Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

Žiūriu, pilaitiškės abiejose temose pešasi... Marš visos prie ežero patysoti, o ne peštis biggrin.gif
Atsakyti
Baik tu, uodai suės. lotuliukas.gif Aš tik matau, kad žmogus nesupranta ką rašo, tai tikslinuos. lotuliukas.gif
Atsakyti
ai, baikit merginos mirksiukas.gif tokius dalykus reikia prie vyno taures sprest, o ne forume, vistiek liksit nesupratusios viena kitos. mirksiukas.gif
as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27)
ai, baikit merginos  mirksiukas.gif

Aš, asmeniškai, nieko nepradėjau. mastau.gif Mes tik mandagiai šnekučiuojamės. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 28, 21:26)
Hm, o jūs išvis matėt, kokias aš sakinio dalis paryškinau? mastau.gif
Tai jums kilimų plovimas didžiausia tragedija, tai jau nebesvarbu. Tai jums personalas užkliuvo, kad nešasi į mašinas kažką, tai jau irgi nebesvarbu.
Ai beje, ir kokia gi ta tiesa? biggrin.gif

Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu tongue.gif Bet kaip supratau, jūs to nesugebėjot suprasti, ar ne? biggrin.gif Tai gal tada jau ir pabaikim šitą nenaudingą diskusiją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 29, 09:09)
Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu tongue.gif Bet kaip supratau, jūs to nesugebėjot suprasti, ar ne? biggrin.gif Tai gal tada jau ir pabaikim šitą nenaudingą diskusiją mirksiukas.gif

Tai rašykit taip, kad visi suprastų. mirksiukas.gif Patarimas ateičiai. biggrin.gif

Viskas, pabaigiam. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 29 balandžio 2008 - 09:04
QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27)
as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis  4u.gif

Mano dukriukas kitais metais eis i priesmokykline grupe.Dabar ji lanko darzely Virsuliskese,bet uzrasiau ja Pilaitej i nauja darzely (aisku,jei tik atidarys)..Neaisku dar kokios bus aukletojos ax.gif Mazaja irgi uzrasiau i nauja.
Atsakyti
tai kaip ten del naujo darzelio? gal kas tiksliau ka zino? tai skirstys i ji pagal gatves ar tik pagal bendra eile? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 04 29, 15:15)
tai kaip ten del naujo darzelio? gal kas tiksliau ka zino? tai skirstys i ji pagal gatves ar tik pagal bendra eile? g.gif

pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2008 04 29, 20:14)
pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt

Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen. g.gif
O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 29, 21:58)
Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen. g.gif
O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti? g.gif

Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne.
Atsakyti
QUOTE(lauruskal @ 2008 04 29, 22:08)
Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne.

tada reiks mums nueiti ir paziureti to sarasiuko...isreiksti pageidavimus...mums priklauso jau seis metais eiti, bet atidesim kitiems metams...
gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis...
Atsakyti