Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Na o man pradžia nelabai sklandi.Po penkių savaičių kraujavimo gydytjas išrašė hormonus.Na dabar šiek tiek apmažėjo,bet vistiek dar kraujuoju.Jau pas mane dabar net ne noras,o svajonė,kad šis košmaras greičiau pasibaigtų doh.gif
Atsakyti
Užjaučiu, bet gal greit praeis console.gif
Atsakyti
QUOTE(paradigma @ 2008 05 25, 18:05)
sveikos  4u.gif 
galvoju isideti mirena ir as. tai noreciau su jumis pasikonsultuot  smile.gif  pries ja isidedant jus apsilnkote pas gydytoja ginekologa ir is jo gaunate recepta ar prasote seimos gydytojo? ir gal galite rekomentuoti koki gydytoja kaune? esu ne vietine tai nelabai zinau  blush2.gif

butinai reikia nueiti pas gine gad atliktu tyrimus ar viskas ok nes negali buti net jokio mazo uzdegimo ar infekcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 05 26, 21:01)
Užjaučiu, bet gal greit praeis console.gif

Ačiū 4u.gif Tkiuosi nebūsiu iš tų,kurioms Mirena visai netinka.Ne kažkaip jau gaila būtų 700 lt. ištraukti,net nepasinaudojus.
Atsakyti
Jau sulaukiau pirmuju MM blush2.gif , tikiuosi kitas menuo bus lengvesnis g.gif . Mergaites norejau visoms priminti, kad pirmaji menesi isidejus Mirena, butina papildoma apsauga santykiaujant blush2.gif , nors aisku sia informacija ir taip kiekvienai gydytojas pasako, sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 05 27, 15:41)
Jau sulaukiau pirmuju MM blush2.gif , tikiuosi kitas menuo bus lengvesnis g.gif . Mergaites norejau visoms priminti, kad pirmaji menesi isidejus Mirena, butina papildoma apsauga santykiaujant blush2.gif , nors aisku sia informacija ir taip kiekvienai gydytojas pasako, sekmes.

O kaip tau buvo pirmą mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 05 27, 14:41)

kaaaaa kokia dar apauga niekas man nieko nesake ir nesisaugojau doh.gif va cia tai bajeri pasakei gerai kad iki ciklo vidurio dar savaite tai jau ta savaite tai tikrai pasisaugosiu idomu kodel man mano daktre nieko nesake nors lygtais skaiciau kad ji veikia is karto o ne po menesio g.gif
Atsakyti
Cia kazkas sake kad pinigu gaila, nu gaila ir man, bet ka daryti vaikui islaikyti daaaug daugiau pingu reikia mirksiukas.gif
O kad tiks ar netis, juk tyrimus padaro ispirmo. Be to kiek skaiciau apie tai tai dar neradau pasisakymo ,kad kazkam netiko g.gif
Oi mano daktare D. Keršulytė, yra gera daktarė, kaip įdėjo net nepajutau, o kitos rašė, kad nuskausminamuosius leidzia g.gif , man neskaudėjo, tik dabar pilvą maudžia, gan stipriai kaip per MM verysad.gif

Beje man daktare sake, kad Mirena veikia jau nuo pat pirmos minutes kai yra ideta, todel saugotis jau nebereikia, negasdinkit musu doh.gif

Labai skauda ir nugara ir pilva, gaila kad dar maitu MP savo lelia, taip tai net negalvodama nuskausminamuju isgerciau. O kai dėjo tai visai visai neskaudejo, taip atsargia idejo, net nepastebejau g.gif Tik paskui sedau už vairo ir jauciu kad pareina senas pažįstamas jausmas unsure.gif MM
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2008 05 27, 16:37)

Beje man daktare sake, kad Mirena veikia jau nuo pat pirmos minutes kai yra ideta, todel saugotis jau nebereikia, negasdinkit musu  doh.gif

Labai skauda ir nugara ir pilva, gaila kad dar maitu MP savo lelia, taip tai net negalvodama nuskausminamuju isgerciau. O kai dėjo tai visai visai neskaudejo, taip atsargia idejo, net nepastebejau  g.gif Tik paskui sedau už vairo ir jauciu kad pareina senas pažįstamas jausmas  unsure.gif MM

na va cia kita kalba nes kaip tai man daktare nieko nesake o ji tikrai faina wub.gif o ir tikrai mintyse uzsifiksavo kad skaiciau kad veikia is karto smile.gif

o man nieko neskauda smile.gif pirma diena pakraujavo vos vos kita patepliojo ir viskas kaip agurkelis lakstau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 05 27, 13:41)

nieko man nesake,ji iskarto veikia,
nesamone,kad po menesio tik atsidaro dureles ir pradeda isleidineti hormonus
Papildyta:
QUOTE(olicka @ 2008 05 27, 13:36)
Ačiū 4u.gif Tkiuosi nebūsiu iš tų,kurioms Mirena  visai netinka.Ne kažkaip jau gaila būtų 700 lt. ištraukti,net nepasinaudojus.

gal tau nedare tyrimu?gal kaip dejo koks uzdegimukas buvo?
Atsakyti
Aš vis negaliu apsispręsti blush2.gif Kažkada akmens amžiuje bandžiau naudoti varinę spiralę, tai be kitų nesmagumų dar vyras skundėsi, kad jam baksnoja tie siuliukai ax.gif Ar yra kam buvę, kad varinė baksnojo, o šita jau ne? bigsmile.gif Aišku, gal čia labiau "tėčio puslapiui" tinkantis klausimas, bet visgi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 05 27, 19:35)

gal tau nedare tyrimu?gal kaip dejo koks uzdegimukas buvo?

Visus reikiamus tyrimus padarė.Viskas buvo gerai.
Atsakyti