praeis

QUOTE(paradigma @ 2008 05 25, 18:05)
sveikos
galvoju isideti mirena ir as. tai noreciau su jumis pasikonsultuot
pries ja isidedant jus apsilnkote pas gydytoja ginekologa ir is jo gaunate recepta ar prasote seimos gydytojo? ir gal galite rekomentuoti koki gydytoja kaune? esu ne vietine tai nelabai zinau 

galvoju isideti mirena ir as. tai noreciau su jumis pasikonsultuot

butinai reikia nueiti pas gine gad atliktu tyrimus ar viskas ok nes negali buti net jokio mazo uzdegimo ar infekcijos

QUOTE(Sisi @ 2008 05 26, 21:01)
Ačiū

Jau sulaukiau pirmuju MM
, tikiuosi kitas menuo bus lengvesnis
. Mergaites norejau visoms priminti, kad pirmaji menesi isidejus Mirena, butina papildoma apsauga santykiaujant
, nors aisku sia informacija ir taip kiekvienai gydytojas pasako, sekmes.

QUOTE(Juro @ 2008 05 27, 15:41)
Jau sulaukiau pirmuju MM
. Mergaites norejau visoms priminti, kad pirmaji menesi isidejus Mirena, butina papildoma apsauga santykiaujant

O kaip tau buvo pirmą mėnesį?
QUOTE(Juro @ 2008 05 27, 14:41)
Jau sulaukiau pirmuju MM

kaaaaa kokia dar apauga niekas man nieko nesake ir nesisaugojau

Cia kazkas sake kad pinigu gaila, nu gaila ir man, bet ka daryti vaikui islaikyti daaaug daugiau pingu reikia
O kad tiks ar netis, juk tyrimus padaro ispirmo. Be to kiek skaiciau apie tai tai dar neradau pasisakymo ,kad kazkam netiko
Oi mano daktare D. Keršulytė, yra gera daktarė, kaip įdėjo net nepajutau, o kitos rašė, kad nuskausminamuosius leidzia
, man neskaudėjo, tik dabar pilvą maudžia, gan stipriai kaip per MM
Beje man daktare sake, kad Mirena veikia jau nuo pat pirmos minutes kai yra ideta, todel saugotis jau nebereikia, negasdinkit musu
Labai skauda ir nugara ir pilva, gaila kad dar maitu MP savo lelia, taip tai net negalvodama nuskausminamuju isgerciau. O kai dėjo tai visai visai neskaudejo, taip atsargia idejo, net nepastebejau
Tik paskui sedau už vairo ir jauciu kad pareina senas pažįstamas jausmas
MM

O kad tiks ar netis, juk tyrimus padaro ispirmo. Be to kiek skaiciau apie tai tai dar neradau pasisakymo ,kad kazkam netiko

Oi mano daktare D. Keršulytė, yra gera daktarė, kaip įdėjo net nepajutau, o kitos rašė, kad nuskausminamuosius leidzia

Beje man daktare sake, kad Mirena veikia jau nuo pat pirmos minutes kai yra ideta, todel saugotis jau nebereikia, negasdinkit musu

Labai skauda ir nugara ir pilva, gaila kad dar maitu MP savo lelia, taip tai net negalvodama nuskausminamuju isgerciau. O kai dėjo tai visai visai neskaudejo, taip atsargia idejo, net nepastebejau

QUOTE(Virgilijad @ 2008 05 27, 16:37)

na va cia kita kalba nes kaip tai man daktare nieko nesake o ji tikrai faina

o man nieko neskauda

QUOTE(Juro @ 2008 05 27, 13:41)
Jau sulaukiau pirmuju MM

nieko man nesake,ji iskarto veikia,
nesamone,kad po menesio tik atsidaro dureles ir pradeda isleidineti hormonus
Papildyta:
QUOTE(olicka @ 2008 05 27, 13:36)
Ačiū
Tkiuosi nebūsiu iš tų,kurioms Mirena visai netinka.Ne kažkaip jau gaila būtų 700 lt. ištraukti,net nepasinaudojus.

gal tau nedare tyrimu?gal kaip dejo koks uzdegimukas buvo?
Aš vis negaliu apsispręsti
Kažkada akmens amžiuje bandžiau naudoti varinę spiralę, tai be kitų nesmagumų dar vyras skundėsi, kad jam baksnoja tie siuliukai
Ar yra kam buvę, kad varinė baksnojo, o šita jau ne?
Aišku, gal čia labiau "tėčio puslapiui" tinkantis klausimas, bet visgi...

QUOTE(brenda mama @ 2008 05 27, 19:35)
Visus reikiamus tyrimus padarė.Viskas buvo gerai.