Sveikos visos 8 men vaikiuku mamytes, mes juungiames nes mums jau 8.5 men.Musu pasiekimai:Atsisedam savarankiskai, labai daznai visis reikaliukai buna daromi ant puodulio, mokomes sekmingai gerti is puoduko(bonkutems su papu jau pasakem ate)ropot neropojam, bet sliauzti esant tikslui sliauziam, vedamas uz rankyciu puikiausiai stato kojytes,i ka nors isitveres stovi.Turim jau 4 dantukus ir dar du tuoj tuoj pasirodys.Maudytis patinka be proto ir labai pykstam kai mamyte istraukia is vandenuko
na ka gi,mes su sia temele atsisveikinam ir iskeliaujam i kita..iki susimatymo kitoje temeleje
Mes jau isaugom ir iseinam is sitos temeles jau
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 02, 21:35)
Gerai gugoja,kalba savo kalba,moka sakyti MAMA
taigi siulyciau dar trecia pirkti turesit dukryte ,nes jei sako MAMA ,o mano mazylis sako TETE tai visi erzina kad turesiu dar berniuka jei aisku dar gimdysiu
Labas vakariukas
na stai ir mes perzengeme 8 menesiuku slenksti
sveriam 9 kg 400 g ugis apie 74 cm
Valgome darzovienes su mesyte (tik mamos virtas)
, grudu kosytes (pirktines), megstam obuoliuko pagrausti, barankele, dziuveseli ar javaini.
Ropojam jau seniai
Daug kalbam ma-ma, te-te, ba-ba, bu-bu, ir t. t.
nakti miegam gerai, viena karta keliames gerti arbateles ir daugiau tik ryte apie 5 val. valgom misinuka ir dar pamiegam iki 07.30 (labai keista nes anksciau 6 val. kiekviena diena keldavosi)
Lauke taip pat megstam buti, reikia viska ciupineti - ir zolyte, ir smeliuka, viska ka tik galima paliesti
Namie jau bet kur isikibes atsistoja, pasiekia ir pasiima kas jam reikia
Tai jau tenka daug ka kelti auksciau kad nepasiektu ir neuzsigautu
pries pora dienu sulaukeme pirmo dantuko, net nepastebejau kada jis tiksliai izdigo
QUOTE(villmucka @ 2008 06 03, 17:29)
taigi siulyciau dar trecia pirkti turesit dukryte ,nes jei sako MAMA ,o mano mazylis sako TETE tai visi erzina kad turesiu dar berniuka jei aisku dar gimdysiu 
Labukas villmucka
Labas vakaras ir kitoms mamytėms
Mano mažius šiandien pirma karta labai įdomiai pradėjo kalbėti,iki to tai gugavo ,sake mama.O šiandien tokiu plonu balseliu kažkokius žodelius pradėjo tarti ir pats jokiesi
agnita,lelka ,gintariux82 laukiu naujienu apie jūsų pypliukus.
IKI.
Sveikos mamytes,sveikute Ksena
,vakar nebebuvo kada ir prisesti,pakilau is lovos po ligos ir i trasa kaip sakant
,ejome su dickiu i mokykla pirma dienele,su mazyliu i manksta,ir t.t.,ziuriu kad jau 8 vakaro
,dienos kaip nebuta
.Man mazylis kazko vel blogai miega,ar kad silta net nezinau,bet va siendien paziurejau lyg trecias dantukas kalasi
,
,kaip nebuvo tai nebuvo o dabar pasipyle kaip zirniai
.O kalba kolkas ta pati bubu labai gerai gaunasi
,ir rankytes pradejo sukiot ,aukstyn zemyn sukant,gal pilvo soki soks
.Na reiks sekti koki pirma zodi pasakys mano lelius,reiks gal surizikuot sese nusipirkt dar
.Geros dieneles
lelka, agnita,ksėna sveikos
laukiam ir kitų iš praėjusio mėnesio atkeliaujančių mamyčių
mano mažiukas irgi miega neramiai
šiąnakt pabudo 4 val ir visas nepatenkintas, o praėjusią dieną 2 val nakties
po geros val užmigdau, bet tarsi negalėtų ramiai miegot
o šiaip visur ropoja, viską lupa, tempia tik spėk žiūrėt
su alergija geriau, nes išrašė vaistukų, tik sunku suprast kam alergiškas, nes vaistai apgydė
na gal kaip nors
su valgiu, tai kaip kada, bet visumoj neblogai, nes buvo laikas, kai išvis nežinojau kaip įsiūlyt
tiesa, dar nepasigyriau, kad mano mažiukas labai mėgsta pasiparinti pirtyje
gal kitos mamytės nesupras, ar nepalaikys, kad tokį mažą veduosi, bet neįtikėtina, kaip jam patinka
pas mano mamą yra pirtelė, tai vedamės, kai būna kokia 25 lapsniai ir būnam kol pakyla maždaug iki 50 laipsnių
na o čia mano mažasis pirtininkas
http://xs128.xs.to/x...3/pirtis550.jpg
mano mažiukas irgi miega neramiai
