Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

Mamytes kuri is jusu naudojot savo leliukas OSTEOCARE calcium[SIZE=1] cia raso kad nuo metu laiko galima duot. o kaip jus davet ir dozavot? g.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=Raganiauskiene,2008 06 06, 20:37]
Mamytes kuri is jusu naudojot savo leliukas OSTEOCARE calcium[SIZE=1] cia raso kad nuo metu laiko galima duot. o kaip jus davet ir dozavot? g.gif
[/quote]

Mes naudojam Osteocare kalcis su magniu cinku ir vitaminu D, ant buteliuko rašo kad galima naudoti nuo 6 mėn. Gydytoja išrašė gert mažajam po puse arbatinio šaukštelio du kartus per dieną.
Atsakyti
Pagaliau prisibaudziau prie kompo prisest.Tai mes taip pat jau prisijungsim biggrin.gif
Nesirgom nesirgom ir va jau itaria alergija maziukui.Akyte viena asaroja, ciaudi, snargliukas verysad.gif Israse vaistuku tikiuos pades.Jei nepraeis, treciadieni vaziuosiu tirti kam alergiskas...
Ismoko pagaliau katuciu ploti, tai dziugina mane ir plojam kai tik rankos neuzimtos biggrin.gif Bet vat nerodo susidomejimo lavinamaisiais zaislais.Atrodo galetu jau koki kamuoliuka i skylute imest, bet kur tau viskas i burna doh.gif
Daznai paliekat vaika be pamperso pabuti?Paskaiciau, kad berniukai turi 2val. be pamperio buti.Na bet man tiek neiseina verysad.gif Nebijau, kad prisisios kur, bet juk dar uzpakali pasalt gali g.gif
Stiprybes kitiems sirgaliukams 4u.gif Jau visu pasiilgus buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 07, 18:29)
Pagaliau prisibaudziau prie kompo prisest.Tai mes taip pat jau prisijungsim biggrin.gif
Nesirgom nesirgom ir va jau itaria alergija maziukui.Akyte viena asaroja, ciaudi, snargliukas verysad.gif Israse vaistuku tikiuos pades.Jei nepraeis, treciadieni  vaziuosiu tirti kam alergiskas...
Ismoko pagaliau katuciu ploti, tai dziugina mane ir plojam kai tik rankos neuzimtos biggrin.gif Bet vat nerodo susidomejimo lavinamaisiais zaislais.Atrodo galetu jau koki kamuoliuka i skylute imest, bet kur tau viskas i burna doh.gif
Daznai paliekat vaika be pamperso pabuti?Paskaiciau, kad berniukai turi 2val. be pamperio buti.Na bet man tiek neiseina verysad.gif Nebijau, kad prisisios kur, bet juk dar uzpakali pasalt gali g.gif
Stiprybes kitiems sirgaliukams 4u.gif Jau visu pasiilgus buvau ax.gif

man atrodo kad dar mazi tie musu leliukai, kaip zaistu lavinamuosisu zaidimukus, mano ir nezaidzia schmoll.gif schmoll.gif g.gif , o kad del pampersu, tai nemanau kad vasaros laiku gali pasalti siknute.mes tai daznai einame pasivaikscioti prie neries tai buna kad leidziu paropineti nuogam kokia valandele, megsta palei granata patrypti thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms mirksiukas.gif Labukas babaužiene mirksiukas.gif Aš kiekvieną kartą kai keičiu pampersus duodu kokį pusvalandį ir daugiau pabūti nuogu užpakaliuku,tikriausiai dėl to neturime problemu su iššutimais.O lavinamieji žaidimai mūsų mažiukams gali būti net paprastas poperiukas nuo saldainio,jis ji liečia,čiupinėja,bango pakramtyti.Lavina motorika,judėsiukų koordinacija išlaikant daikta rankoje.Pavyzdžiui aš neužkraunu mažiuka žaislais,kada ju daug jis negali orentuotis,ji dar nežino kokio žaislo nori,o kada ju daug ima viska,o paskui išmeta. Pati į dežute imetu akmenuka ar kitos barškančios medžiagos ir va tau superžaisliukas thumbup.gif dar visokiu bonkučiu( žinoma tik nestikliniu schmoll.gif ) neišmetu o panauduoju žaislų gamybai.Duodu senus žurnalus plėšti,labai patinka thumbup.gif Ir lavina ir vaikas patenkintas.Žinoma žaislu turim daug,dar nuo pirmo sūnaus liko,bet visus neduodu iš karto.
Šiandien mano mažiukas nenorėjo maudytis g.gif visą laika maudom kartu su vyru,o ji šiandien su vyresnėliu išvažavo pas mano močiute.Tai jis užprotestavo,šiaip labai patinka maudytis, o be tėčio tokia sugnalizacija paleido,kad aš ko greičiau ji vandenukų apipiliau ir iš vonios ko greičiau doh.gif Tokie mūsų reikaliukai.
Pradėdu jau jaudintis dėl dantukų,kada jie pagaliau išdygs? Jau metas ir kokia morkyte kramtyti, o mes net dantu neturim unsure.gif
Geros visoms mamytėms naktelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 07, 21:45)
Labas vakaras visoms mirksiukas.gif Labukas babaužiene mirksiukas.gif Aš kiekvieną kartą kai keičiu pampersus duodu kokį pusvalandį ir daugiau pabūti nuogu užpakaliuku,tikriausiai dėl to neturime problemu su iššutimais.O lavinamieji žaidimai mūsų mažiukams gali būti net paprastas poperiukas nuo saldainio,jis ji liečia,čiupinėja,bango pakramtyti.Lavina motorika,judėsiukų koordinacija išlaikant daikta rankoje.Pavyzdžiui aš neužkraunu mažiuka  žaislais,kada ju daug jis negali orentuotis,ji dar nežino kokio žaislo nori,o kada ju daug ima viska,o paskui išmeta. Pati į dežute imetu akmenuka ar kitos barškančios medžiagos ir va tau superžaisliukas thumbup.gif dar visokiu bonkučiu( žinoma tik nestikliniu schmoll.gif ) neišmetu o panauduoju žaislų gamybai.Duodu senus žurnalus plėšti,labai patinka thumbup.gif Ir lavina ir vaikas patenkintas.Žinoma žaislu turim daug,dar nuo pirmo sūnaus liko,bet visus neduodu iš karto.
Šiandien mano mažiukas nenorėjo maudytis g.gif visą laika maudom kartu su vyru,o ji šiandien su vyresnėliu išvažavo pas mano močiute.Tai jis užprotestavo,šiaip labai patinka maudytis, o be tėčio tokia sugnalizacija paleido,kad aš ko greičiau ji vandenukų apipiliau ir iš vonios ko greičiau doh.gif Tokie mūsų reikaliukai.
Pradėdu jau jaudintis dėl dantukų,kada jie pagaliau išdygs? Jau metas ir kokia morkyte kramtyti, o mes net dantu neturim unsure.gif
Geros visoms mamytėms naktelės 4u.gif

