Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

O Mes nuo dviejų mėnesiukų gulamės 10.30, o kelemės 5.00 ir tai net pakeliu kad pavalgytų. Tai jau miego trūkumo nebesijaučia biggrin.gif Fainai kad miegelis mano mergičkos taip susitvarkė ir abi laimingos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukryte pradejo labai anksti miegoti visa nakti, kazkur nuo 3 savaiciu. Ispradziu keldavomes viena karta apie 5 val, o nuo 3 savaiciu pradejo keltis 7-8 val, o migdau apie 22-23 val. Ryte pabudus truputi uzkanda ir toliau miegam iki 9-10 valandos wub.gif wub.gif wub.gif
Tikiuosi nepersigalvos ir neprades naktimis triuksmauti doh.gif , nes esu girdejusi, kad kartais maziukai ir persigalvoja g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2005 08 22, 10:04)
Mano dukryte pradejo labai anksti miegoti visa nakti, kazkur nuo 3 savaiciu. Ispradziu keldavomes viena karta apie 5 val, o nuo 3 savaiciu pradejo keltis 7-8 val, o migdau apie 22-23 val. Ryte pabudus truputi uzkanda ir toliau miegam iki 9-10 valandos  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tikiuosi nepersigalvos ir neprades naktimis triuksmauti  doh.gif , nes esu girdejusi, kad kartais maziukai ir persigalvoja g.gif  blink.gif

Miega lygiai taip pat. Tik visa nakti ismiegoti pradejo nuo 1,5 menesio. 4u.gif
Atsakyti
paskaičius apie jūsų nuostabiuosius vaikučius, net pavydėti truputėli pradėjau, mano sūneliui 7mėn., bet miega jis su manimi, nes dažnai bunda valgyti, o kadangi maitinu pati tai ir tenka, norint pamiegoti, miegoti kartu. Žinoma malonu girdėti naktį jo tylų alsavima šalia savęs wub.gif , bet kuo vaikas didyn tuo labiau norisi, kad jis miegotu savo lovytėje ir leistu išsimiegoti mums su tėveliu, bet tai kolkas tik svajonėse,nes kiek visko tik mes nebandėm, bet jis gudresnis už mus ir nepasiduoda cry.gif Na tikiuosi, kad ir į mūsų kiemą ateis šventė, ir jis pagaliau pasiduos visos nakties miegui 4u.gif
Atsakyti
mūsų mazulei jau trys mėnesiai ir ji nė karto nėra atsikėlusi naktį. nakties miegelio gulame 22 ar 23 val., keliamės 7 ar 8 - nerealu, ar ne? Ir taip nuo pat gimimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy 24 @ 2005 09 07, 18:33)
paskaičius apie jūsų nuostabiuosius vaikučius, net pavydėti truputėli pradėjau, mano sūneliui 7mėn., bet miega jis su manimi, nes dažnai bunda valgyti, o kadangi maitinu pati tai ir tenka, norint pamiegoti, miegoti kartu. Žinoma malonu girdėti naktį jo tylų alsavima šalia savęs wub.gif , bet kuo vaikas didyn tuo labiau norisi, kad jis miegotu savo lovytėje ir leistu išsimiegoti mums su tėveliu, bet tai kolkas tik svajonėse,nes kiek visko tik mes nebandėm, bet jis gudresnis  už mus ir nepasiduoda cry.gif Na tikiuosi, kad ir į mūsų kiemą ateis šventė, ir jis pagaliau pasiduos  visos nakties miegui 4u.gif

Mano dukra irgi valgo tik mano pieneli
Atsakyti
mano leliukui jau 1 metai ir 4 menesiai, bet dar vistiek paryciais pabunda atsigerti. ir ko tik nebandem g.gif , ir nesiojoo ir supavom o jis bonke apsikabines ir pirstuku baksnoja tongue.gif . Anksti eina miegoti apie 22 val. bet keliasi 7 ryte. aisku diena kelis kartus nulusta, bet man butu geriau kad pamiegotu ryte ilgiau ir neluzinetu diena 000189.gif
Atsakyti
Su mano maze buvo visko.. jau ir keliu savaiciu yra ismiegojusi visa nakti, o yra ir is vis nakti nemiegojus, bet jau nuo 2 men. keltis naktimis labai retai reikedavo, del to esu labai patenkinta, nes dienomis nusivarau nuo koju su ja smile.gif
Atsakyti
Mano dabar didziausia svajone-ismiegoti visa nakti smile.gif Man uztektu ir kokiu 6 val.be prabudimo,bet...mano mazius vis dar keliasi 3 kartus per nakti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilia @ 2005 09 08, 09:06)
Mano dabar didziausia svajone-ismiegoti visa nakti smile.gif Man uztektu ir kokiu 6 val.be prabudimo,bet...mano mazius vis dar keliasi 3 kartus per nakti doh.gif

mANO DUKRA JAU MEtuku, bet irgi keliuos tris kartus per nakti, o anksciau dar dazniau arba isvis nemiegodavom, taip kad ir mano svajon4 ismiegot visa nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus su miegeliu irgi problemos, buna kad 3 nakties atsikelia ir jau toks vyrukas aktyvus, krykstauja, nori zaisti, niekaip neuzmigdom, buna kad kas valanda keliasi ir niamniu daro:)(nors tiek gerai kad dar vis pati maitinu), bet kai buvom prie ezero ar juros tai atsikeldavo 2-3 kartus niamniu padaryt, uhh nors tada pamiegodavau ir siaip jis pas mus kaip zadintuvas 6val ryto atsikelia ir viskas zvalut zvalutelis, o eina liulia 22,23 val:) g.gif niu labai laukiu to laiko kai maniskis ismiegos nors nuo 22 ar 23 val iki 6 val ryto smile.gif
Atsakyti
o musu mazyle nuo gimimo iki 3 menesiu ismiegodavo visa nakti. o dabar jau metai, nebemaitinu, bet kai maitinau tai ir po 7 kart prabusdavo. dabar prabunda po karta, du, bet vis dar jauciuosi neissimiegojusi. bet tai ne vargas, kai kazkas cia rase...
Atsakyti