su valgiu, tai kaip kada, bet visumoj neblogai, nes buvo laikas, kai išvis nežinojau kaip įsiūlyt
tiesa, dar nepasigyriau, kad mano mažiukas labai mėgsta pasiparinti pirtyje
na o čia mano mažasis pirtininkas
http://xs128.xs.to/x...3/pirtis550.jpg
labutis visoms mamytems
mes irgi atkeliavom pas jus
,sveriam apie 8.600kg ir 70cm,valgom visas kosytes,dar tik bandom ropoti,tik va ligos tai nepalieka
,jau beveik dvi savaites kaip tupim namie,buvo pulingas ausyciu uzdegimas tai gavosi komplikacijos perejo i akytes ir nosyte,tai per visa savaitgaly gal buvom miegoje 4val,tai sekmadieny nusivezem i priemima tai apziurejo gerai kad prie plauciu nieko nera,tai geriam antrus antibiotikus ir kiekviena diena vezam i poliklinika pas lora tai kisa dratuka su adrenalinu atlaisvina visus sinusus ir atsiurbineja
,skausmas baisus nes kazkada man taip dare,nu vaikas iskankintas juodai
,nu bet po bisky gereja jau dvi paros neturi tempos tai gal ryt bandysim iseiti i laukuty
Sveika,va mane su domino kaip ta pirtele
,mes su vyru ir dyckiui sunui isipirkom leidimus i "romantika",cia pas mus panevezyje viesbutis,aisku mes eism i pirteles ,baseina,sproto sale yra,ir va galvoju koki karta nusivest mazyli,bet ten jauciu per didele temperatura butu ania
.Ir nebepamenu yra tokiu pampersu skirų maudinems

Papildyta:
Papildyta:
Laba.nuo ausu uzdegimo labai gerai kiskio taukai,uztepi uz ausyciu ir nuim kaip su ranka
.Gal kas turi paklausinekite,tikrai pades 
Papildyta:
Musu gretos jau pilneja
Papildyta:
QUOTE(gudytejol @ 2008 06 04, 20:55)
labutis visoms mamytems
,sveriam apie 8.600kg ir 70cm,valgom visas kosytes,dar tik bandom ropoti,tik va ligos tai nepalieka
,jau beveik dvi savaites kaip tupim namie,buvo pulingas ausyciu uzdegimas tai gavosi komplikacijos perejo i akytes ir nosyte,tai per visa savaitgaly gal buvom miegoje 4val,tai sekmadieny nusivezem i priemima tai apziurejo gerai kad prie plauciu nieko nera,tai geriam antrus antibiotikus ir kiekviena diena vezam i poliklinika pas lora tai kisa dratuka su adrenalinu atlaisvina visus sinusus ir atsiurbineja
,nu bet po bisky gereja jau dvi paros neturi tempos tai gal ryt bandysim iseiti i laukuty 
Papildyta:
QUOTE(gudytejol @ 2008 06 04, 20:55)
labutis visoms mamytems
Laba.nuo ausu uzdegimo labai gerai kiskio taukai,uztepi uz ausyciu ir nuim kaip su ranka
Papildyta:
Musu gretos jau pilneja
Labukas mamytės
Džiugu kad ir vėl mes kartu
ginratiux82,tavo mažiukas super
net vyrui parodžiau,labai fainas. Aš tikrai tave tik palaikysiu. Esu skaitusi,kad Somijoj į pirtį su vaikais eina nuo pat gimymo.Labai atsipalaiduoja ,nuramina vaikus ir miegelis saldesnis būna.Dar imuniteta stiprina, o jei vaikutis kosti ar slogoja net reikia jei yra galimybe vęsti vaika į pirtį,žinoma jei nėra temperaturos.Mes kaime irgi turime pirti ,butinai kai nuvažuosim eisiu su mažiuku.
gudytejol vargšiukas mažiukas tiek iškentejo,labai suprantu tave.Kada mažiukas serga nematai jokio džiaugsmo,tik galvoji ir galvoji: kad tik viskas būtu gerai,kad nebutu jokiu komplokaciju...O kada dar nežinai kas jam,tai visai atrodo iš proto išeisi nuo nežinomybes ir nerimo. Laikykis,viskas bus gerai.Mes visos su tavim
lelka jei planosi dukrelė
pranešk ir man,planosim kartu
labai norečiau mergaitės jai žinoma sveikata leis.Gal po kokiu pora metu.
Ikiukas mamytės.Geros naktelės,kad mažiukai gerai miegotu.
gudytejol vargšiukas mažiukas tiek iškentejo,labai suprantu tave.Kada mažiukas serga nematai jokio džiaugsmo,tik galvoji ir galvoji: kad tik viskas būtu gerai,kad nebutu jokiu komplokaciju...O kada dar nežinai kas jam,tai visai atrodo iš proto išeisi nuo nežinomybes ir nerimo. Laikykis,viskas bus gerai.Mes visos su tavim
lelka jei planosi dukrelė
Ikiukas mamytės.Geros naktelės,kad mažiukai gerai miegotu.