Sveikos mamos, mano dukrytei rudeni bus 2 metukai, tai kaip ir visos domuosi darželiu. I Giluži patenkam pagal spec. eile, tai šiandien pažyma turejau nunešti. Tiesa sakant taip ir neužejau pas vedėją. Pamačius teritoriją ir darželio vidų... Nu tokio apleisto dar neteko matyti. O dar kai pamačiau kažkokia virėją, nešiną deže bulvių kurią kišo į savo automobilį, beje kuriame jau ir kitu dežučių prikišta buvo, tai visai negera pasidarė. Tiesą sakant baseino, tai ir pamatyti nenorečiau. Esu iš Kaišiadorių, tai darželiui kuri lankiau jau 30 metų. Jaukus, prižiūrėtas. o šitam tik 15, bet tragiškas. Tikrai ten vaiko nevesiu, tuo tarpu Justiniškėse yra tikrai tvarkingų darželių.
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 24, 16:12)
na gal yra kokiu naujienu?

Mamytes,
O naujas darzelis nuo kada prades veikti??
O naujas darzelis nuo kada prades veikti??
QUOTE(patrica @ 2008 04 25, 14:09)
Sveikos mamos, mano dukrytei rudeni bus 2 metukai, tai kaip ir visos domuosi darželiu. I Giluži patenkam pagal spec. eile, tai šiandien pažyma turejau nunešti. Tiesa sakant taip ir neužejau pas vedėją. Pamačius teritoriją ir darželio vidų... Nu tokio apleisto dar neteko matyti. O dar kai pamačiau kažkokia virėją, nešiną deže bulvių kurią kišo į savo automobilį, beje kuriame jau ir kitu dežučių prikišta buvo, tai visai negera pasidarė. Tiesą sakant baseino, tai ir pamatyti nenorečiau. Esu iš Kaišiadorių, tai darželiui kuri lankiau jau 30 metų. Jaukus, prižiūrėtas. o šitam tik 15, bet tragiškas. Tikrai ten vaiko nevesiu, tuo tarpu Justiniškėse yra tikrai tvarkingų darželių.
gal jus ne Pilaitej buvot?

QUOTE(Limcamca @ 2008 04 25, 14:57)
buvo spaudoj rasyta kad rugpjucio 15 atidaro

QUOTE(dzhina @ 2008 04 25, 15:09)
Lietuviskos spaudos neskaitom

Tai jauciu, man irgi per atostogas reikia eiti pasiziureti, ar mano sunus jau priejo eiles ar dar ne

QUOTE(Limcamca @ 2008 04 25, 15:58)
Lietuviskos spaudos neskaitom
Tai jauciu, man irgi per atostogas reikia eiti pasiziureti, ar mano sunus jau priejo eiles ar dar ne

buvo rasyta 15 min ir delfis rase...

QUOTE(olenka @ 2008 04 25, 15:05)
Manau, kad tikrai Pilaitėje buvo

QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 25, 16:25)
Gi tas senasis daržas tikrai tragiškas
Aš tai kai užrašinėjau, iš karto pasakiau, kad tik į naują noriu 

nieko ten tragisko, man tragiskiau statybininkai statantys naujaji atrodo, dvi dienas ejau pro sali su vaiku ne karto blaiviu nemaciau.. tikiuosi darzelis atlaikys ...
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 25, 17:25)
Gi tas senasis daržas tikrai tragiškas
Aš tai kai užrašinėjau, iš karto pasakiau, kad tik į naują noriu 

QUOTE(Olmeca @ 2008 04 25, 17:59)
nieko ten tragisko, man tragiskiau statybininkai statantys naujaji atrodo, dvi dienas ejau pro sali su vaiku ne karto blaiviu nemaciau.. tikiuosi darzelis atlaikys ...
Manau daug svarbiau kokios aukletojos dirbs su vaikais, o ne sienos

QUOTE(Limcamca @ 2008 04 25, 17:17)
cia is vis svarbiausias dalykas