Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

QUOTE(agacaga @ 2008 05 15, 10:07)
Giluzio  ax.gif

Pasiskambinau i darzeli pasitikslint musu eiles Nr. tai ne kas nekas  g.gif  Dar dvieju darzeliu reiketu,kad patektumem  g.gif  Nu bet dar sake pasiskambint,kai nauja direktore bus  g.gif

o tai gal is naujo pas nauja direktore reiks uzsirasineti jei taip sako? g.gif
Atsakyti
Nu nemanau, kad nubrauks tą eilę, ir per naujo rašytis reiks. Nesąmonė tada būtų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:45)
Nu nemanau, kad nubrauks tą eilę, ir per naujo rašytis reiks. Nesąmonė tada būtų. doh.gif

tai as irgi galvoju kad nesamone, bet kam tada sako kad skambintu naujai direktorei, lyg nauja direktore kazka kito padarytu doh.gif
Atsakyti
O gal seno darželio direktorė keisis?
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:51)
O gal seno darželio direktorė keisis?

irgi variantas... blink.gif
Atsakyti
Nu žiūrėsim, kas čia bus. Dar man pažymą nunešti reikia rytoj.
Ai, prisiminiau, direktorė man sakė, kad kelias dienas jos nebus, kažkur ten vyks, tai sakė, jeigu ką- pakišti pažymą po durim. g.gif Gal blogai agacaga suprato? Gal sakė, kai direktorė bus. g.gif Ai vienžo... Nebežinau jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 15 gegužės 2008 - 12:08
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 11:45)

Nu as tiesa sakant irgi nesupratau,ko man ten dar skambintis,kai bus nauja direktore ir kas nuo to pasikeis,o kad eile is naujo sudarinetu tai tikrai nemanau smile.gif
Sake skambint geguzes gale,nes konkursas naujai direktorei ar tai jau paskelbtas,ar tai dar bus skelbiamas ir kad geguzes gale jau lygtai bus ta direktore zinoma ir kad pades jinai tai senai direktorei vaikus atsidalint smile.gif Bet kad nuo to musu eiles numeris pasikeistu,tai tikrai nemanau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:08)
Nu žiūrėsim, kas čia bus. Dar man pažymą nunešti reikia rytoj.
Ai, prisiminiau, direktorė man sakė, kad kelias dienas jos nebus, kažkur ten vyks, tai sakė, jeigu ką- pakišti pažymą po durim. g.gif Gal blogai agacaga suprato? Gal sakė, kai direktorė bus. g.gif Ai vienžo... Nebežinau jau...

Taigi kad su pacia direktore ir snekejau tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2008 05 15, 16:35)
Nu as tiesa sakant irgi nesupratau,ko man ten dar skambintis,kai bus nauja direktore ir kas nuo to pasikeis,o kad eile is naujo sudarinetu tai tikrai nemanau smile.gif
Sake skambint geguzes gale,nes konkursas naujai direktorei ar tai jau paskelbtas,ar tai dar bus skelbiamas ir kad geguzes gale jau lygtai bus ta direktore zinoma ir kad pades jinai tai senai direktorei vaikus atsidalint smile.gif  Bet kad nuo to musu eiles numeris pasikeistu,tai tikrai nemanau  g.gif
Papildyta:

Taigi kad su pacia direktore ir snekejau tongue.gif  smile.gif

matyt ji nenorejo visiskai nuliudinti ir suteike siokia tokia vilti g.gif
Atsakyti
Aišku tada. Rytoj eisiu į darželį, tai pasiklausiu dar kartelį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 17:56)
Aišku tada. Rytoj eisiu į darželį, tai pasiklausiu dar kartelį. biggrin.gif

aha ir tada butinai cia parasyk drinks_cheers.gif
gal musu paneles i ta pacia grupe eis... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 15 gegužės 2008 - 17:15
Tai kad mes į seną norim. smile.gif O jūs į naują lyg ir planuojat. g.gif Viskas, lėkiu pažymos ir į darželį. pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 16 gegužės 2008 - 10:52
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 11:51)
Tai kad mes į seną norim. smile.gif O jūs į naują lyg ir planuojat. g.gif Viskas, lėkiu pažymos ir į darželį. pioneer.gif

o kokios pazymos reikia i darzeli? gal ko nors as nezinau... g.gif
Atsakyti