Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

QUOTE(dzhina @ 2008 04 25, 14:28)
na gal yra kokiu naujienu? blush2.gif

Nenuėjau šiandien. Nespėjau. verysad.gif
QUOTE(olenka @ 2008 04 25, 15:05)
gal jus ne Pilaitej buvot?  g.gif

Aha, man irgi toks klausimas iškilo. Mes toj teritorijoj dažnai būnam. g.gif Gražu ir tvarkinga. smile.gif
QUOTE(Olmeca @ 2008 04 25, 17:59)
nieko ten tragisko, man tragiskiau statybininkai statantys naujaji atrodo, dvi dienas ejau pro sali su vaiku ne karto blaiviu nemaciau.. tikiuosi darzelis atlaikys ...

Aš irgi mačiau. cool.gif Aš tikrai nenoriu į naują darželį dukros vest. unsure.gif
QUOTE(Limcamca @ 2008 04 25, 18:17)
Manau daug svarbiau kokios aukletojos dirbs su vaikais, o ne sienos  unsure.gif

Labai gerai pasakyta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 25, 19:38)
Aš irgi mačiau. cool.gif Aš tikrai nenoriu į naują darželį dukros vest. unsure.gif

Dėl girtų statybininkų?? blink.gif Nelabai įžvelgiu ryšio tongue.gif Aišku, seną turbūt ne girti statybininkai statė mirksiukas.gif Užtat personalas ne tik maistą krauna į savo mašinas, bet ir kilimus baseine plauna, bet aišku tai niekis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 25, 20:26)
Dėl girtų statybininkų?? blink.gif Nelabai įžvelgiu ryšio  tongue.gif  Aišku, seną turbūt ne girti statybininkai statė mirksiukas.gif Užtat personalas ne tik maistą krauna į savo mašinas, bet ir kilimus baseine plauna, bet aišku tai niekis biggrin.gif

Vėl prasideda. doh.gif O jūs pati matėt, kad ten kilimus plauna? Ar pati gal plaunat? g.gif
O prie ko čia maisto krovimas? Nei jūs žinot kam ten krovė, nei ką. rolleyes.gif

Aš jau pasakiau, kodėl nenoriu leisti, o girti statybininkai tikrai neprideda darželiui žavesio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 25, 20:32)
Vėl prasideda. doh.gif O jūs pati matėt, kad ten kilimus plauna? Ar pati gal plaunat? g.gif
O prie ko čia maisto krovimas? Nei jūs žinot kam ten krovė, nei ką.  rolleyes.gif

Aš jau pasakiau, kodėl nenoriu leisti, o girti statybininkai tikrai neprideda darželiui žavesio. mirksiukas.gif

Nesvarbu dėl tų kilimų, bent man tai tikrai biggrin.gif O dėl žavesio, tai man kažkaip svarbiausia auklėtojos ir tvarkingumas, o ne statybininkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 25, 20:36)
Nesvarbu dėl tų kilimų, bent man tai tikrai biggrin.gif O dėl žavesio, tai man kažkaip svarbiausia auklėtojos ir tvarkingumas, o ne statybininkai mirksiukas.gif

Pati sau prieštaraujat ir tiek. mastau.gif
Atsakyti

o tai kokios garantijos, kad naujajame darzelyje aukletojos bus geresnes nei senajame????? senajame jos bent jau zinomos, galima aptart tongue.gif , pries formuojant grupes gal net galima pasirinkti pas ka norit pakliuti.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 25, 20:39)
Pati sau prieštaraujat ir tiek. mastau.gif

Nepastebėjau mirksiukas.gif Man atrodo, kad ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olenka @ 2008 04 25, 21:04)
o tai kokios garantijos, kad naujajame darzelyje aukletojos bus geresnes nei senajame????? senajame jos bent jau zinomos, galima aptart  tongue.gif , pries formuojant grupes gal net galima pasirinkti pas ka norit pakliuti.

Jokių garantijų biggrin.gif Bet aš nežinau, kokios tos auklėtojos ir senajame darželyje ax.gif
Atsakyti
Buvau tikrai Pilaitėj. Dėl skonio nesiginčysiu. Aš nesakau, kad teritorijoj kalnai šiukšlių, tiesiog dar niekur nemačiau tokių gardelių, vadinamų pavėsinem. Del naujo darželio irgi per daug iliuzijų neturiu. Vedėja sakė nelabai personalą surenka. Nenuostabu, algos mizernos. Beje primygtinai siūlė į naują užsirašyti. Dėl statybininkų, tai manau visur jie girti stato. Ir namus girti stato... Ir mūsų girti statė smile.gif kol kas laikosi. Rašysimės į naują, bet eisim turbut nuo 3 metukų.
Atsakyti
QUOTE(patrica @ 2008 04 26, 17:09)
Dėl statybininkų, tai manau visur jie girti stato. Ir namus girti stato... Ir mūsų girti statė  smile.gif kol kas laikosi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 25, 20:26)
Dėl girtų statybininkų?? blink.gif Nelabai įžvelgiu ryšio  tongue.gif  Aišku, seną turbūt ne girti statybininkai statė mirksiukas.gif Užtat personalas ne tik maistą krauna į savo mašinas, bet ir kilimus baseine plauna, bet aišku tai niekis biggrin.gif

Na man tai čia į prieštaravimą sau atrodo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 28 balandžio 2008 - 10:09
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 28, 11:06)
Na man tai čia į prieštaravimą sau atrodo. smile.gif

Nu ir koks čia prieštaravimas?? g.gif Svarbu, kad auklėtojos normalios būtų ir kad tvarka būtų, o ne statybininkai, tai kame čia prieštaravimas?? g.gif Tiesa yra tokia, kokia yra, tai ko čia pykti? tongue.gif Jei jums šitas darželis patinka, tai ir leiskit ten savo vaiką, man tai kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 28, 21:10)
Nu ir koks čia prieštaravimas?? g.gif Svarbu, kad auklėtojos normalios būtų ir kad tvarka būtų, o ne statybininkai, tai kame čia prieštaravimas?? g.gif Tiesa yra tokia, kokia yra, tai ko čia pykti? tongue.gif Jei jums šitas darželis patinka, tai ir leiskit ten savo vaiką, man tai kas biggrin.gif

Hm, o jūs išvis matėt, kokias aš sakinio dalis paryškinau? mastau.gif
Tai jums kilimų plovimas didžiausia tragedija, tai jau nebesvarbu. Tai jums personalas užkliuvo, kad nešasi į mašinas kažką, tai jau irgi nebesvarbu.
Ai beje, ir kokia gi ta tiesa? biggrin.gif
Atsakyti