Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

QUOTE(Renacita @ 2008 05 21, 11:09)
Dvynukams oficialiu lengvatu nera, bet Pilaites vedeja pati dvynukams daranti isimti. Nors vistiek patarciau uzsirasyti, kai gims i bendra eile.

Tai mes taip jau ir planuojam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 21, 11:36)
Gal galėtumėt užpildyti vieną klausimyną mano parašiuke. Būčiau labai labai dėkinga. wub.gif

Ir as uzpildziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 15:16)
Dabar vyksta konkursas direktorei ir auklėtojoms. Daržas tikrai atsidarys rugsėjį. yahoo.gif

Čia tau direktorė taip sakė? bigsmile.gif Šiandien buvau nuėjus pasiteirauti,tai ji nieko nežino apie naują daržą tipo,niekas jos neinformuoja.. Nors ir pagal spec.eilę,į seną daržą nepakliūnam,į naują-taip (jei atidarys).Skambinom į švietimo skyrių,sakė atidarys naują,bet neaišku,ar spės rugsėjo mėn,gali tik spalį ar lapkritį.Vat tokios naujausios žinios g.gif
Atsakyti
Aš irgi klausiau pas vaiko auklėtoją apie naują darželį, bet ji man pasakė, jog jie nieko apie jį negirdėjo. g.gif Tai kaip čia su tuo konkursu ?
Atsakyti
Nesiau as sia savaite pareiskima i si darzeli, kad vaikas eitu nuo dar kito rudens, eileje esame apie 130, ir tipo be sansu. Isvis direktore tokia nemaloni pasirode, ir visas darzelis stagnacija kvepia. Na aisku Pitaite didele, o darzelis vienas, norinciu pilna ir nervuoja cia visokie norintys i ji pakliuti.
Na kdangi matosi, kad statybos darbai juda, tai yra vilciu, kad nauajs darzelis kada nors bus pastatytas. Man papasakojo, kad pradzioje ten bus 30 vaiku, po dar 40, o musu eile 130, tad be sansu.
Kadangi abu su vyru galime kas ryta vaika nuvezti i darzeli, tad mieliau pasidairysime kito darzelio.
Atsakyti
QUOTE(lauruskal @ 2008 05 28, 21:35)
Čia tau direktorė taip sakė?  bigsmile.gif Šiandien buvau nuėjus pasiteirauti,tai ji nieko nežino apie naują daržą tipo,niekas jos neinformuoja.. Nors ir pagal spec.eilę,į seną daržą nepakliūnam,į naują-taip (jei atidarys).Skambinom į švietimo skyrių,sakė atidarys  naują,bet neaišku,ar spės rugsėjo mėn,gali tik spalį ar lapkritį.Vat tokios naujausios žinios  g.gif

Taip, direktorė.
Nu kaip keista. unsure.gif
QUOTE(Alna @ 2008 05 29, 14:23)
Na aisku Pitaite didele, o darzelis vienas, norinciu pilna ir nervuoja cia visokie norintys i ji pakliuti.

Hm, čia kurie tie "visokie"? blink.gif
Atsakyti
Tik gimė vaikas, dar neturėjome vaiko gimimo metrikų, tik ligoninės pažymą, parašėm prašymą darželyje dėl vaiko priėmimo po poros metų ir tai prieš mus jau buvo eilė, tais metais gimusių vaikų.
O jeigu vėliau pateikiami dokumentai dėl priėmimo į darželį, tikrai be šansų, kaip tiek norinčių sutalpint?
Atsakyti
Taigi jau buvo rašyta, kad eilė sudaroma iš tais metais gimusių vaikų. Jeigu jūsiškis negimė sausio pradžioj, jis tikrai nebus pirmas eilėj. biggrin.gif

Mes tai jau pakliuvom. Dabar mąstau, kaip čia mums tų ligų išvengti. lotuliukas.gif
Atsakyti
praeita savaite skambino man pati direktore ir klause i koki darza noresim eiti, tai mes noresim eiti i nauja tik dar ne si rudeni, tai sake, kad reikia vis tiek rudeni nukeliauti i nauja ir prisistatyti naujai direktorei ir pasakyti kada planuojam eiti ax.gif
Atsakyti
Įdomu ar nauja direktorė išrinkta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 07 16, 13:51)
Įdomu ar nauja direktorė išrinkta. g.gif

nu vot sito tai net ir nepaklausiau... doh.gif tik sake butinai rudeni pasirodyti ten... ax.gif
Atsakyti
Neišrinkta ir iki rugsėjo sakė net visų popierių nesutvarkys tik registrų centre šią sav. viską tvarko doh.gif
Atsakyti
ar zinot kad naujas darzelis vadinasi "Pilaitukas" cool.gif
Atsakyti