ksena!! ir mes neturim bet lyg kur turi buti iltinis dantukas kazkokia rausva kaip skilute atsirada!!maniau gal kas prilipe, bet neina nuvalyti!!! g.gif gal cia jis tas pirmasis!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 07, 23:33)
ksena!! ir mes neturim bet lyg kur turi buti iltinis dantukas kazkokia rausva kaip skilute atsirada!!maniau gal kas prilipe, bet neina nuvalyti!!! g.gif  gal cia jis tas pirmasis!! g.gif

bigsmile.gif mama vaikui dantis isvalyt norejai bigsmile.gif man ir tas pats buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 06 08, 10:45)
bigsmile.gif  mama vaikui dantis isvalyt norejai bigsmile.gif  man ir tas pats buvo lotuliukas.gif

o ka jus jau turite!??? bet man kazkaip keistai atrodo g.gif iltinis dantis pirmas!!! del to ir bandziau valyti!! blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,nu koks karstis kieme doh.gif ,dyckis sunus uzsinorejo maudytis,tai nuejome iki upes ilindo iki puses sakao gana man salta lotuliukas.gif ,tai dabar gal kokia savaite nenores maudytis lotuliukas.gif .O mazylis pamiegojo val gal kokia ir viskas,uztat dabar namie miega,vesu gera jam turbut biggrin.gif .O mes plojam katutes su kojytem,tik pradedi sakyt katu katu ...ir ploja su kojytem,tai atrodo thumbup.gif ,ir paciam linksma.O del dantuku mamytes nesijaudinkit,sako kuo veliau isdyks tuo sveikesni dantukai bus,mes jau turime du,ir gan gerai jau matosi thumbup.gif
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 08 birželio 2008 - 15:47
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 06 06, 20:37)

duodu pusę šaukštelio, nes taip daktarė skyrė. nemanau, kad tokius papildus reikia pačiai nuspręsti, kiek vaikui duoti mirksiukas.gif

QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 07, 18:29)
Daznai paliekat vaika be pamperso pabuti?Paskaiciau, kad berniukai turi 2val. be pamperio buti.Na bet man tiek neiseina verysad.gif Nebijau, kad prisisios kur, bet juk dar uzpakali pasalt gali

net ir žiemą mergytę namuose palaikydavau pliku užpakaliuku, o čia dabar vasarą, koks gi pašalimas, čia visą diena plika galėtų būti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes . kaip manote a r jau galima duoti vaikui paragauti uogu siame amziuje, isku lietuvisku.. mums 8,5 men
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2008 06 08, 18:52)
sveikos mamytes . kaip manote a r jau galima duoti vaikui paragauti uogu siame amziuje, isku lietuvisku.. mums 8,5 men

Mes panasaus amziau, tai daviau truputi savu braskiu, bet purtesi biggrin.gif biggrin.gif , nelabai norejo. Tikrai galima , tik neuzvaisinti perdaug mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti