Žiūriu, pilaitiškės abiejose temose pešasi... Marš visos prie ežero patysoti, o ne peštis

Baik tu, uodai suės.
Aš tik matau, kad žmogus nesupranta ką rašo, tai tikslinuos.

ai, baikit merginos
tokius dalykus reikia prie vyno taures sprest, o ne forume, vistiek liksit nesupratusios viena kitos.
as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis

as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis

QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27)
ai, baikit merginos 

Aš, asmeniškai, nieko nepradėjau.

QUOTE(Amiletta @ 2008 04 28, 21:26)
Hm, o jūs išvis matėt, kokias aš sakinio dalis paryškinau? 
Tai jums kilimų plovimas didžiausia tragedija, tai jau nebesvarbu. Tai jums personalas užkliuvo, kad nešasi į mašinas kažką, tai jau irgi nebesvarbu.
Ai beje, ir kokia gi ta tiesa?

Tai jums kilimų plovimas didžiausia tragedija, tai jau nebesvarbu. Tai jums personalas užkliuvo, kad nešasi į mašinas kažką, tai jau irgi nebesvarbu.
Ai beje, ir kokia gi ta tiesa?

Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu

QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 29, 09:09)
Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu
Bet kaip supratau, jūs to nesugebėjot suprasti, ar ne?
Tai gal tada jau ir pabaikim šitą nenaudingą diskusiją 

Tai rašykit taip, kad visi suprastų.

Viskas, pabaigiam.

QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27)

Mano dukriukas kitais metais eis i priesmokykline grupe.Dabar ji lanko darzely Virsuliskese,bet uzrasiau ja Pilaitej i nauja darzely (aisku,jei tik atidarys)..Neaisku dar kokios bus aukletojos

tai kaip ten del naujo darzelio? gal kas tiksliau ka zino? tai skirstys i ji pagal gatves ar tik pagal bendra eile?

QUOTE(dzhina @ 2008 04 29, 15:15)
tai kaip ten del naujo darzelio? gal kas tiksliau ka zino? tai skirstys i ji pagal gatves ar tik pagal bendra eile? 

pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt
QUOTE(irminija @ 2008 04 29, 20:14)
pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt
Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen.

O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti?

QUOTE(Amiletta @ 2008 04 29, 21:58)
Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen.
O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti?

Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne.
QUOTE(lauruskal @ 2008 04 29, 22:08)
Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne.
tada reiks mums nueiti ir paziureti to sarasiuko...isreiksti pageidavimus...mums priklauso jau seis metais eiti, bet atidesim kitiems metams...
gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis...