lelka šiaip jei pirtis bus iškūrenta suaugusiems, tai mažiukui tikrai bus per karšta ir to karščio gali išsigąsti
mes jau senokai jį vedamės, tai pradėjom vos nuo keletos minučių
apiprausdavom ir lauk keliaudavom
na o dabar, kaip minėjau ilgiau pabūnam
o jei mažiukas niekada nebuvęs, tai bijočiau rizikuot, nebent pačioj kūrenimo pradžioj su juo įeit
mes tai nuo 25 iki 50 laipsnių pabūnam, o juk suaugusiems kokia 80 ar 100 bus, manau
Ksėna ačiū už komplimentus
o mūsų viena iš priežasčių, kodėl anksti pradėjom pratinti į pirtį, tai ir buvo ta, kad turėjome problemų su nosyte
gudytejol labai užjaučiu mažiuką
atrodo ir man skauda, kai skaitau
laikykitės mamytės ir mažiukai
o aš laukiu kol pabus mano stebuklėlis ir pavalgę vėl keliausim į laukutį

Ksėna ačiū už komplimentus

gudytejol labai užjaučiu mažiuką

laikykitės mamytės ir mažiukai

Aciu visoms uz palaikymus
mes jau lyg ir sveikstam,jau siandien ir laukuty buvom,tik kad va as tokia kaip is medzio iskritus
,nieko nenoriu gal dabar tik tas nuovargis pasireiske

mes jau lyg ir sveikstam,jau siandien ir laukuty buvom,tik kad va as tokia kaip is medzio iskritus

labas, mamytes. Jau seniai nieko nerasiau, vis paskaitau, pazystamu mamu nera, tai ir tyliu

O pas mus tokios naujienos: siastadieni pakilo temp. iki 38, labai verke, nu galvoju nuo dantuku, nes virsuje 3!

o nakti tai visai pakvaiso, vartosi, sedasi, stojasi, ropoja, nuo lovos lipa

O pasiekimai tokie, jau gerai pats stovi, pritupia pasiima zaisla, atsitiesia, viska pasiima nuo stalo, atima is manes valgi, moka reikalauti, moka pyktis su mama ir atsikalbinet

gudytejol, vajezau, vajezau, neduok dieve tokiu ligu niekam. Sveikit

labas rytas mamulytes!!! stai ir mes jau pas jus!!! siandien astuoni, bet pasigirti kol kas niekuo negalim!!! dantu neturim, neropojam, nestovim vienos na vienu zodziu tik apsiverciam nuo pilvo ant nugaros! sveriame 7,7kg ir 68cm ugis!! o jus aisku slapta bet sekiau ,o ypac tave ksena!!! dziugu kad jums jau viskas gerai

Labas visoms mamytems
va, mums jau 8men
tad susikrovem lagaminus ir atkeliavom pas jus
na dar dantu nturim esam visiskai bedanciai, bet stai ropojam, kramtom viska, daug snekam
sakom te-te, ma-ma, ba-ba, daug trrrrrrr, burrr ir kitus vaziavimo garsus
sveriam 9760kg ugis 73cm

na dar dantu nturim esam visiskai bedanciai, bet stai ropojam, kramtom viska, daug snekam

Labukas mamulkos
Sveikutes mirasvendik ir Raganauskiene.Kaip gerai kad mes jau visos ir vėl kartu
Kaip gyvenat ,kaip mažyliai? O mes kaip jau žinote pasveikom
Šiandien mažiukas kažkoks irzlesnys,vėl aš dantuku laukiu,jau jokas ima
o ju kai nėra taip ir nėra
Šiandien jau tikra vasara lauke,karšta.Nelabai mano mažiui patinka lauke kada labai karšta,dar negaliu suorentotis kaip ji rengti.
Kai vejas tai atrodo ir nešilta,tada apklojo lengvu pledu,kai saulė vėl nuimu. O jis 20 minučiu pamiega ir viskas,nėšiok ant ranku,vėžimelyje ne už ka nenori sedėti.O jai dar reikia į parduotuve užeiti tai kančia,tik lekiu ,atejus namo matau kad puse prekiu nenupirkau.Tai va ir gyvenom linksmai 
lendra[COLOR=red] labukas.Paskaityk apie temperatura be priežasties forume. Ten ir aš rašiau ir kitos mamos rašo.Tavo mažiukui 100% trijų dienų karštinė
Mano mažiukas prieš savaite persirgo šią ligą.Simptomai tokie patis kaip ir tu rašai.Temperatura be slogos ir kosulio,o po triju dienų visą išberia.

