Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

QUOTE(dzhina @ 2008 05 16, 12:44)
o kokios pazymos reikia i darzeli? gal ko nors as nezinau... g.gif

Čia man iš universiteto reikia, kad aš mokausi dieniniame skyriuje. Todėl mes pakliūnam į spec. eilę.

Tai va. Paskutinės naujienos tokios.
Mes tikrai pakliūsim į seną darželį. assa.gif
Toliau. Sakė, kad skirstys pagal norus. Ta prasme, tikrai atsižvelgs į tai. Kai jau bus perpildyta, tada jau žiūrės, kur vietų yra. Dar pridūrė, kad 2008m. gimusius jau skirstys pagal gatves. Dabar vyksta konkursas direktorei ir auklėtojoms. Daržas tikrai atsidarys rugsėjį. yahoo.gif

Taip kad, dzhina, jeigu jūs pirmi eilėj, tikrai pakliūsit į naują.

A, ir dar sakė, kad tuos, kurie spec. eilėj padalins pusiau. Ir pusė eis į naują daržą, pusė į seną.

Tokios tokelės.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 15:16)
Čia man iš universiteto reikia, kad aš mokausi dieniniame skyriuje. Todėl mes pakliūnam į spec. eilę.

Tai va. Paskutinės naujienos tokios.
Mes tikrai pakliūsim į seną darželį. assa.gif
Toliau. Sakė, kad skirstys pagal norus. Ta prasme, tikrai atsižvelgs į tai. Kai jau bus perpildyta, tada jau žiūrės, kur vietų yra. Dar pridūrė, kad 2008m. gimusius jau skirstys pagal gatves. Dabar vyksta konkursas direktorei ir auklėtojoms. Daržas tikrai atsidarys rugsėjį. yahoo.gif

Taip kad, dzhina, jeigu jūs pirmi eilėj, tikrai pakliūsit į naują.

A, ir dar sakė, kad tuos, kurie spec. eilėj padalins pusiau. Ir pusė eis į naują daržą, pusė į seną.

Tokios tokelės.

Labai ACIU uz issamia ataskaita thumbup.gif 4u.gif
Reiks kada nueiti ir pareiksti norus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nėr už ką. rolleyes.gif

Uch, kaip apsidžiaugiau. Dabar ramiai galėsim laukt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 16:35)
Nėr už ką. rolleyes.gif

Uch, kaip apsidžiaugiau. Dabar ramiai galėsim laukt. biggrin.gif

o si rudeni jau vesi savo lelyte? ar kitais metais?
Atsakyti
Vesiu šį rudenį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 16:48)
Vesiu šį rudenį. smile.gif

aaa... mes tai dar turbut tik kitais metais... rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkur girdejau, kad dvynukus priima be eiles ar ten uzraso i spec. eile ax.gif Ar tiesa?
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 15:16)
Dar pridūrė, kad 2008m. gimusius jau skirstys pagal gatves.

O koks ten skirstymas pagal gatves? Labai idomu, kokios gatves i koki darza patenka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute2008: 21 gegužės 2008 - 09:40
QUOTE(jurgute2008 @ 2008 05 21, 10:40)
Kazkur girdejau, kad dvynukus priima be eiles ar ten uzraso i spec. eile ax.gif  Ar tiesa?

O koks ten skirstymas pagal gatves? Labai idomu, kokios gatves i koki darza patenka lotuliukas.gif

Hm, tokio dlayko negirdėjau. g.gif

Dėl gatvių nežinau, nesidomėjau. Tas klausimas neaktualus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 21 gegužės 2008 - 09:47
Dvynukams oficialiu lengvatu nera, bet Pilaites vedeja pati dvynukams daranti isimti. Nors vistiek patarciau uzsirasyti, kai gims i bendra eile.

O as va turiu toki klausima. Idomu, kaip su tais vaisiais, ar duoda vaikams. Meniu sarase jie maciau yra irasyti. Kazkada ant pusryciu stalo maciau supjaustyta apelsina, bet maciau tik pora kartu. Gal kas matet daugiau kartu?
Atsakyti
Gal galėtumėt užpildyti vieną klausimyną mano parašiuke. Būčiau labai labai dėkinga. wub.gif
Atsakyti
labas.
Del vaisiu smile.gif Kai lankem lopselinuku grupe tai ateidavau paimt kai jie baiginedavo valgyti smile.gif daznai budavo vaisiai 4u.gif Dabar nebematau, nes einu pasiimti truputi veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 14, 13:45)
O, tarp mūsų pyplių lygiai metų skirtumas. bigsmile.gif

wub.gif mhm

QUOTE(agacaga @ 2008 05 15, 10:07)
Giluzio  ax.gif

Pasiskambinau i darzeli pasitikslint musu eiles Nr. tai ne kas nekas  g.gif  Dar dvieju darzeliu reiketu,kad patektumem  g.gif  Nu bet dar sake pasiskambint,kai nauja direktore bus  g.gif

mes irgi Giluzio smile.gif tai gal kaimynes esam mirksiukas.gif

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 21, 11:36)
Gal galėtumėt užpildyti vieną klausimyną mano parašiuke. Būčiau labai labai dėkinga. wub.gif

uzpildziau smile.gif
Atsakyti