lendra[COLOR=red] labukas.Paskaityk apie temperatura be priežasties forume. Ten ir aš rašiau ir kitos mamos rašo.Tavo mažiukui 100% trijų dienų karštinė

Laba
Smagu matyt visas, atrodo jau visa chebra
Mums vėl dantys kamuoja, užvakar visą pusdienį taip klykė, iš pradžių atrodė, kad gal pilvą skauda ar šoną, kur prisilieti klykia, pirdukas eina klykia, sukosėja irgi klykia, jau galvojau į priėmimą vežti, bet po to nuo skausmo daviau ir praėjo, tai vėl dantys

Mums vėl dantys kamuoja, užvakar visą pusdienį taip klykė, iš pradžių atrodė, kad gal pilvą skauda ar šoną, kur prisilieti klykia, pirdukas eina klykia, sukosėja irgi klykia, jau galvojau į priėmimą vežti, bet po to nuo skausmo daviau ir praėjo, tai vėl dantys

labas. Tikrai buvo ta 3 dienu karstine. Jau siandien pa pietu ir isberimai dingo
Mamos, kas darosi su vaiku, nieko nenori valgyti, visokias megstamiausias koses tik kelis saukstelius, gert vandens nenori, tik sulciu
, o ka as valgau viska atima, tikrai tikrai atima. Ateina, atsistoja ir atima: ir duona, ir bulka, ir agurka, ir desra, ir sriuba. Skamba tai juokingai, bet man jau ne juokai
, jeigu neduodu - skandalas su asarom, o papa tai zystu visada
jau isvargino toks zindimas
Valio - vienas virsutinis jau islindo. Aciu dievui!
Papildyta:
agnita, as irgi manau, kad dantukai, as irgi dedu zvakutes eferalgan, o Lietuvoj nusipirkau ir vibrucol, jam padeda, nuramina ir uzmiega, jas dedu kai nera temp, o tik skausmas, ar nuovargis nuo dantuku. Laikykites

Mamos, kas darosi su vaiku, nieko nenori valgyti, visokias megstamiausias koses tik kelis saukstelius, gert vandens nenori, tik sulciu

Valio - vienas virsutinis jau islindo. Aciu dievui!

Papildyta:
agnita, as irgi manau, kad dantukai, as irgi dedu zvakutes eferalgan, o Lietuvoj nusipirkau ir vibrucol, jam padeda, nuramina ir uzmiega, jas dedu kai nera temp, o tik skausmas, ar nuovargis nuo dantuku. Laikykites

Sveikos mamytes
,na smagu tikrai matyti visas,su kuriomis bendravome kituose menesiukuose
.Na visi vaikuciai musu kaip ir prasirgo tai lendralinkiu kad ir tavo mazylis pasveiktu kuo greiciau,kieme silta gera,saulyte kviecia
,nors as siendien pagalvojau kaip cia reiks ta karsti istvert su mazyliu
.
gintariux.82,apie pirtele as taip ir pagalvojau kad vaikiukui bus per karsta,siendien buvome nueje tai 88laipsniai silumos buvo
,sedejau ir tirpau atrodo kaip ledas nuo karscio,bet poto i baseina,tai atsigaivinau
,po visu mus uzklupusiu ligu.
agnita,mano mazylis ir viena diena pirdaliojo kazko,bet kazkaip praejo,nakciai dejau viburkolio zvakute,tai pamacijo
mirasevindik,nepergyvenk,ateis diena ir mazyle papils visokiausiu staigemenu

gintariux.82,apie pirtele as taip ir pagalvojau kad vaikiukui bus per karsta,siendien buvome nueje tai 88laipsniai silumos buvo

agnita,mano mazylis ir viena diena pirdaliojo kazko,bet kazkaip praejo,nakciai dejau viburkolio zvakute,tai pamacijo

mirasevindik,nepergyvenk,ateis diena ir mazyle papils visokiausiu staigemenu

Mano kavalierius siandien pradejo koseti. nesuprantu ir nuo ko
mergyte mano aukletine- Vintaryte truputuka kelinta diena, nosiukas bega ir kosti, gal nuo jos pagavo
ir musu tetukas toks neaiskus, gal koki virusa pasigavom
tai bijau, kad neisikosetu. tai jau padariau bronchos arbateles su trupuciu medaus ir teciui ir leliui.
o taip zirzlas kaip bitute visas, jei tik is jo akiracio pasitraukiu tai vaje kas daros, taip paleidzia signalicacija, kad ausyse spengia, oi skardziabalsi suneli turiu
jei pasimestu is verksmo surast galeciau